Tar tag i plugget

Kom hem för någon timma sedan, gjorde då en sallad med lax, mm så gott. Nu sitter jag nere i matsalen med datan och plugget. Skall sätta på lite lugn musik och jobba intensivt, har en del att ta tag i + att det väntas ett svenska prov på fredag samt företagsekonomi/privatjuridik prov på torsdag. Ahhh kill me..

Hos Joanna

Kom nyss hem till Joanna efter några timmar på gymmet. Började idag och kör nu varje dag innan/efter skolan såfort jag har tid, vilket jag kommer att ha nu varje dag. Körde en springtur på bandet i 10 min som start, sedan styrka för både mage, ben, rygg och rumpa - Joanna är en grym PT haha, shit va duktig hon är och hon pushar en så in i helvete. Måste nog alltid ha med henne. Sedan avslutade jag med några minuters cross och en 10 min springtur på bandet igen. 
 
Nu är hon i duschen och snart är det min tur, sen skall vi ta moppen in till stan där jag skall köpa lite vinteraccessoarer och sedan kör hon mig till bussen. Fick förresten sålt ett par skor idag via blocket, känns så bra, tjejen som köpte dem var jätte söt:)
Haha, jag och JT i skolan för några veckor sedan..bildbrist just nu!

H&M - They will keep you warm

Efter att ha kikat in på Gertrudes blogg en snabbis igår och ha sett inlägget hon gjorde om H&Ms vinter accessoarer kunde jag inte hålla mig att göra ett själv. Jag blir verkligen glad när jag ser hur fina och stilrena saker de har fått in, dessa accessoarer går liksom att använda till allt hela vintern, det håller dig inte bara varm utan det är skitsnyggt med.
 
I veckan skall jag och mamma på stan för att inhandla lite vinteraccessoarer till mig, såsom mössa, vantar, halsdduk m.m. Jag fall enormt för H&Ms cashmere halsddukar de fått in, de ligger på 500 kr men det är det värt, galet snygga och fint material. Säljs även i flera olika färger. 
Behöver även lite snygga mössor som man snabbt kan slänga på sig under de stressiga månarna, dessa 'basker' liknande mössorna ni ser längst upp i hörnet är verkligen något för mig. Pannband är också något jag vill ha, sjukt stilrent och snyggt till en enkel outfit i vinter. Åh nu längtar man, mer och mer..
H&M
 

TIPS: Basiron

Häromdagen kom mamma och pappa hem med denna kräm till mig. Många utav er vet nog vilken det är men för er som inte vet så heter denna Basiron och är en kräm som torkar ut finnar/plitor.

Lyckligtvis har jag aldrig drabbats utav en finne, det ända jag har/haft är plitor, både stora och små. Men med hjälp utav denna som jag kletar på lite här och var där det behövs i ansiktet så torkar de ut och det blir bara bättre och bättre för varje dag man använder det. Ett jättestort tips till er där ute med finnar (akne) eller plitor. Fungerar grymt, iallafall på mig.
 
Mina rutiner med Basiron:
1. Kleta på lite kräm här och var i ansiktet, på plitorna/finnarna (alltså där det behövs)
2. Försök att undvika att klia, pilla eller komma åt med något när krämen är påsatt
3. Sov, haha
4. Dagen därpå sköljer du rent ansiktet med en ansiktsskrubb eller kräm och smörj sedan in ansiktet så att det återfuktas bra, gärna med en bra återfuktningskräm och liksom ingen bodylotion.
5. Repetera varje natt. -Voila, you have a babyskin!

Rast




Joanna 16 år!

Idag var jag pch massa andra tjejer på brunch hos älskade Joanna som fyllde år. Hon hade gjort det så himla fint med en massa mat, fint dukat, musik osv. Det var verkligen så himla trevligt och med tanke på att de flesta där just nu går på olika skolor så hade man såå mycket att prata om, men det var bara roligt.
 
Kom hem vid 5 tiden då jag fick skjuts utav mamma som skulle hem ifrån jobbet, när jag kom hem blev det några avsnitt utav OTH, några sidor i boken vi läser i skolan samt en god middag. Adrian kom nyss hem från Stockholm med, har saknat honom en del.. Nu skall jag välja kläder för imon, posta de sista på blocket och sen somna till ett avsnitt utav OTH, ofcourse;) Hoppas ni har haft en trevlig söndag!
 
Alla bilder är tagna från Julias blogg, hoppas det var okej gumman!

Grattis till det finaste jag har

Idag fyller världens underbaraste person år, nämligen Joanna. Kan inte förklara med ord hur underbar denna tjejen är TROTS de dåliga stunderna vi har tillsammans. Igår var hon hemma hos mig och åt middag med min familj + mammas vännina och har inte haft så kul på aaages! 

Vi har liksom varit vänner i 6 år! 6 år!!!!!!!!!!!! Det är helt amazing, så mycket hemligeheter vi delar, så mycket saker vi gör tillsammans, så mycket saker vi snackar om tillsammans, så mycket saker vi gjort tillsammans (som förra helgen hahah, ååh!!!!)
Älskar dig Joanna, du är underbar på alla sätt och vis!!!!! Vi två

Selling some stuff

Sitter just nu och pillar med både kameran och datorn. Sitter nämnligen och säljer lite olika plagg och skor på blocket nu, har hitills lagt upp 2 annonser men mer kommer, har ett laaager här hemma med saker som skall säljas. Skönt att få ihop lite pengar nu då jag delvis bör betala en del på väskan jag önskar mig :D samt lite nya höstkläder som bör inhandlas snarast. Går fortfarande runt med tunna blusar vilket nog lett till att jag blivit sjuk, nu behöver jag rejäla kläder.

Snart tror jag att Joanna kommer hit så skall vi äta middag, planera inför morgondagens händelser vid lunch tid samt vänta på Cornelia. Tror det blir en hemmakväll ikväll igen, annars hade jag inte tackat nej till fest.
Bild tagen igår.. hehehh, helt klart min favoriteffekt på photobooth

Match: New Balance

 MatchNB
Fick en fråga häromdagen om jag hade några New Balance skor eller om jag känner någon som har dem och vad just den personen tycker om dem och hur man kan matcha dem.
 
Nej, jag själv har inga New Balance utan använder mig utav mina finfina Saucony som jag tycker är otroligt sköna, precis som New Balance som är de bästa 'gå' skorna i värdeln, man får liksom aldrig ont i fötterna utav dem. Så alltså har jag inga egna men ska försöka skaffa mig det till våren, dock har min pappa 5 eller 6 par och han är mer än nöjd, han älskar dem och han har massa olika färger osv, hans favoritskor.
 
Men New Balance är som vilken sneakers som helst, de går faktiskt att matcha till allt - tro det eller ej. Dock beror det också på vilket mönster/vilken färg du har på dina NB, man får ju självklart anpassa sig efter skon, annars - är det lätt som en plätt.

Vanessa Wilson

Jag kan bara dricka apelsinjuice med fruktkött, går inte att dricka såna 'färdigjuicer' där det är 90% vatten och 10% smaksatt apelsin, uschhhh! 
 
Jag vet inte vad jag skulle göra utan min iPhone, får panik när jag har lånemobiler osv
 
Att byta skola från Samskolan var ett sjukt bra val men ändå tråkigt, skulle inte kunna se mig själv gå där nu. Stormtrivs på Sjölins
 
Jag har redan börjat checka av lite grejer från min wishlist, iiihhh är helt i chock typ haha!
 
Jag måste alltid ha ett glas med vatten på mitt nattduksbord innan jag somnar, klarar inte av att gå upp och hämta det på natten då jag alltid måste dricka på nätterna. Samma sak med att jag kissar innan jag går och lägger mig, har verkligen inte orken att gå upp och göra det på natten hahahah... okeeeej...
 
Jag längtar något så fruktansvärt tills snön ligger på marken, vintersolen tittar fram, en snygg vinteroutfit i på, man slutar tidigt från skolan och går i stan med kompisarna med all mysbelysning och julkänsla tills man sätter sig på ett café med en kopp varm choklad i handen, bästa som finns!
 
Jag har blivit såå mycket bättre i skolan och tagit vara på alla lektioner osv. Har fått B på mina 3 senaste arbetsprojekt, how good?
 
Jag äter MINST 2 isbergssallader om dagen, går alltid förbi hemköp efter skolan och köper med mig två stycken samt mamma som alltid köper med sig till mig påväg hem från jobbet
 
Just nu brinner jag för bloggen, gör allt som krävs för att den ska bli så bra som möjligt. Håller på med en ny design då nya bilder tagits, den skall bli så personlig som möjligt. Can't wait!!!

GODNATT

Vi hörs imorgon, har fixat 3 inlägg hitills som kommer upp imorgon :)

My treasure

Fick ju somsagt hem mina finfina smycken ifrån Treasureisland igår och nu får ni äntligen se hur de sitter på. Jag är mer än nöjd ska ni veta, tycker de är galet snygga och kan lätt göra en hel outfit. Skall somsagt även gå in och fynda såfort höstkollektionen släppts, läängtar! Älskar smycken, man kan aldrig ha för mycket utav dem.

Not feeling well...

Usch, det känns verkligen som att jag baaara klagar. Men mår verkligen inte bra, är helt slö i kroppen och har liksom legat i sängen hela dagen.. Usch. Alla mina vänner skall på fest ikväll och här skall jag ligga, ensam, i mitt stökiga rum, med min dator som jag legat med resten utav veckan, OTH och en kopp te. Neeej, vill inte!!
 
Mår dock hyyyffsat bättre, skall ta en ipren nu och försöka vila fram tills Anna kommer, så skall vi ha tacomys här hemma tills hon sedan åker vidare eller stannar. We'll se. Hoppas ni får en bättre fredag allesammans!

T.I - Jewelery

Fick hem dessa underbaringar imorse i posten. Är verkligen mer än nöjd, tack så hemskt mycket skall ni på treasureisland ha. Är helt fast i deras smycken och accessoarer, såfort höstkollektionen släpps skall jag in och fynda direkt. Jag som behöver fylla på min smyckesdocka, detta är ju liksom bara början. 
 
Imorgon kommer ni att få se bilder på hur de sitter på, just nu är det ganska så mörkt ute men han ändå kapa några snabba bilder, resten kommer alltså imon. In och hitta samma armband och senilsnören som jag fick hem, skitsnygga! Klicka HÄR för att komma till deras webbsida.

ATM - Hot cocoa




+Isabel Marant+

Något jag också fått upp ögonen för det senaste är Isabel Marant sneakers, gaashh så snygga de är! 
Mina favoriter är de svarta och de beiga/cremevita, såå himla fina! Till våren skall jag ha ett par, helt bestämt. Har användt de jag köpte i Grebbestad jättemycket men skulle trivas dubbelt så mycket i ett par Isabel Marants. 
 
Såg en tjej på stan som hade på sig en stor pösig religion klänning som var lite fläckig, den såg nästan ut som en stor t-shirt. Till det hade hon en svart lång stickad kofta och ett svart/silver smalt bälte i midjan över t-shirten och under koftan. Detta matchade hon med en svart Celine boston väska och ett par svarta Isabel Marants. Guuud den outfiten var helt amazing!!!!!!!! MÅSTE HA DEM!

In bed..

Hej på er, här ligger jag i sängen, otroligt dålig med en stor förkylning där näsan snuvar, halsen är svullen så att det gör fruktansvärt ont att svälja och svidande ögon. Fy fan! Skulle aldrig åkt till skolan igår för det dumma skolfotot, visste att det skulle bli värre. Självklart glömde jag sätta på mig min halsdduk så där gick jag, med en tunn blus under min skinnjacka som var öppen, utan något varmt vid halsen. Fan.
 
Ligger iallafall i sängen nu med ett kallt glas oboy, ååh bästa. Kollar på OTH och är redan på avsnitt 5 på andra säsongen och jag började liksom kolla förra veckan. Det är så jäklans bra. Fick även hem ett paket idag, tänkte visa er sedan. Hoppas ni har en betydligt bättre torsdag än vad jag har.

One Tree Hill - nighty

Åkte in till skolan vid 1 tiden förut för att vara med på skolfotot sen mötte jag upp Anna så gick vi tillsammans till Hemköp och köpte med oss isbergssallad, jordgubbar och vindruvor hem. När vi väl kom hem hoppa jag in i säng, min kropp var helt slö och jag var öm hela jag, vi satte dock på en skräckfilm som gjorde att jag mådde ännu sämre haha - I Spit On Your Grave 2 som kom ut i år, skitbra film! 
 
Anna gick iallafall vid 8 och sedan dess har jag ätit middag all by myself då resten utav familjen varit hos mormor på middag vilket jag inte orkade, har även zappat mellan kanalerna på tv, gjort ett antal telefonsamtal och kollat tre avsnitt utav OTH, gash i love it. T.om Beatrice har börjat kolla på det nu och hon är lika fast hon. Nu skall jag sova, måste bli frisk till helgen!

TREASUREISLAND AUTUMN/20% OFF

Nu är det såhär att Treasureisland snart släpper sin höstkollektion med lite mer exklusivare armband och jag tycker absolut att ni skall kika in där lite då och då, för er som inte gjort det. Vem vill missa de snygga armbanden såfort de släpps? Jag skall iallafall, såfort höstkollektionen släppts gå in och hitta mina favoriter. Inget passar ju bättre än ett gäng snygga armband på armen till en mörk outfit nu i höst.
 
Nu är det också så att ni får hela 20% rabatt i kassan om ni anger koden: Autumn2013 innan ni betalar. Hur bra är inte det? 20% ger faktiskt en väldigt stor skillnad i priset, det kanske man inte tror men det gör det. Denna kod gäller alltså på sortimentet de säljer nu då höstkollektionen inte släppts än, erbjudandet gäller även framåt 6 dagar, fram till den 1 oktober. Så skynda att fynda!!!!!
NI HITTAR TREASUREISLANDS HEMSIDA HÄÄÄR!

Whyred - Bomberjacket

Något jag verkligen fått upp ögonen för är bomberjackor, i alla färger och mönster. Så jääklans snyggt. Har ju redan en ifrån märket Maison Scotch men skulle lätt vilja ha en enfärgad, som svart. Ahh så snyggt. Vet att Åhlens har fått in svarta bombers som ser precis ut som denna på bilden bara att denna kommer ifrån Whyred, och de på Åhlens kostar bara 500:- och hur bra är inte det?
 
Men jag tror att jag skall in till stan i dagarna och prova den på Åhlens och se om det är något som sitter snyggt och sedan skall jag fråga mig själv: Behöver jag denna? Kommer jag att använda den? Men ni kan väl ändå hålla med om att dessa jackor är woooonderful!???? Denna jackan på bilden är somsagt från märket Whyred och den finns att köpa på Nelly.com

:):)




Orkar inte...

Gick på första lektionen idag sedan åkte jag hem. Det sved och rann ur ögonen och näsan snuvade något så otroligt mycket. Såfort jag kom hem vid 11 somnade jag fram till halv 2, då gick jag upp och gjorde mat och hade sedan ett litet OTH maraton, helt sjukt vad bra det är. Såå beroende, perfekt att kolla på nu när Vampire Diaries och PLL har ett litet uppehåll. Anna kom sedan till mig och var här i någon timme, så löste vi lite saker och myste (inget som hänt mellan oss så att ni vet utan runt omkring oss)
 
Har iallafall suttit uppe hela kvällen och snackat med kompisar oså, har varit en otroligt känslosam kväll men än sålänge är allt bra, eller ja, det är skitbra. Är hemma från skolan imorgon med, dock åker jag in på eftermiddagen då det är skolfoto 13.20 och sedan åker jag hem och väntar på Anna.
Kinda miss you.....

Cosmetic doesn't have to be nice, as long as it's fun!

 MAKEUP
Något jag seriöst äälskar och som jag har ett stort intresse för är smink och styling. Men mest smink. Det är absolut inget som jag skulle vilja jobba med i framtiden men känslan att köpa nytt fräscht och snyggt smink och sen ge sig själv en helt ny look är amazing, haha. Ligger på kvällarna och kollar på massa sminkvideos på youtube, tar en titt närmare på det de använder och googlar sedan på det för att det någon gång kanske skall bli mitt? 
 
Detta är iallafall ett stort intresse jag har och här ovan ser ni mina favorit märken inom kosmetiken. Alltså ELF, Makeup Store, Benefit och Urban Decay. Men Too Faced, FACE, MAC, Bareminerals och Isadora är också stora favoriter hos mig

6 bortglömda svar

Vem Alexandra var det du var med i lördags?
- Alexandra Larsson :)
 
Asså du är ju dösnygg, hur redigerar du dina bilder? 
- Tack för den, jag använder mig utav Befunky, Camera+, Nattstadappen ibland och sen min hemliga sida, hehh
 
Är inte du vän med Julia M längre?
- Jo? Vi har bara inte varit med varandra på väldigt länge vilket suger, men träffade henne i lördags på Louise middag och även igår på bussen, så vi hade en del att snacka om. Saknar henne varje dag!
 
Är det nya haremsbyxor? Tror du de finns kvar på Lindex? Kram
- Dessa är Sofias och är köpta för ett årsedan så tror tyvärr inte det, men haremsbyxor finns överallt! Kramis
Känner du Gertrude Tornvall? Jag får värsta fel uppfattning om henne i hennes blogg, hur är hon om du nu känner henne?
- Ja det gör jag! Man ska aldrig få en bild utav någon via en blogg, eller något annat över internet om man aldrig mött personen in real life, allt blir bara helt fel då. Gertrude är en otroligt trevlig tjej som driver en sjukt bra blogg. Och jag förstår inte vad för fel uppfattning du får utav henne när 100% utav hennes inlägg är trevliga, roliga att läsa och ger en bra tips. 

IVYREVEL

Som många utav er säkert redan vet så har Kenza precis släpt sin andra kollektion utav sitt nystartade klädesmärke - IVYREVEL och jag kan inget annat än att älska den. Hennes sommarkollektion drogs jag inte alls till, inte lika mycket iallafall. Dock tyckte jag att lite toppar de hade var sjukt söta men jag behövde absolut inget utav det, men nu när jag behöver lite nya höstkläder så är dessa verkligen helt i min smak och något som jag absolut vill ska bli mitt. Ska sätta mig i dagarna med mamma och kolla lite närmare..
 
Dessa 4 saker föll jag för direkt, stora gosiga men samtidigt snygga tröjor är något jag vill ha mängder utav i höst/vinter, och snygga skall de va så att outfiten inte blir allt för tråkig. Läderkjolen är ju drömmen också, så jäklans ball men liksom när skall jag använda den?? Sedan gillar jag även den stickade tröjan i mitten, den finns även i svart-vitt, också sjukt snygg och även det fina partylinnet som de har i flera andra olika modeller.
 
Vad tycker ni om den nya kollektionen? Är det något ni 'föll' för, eller fanns det något ni 'föll' för? Hade ni kunnat tänka er köpa något därifrån? Om nej - varför?

Godmorgon

Godmorgon från en trött Vanessa, usch vad jobbigt det var att gå upp idag. Har ganska bråttom så får göra detta snabbt.
Idag slutar jag skolan 4 har jag för mig, sjukt jobbigt och långtråkigt och ännu värre då jag gått och blivit förkyld, näsan snuvar hela tiden och halsen gör lite ont då och då. Men det hindrar inte mig ifrån att träna i eftermiddag, skall börja göra det varje dag nu efter skolan och innan med tanke på att gymmet ligger 5 minuter därifrån i Vasa.

Lördagens outfit

Såhär såg jag ut när mamma och jag hängde i stan i lördags:
Jeans: Zara // Tröja: Zara // Skinnjacka: Zara // Skärp: Tessie  // Skor: VANS

ELF - Makeup Studio Line

Jag tycker verkligen att det är jättekul att Grand Parfymeri har börjat ta in ELF sminket, då slipper man ju sitta och beställa och allt + att det flesta jag gillar från ELF säljs i butiken i stan, grymt. 
 
Fick med mig detta Peachy Baked Blush och en rouge borste i lördags från stan, måste ta mig an att gå in dit snart igen och fynda lite mer för i lördags hade vi väldigt lite tid på oss. Fick även med en provparfym från Diesel, suuupergott luktar den!

Påväg till skolan

Nu sitter jag på bussen mot skolan, usch denna helgen var så bra att jag inte vill vara i skolan denna veckan...

Dock fick jag för mig igår innan jag somnade att jag skulle upp och fixa typ 2 tidsinställda till idag innan jag stack iväg till bussen men jag som är värsta tidsoptimisten hann ju inte det, så mer inlägg kommer när jag är hemma senare idag, ska nämnligen träna efter skolan.



Rainy sunday

Hej på er, idag har jag legat hemma hela dagen så har inte orkar ta fram datan eller så.
 
Igår var jag med Cornelia, Andrea, Anna och Lovisa hos Cornelia. Där fixade vi oss och åkte sedan hem till Vanessa (en annan kompis med samma namn) där hon hade folk hemma så var vi där en stund tills jag, Cornelia, Oliver, Gustav och William gick hem till Louise där massa folk var, stannade där tills 2 då jag, Joanna, Alexandra och några andra gick tillbaka till Vanessa där vi var ett gäng vilket var grymt skönt och 'chill' då det inte var så många, där var vi till 5 på morgonen haha då vi gick hem. Väl där var det jag, Joanna, Alexandra, Vanessa (2), Giovanni, Jakob, Axel och massa andra som satt och umgicks. Vid 5 tiden började jag, Joanna, Erik och Gustav gå hemmåt. Hade en sjukt bra kväll!
 
Imorse vaknade jag och Joanna vid 11 tiden, gick upp åt frukost, satte oss i soffan och efter ett tag kom Bea så satt vi alla och deepa i ca. 2 timmar tills de båda åkte hem. Sen dess har jag legat och kollat OTH samt ätit middag nyss. 
Tog bara två bilder som jag hittade ifrån Facebook, tagna ifrån Hanna. Ni hittar hennes blogg HÄR

Town all day

Runt halv 2 idag åkte mamma och jag in till stan för att lämna in hennes telefon på lagning, dock lite ondödigt med tanke på att vi båda får varsin 5 nästa lördag, jaja... 
 
När vi hade gjort det åkte vi till stan och tog en lunch på Da Matteo, sedan gick vi i stan och kollade. Fick med mig nytt ELF smink, en blus att ha på mig ikväll och en present till Louise. Grand Parfymeri har nämnligen börjat köpa in ELFs studio line så det är verkligen jätteskönt, slipper man beställa hela tiden. Jag visar sedan vad jag köpte för nu skall jag börja göra mig i ordning och vänta på Joanna.


En fråga till er:

Nu har jag ju bloggat ett bra tag trots att jag bytt portaler fram och tillbaka. Men här stannar jag för gott nu. Och det trillar faktiskt in en del nya läsare hela tiden märker jag och därför har jag en fråga till er.
 
Vem är Vanessa Wilson enligt er? Vilka tror ni är mina bästa och sämsta egenskaper? Vad gör mig glad? Vad är positivt samt negativt med mig? Och till sist men inte minst, hur hittade ni min blogg? 
Skulle vara grymt om ni ville svara på detta, det skulle göra mig jätteglad, att liksom få se eran uppfattning om mig!

Balenciaga +++

Balenciaga måste ju vara de hetaste väskmärket just nu, iallafall enligt mig. Jag är helt kär i dem, speciellt i Giant City 21 modellen som jag spanat in ett braaa tag nu, de beiga och de svarta. Mmmm, i love them.
 
Visst väskan kostar en del, eller ja, en jävla del haha men det är en sådan väska man har huuur länge som helst. Jag skulle iallafall haft min iallafall till 3:dje ring och det klart att jag lär använda den mer efter det!
Jag är iallafall så himla sugen på en och jag har suttit med mamma och tittat igenom alla de olika modellerna och färgerna, får verkligen hoppas på att hon är världsbäst för detta är det enda jag vill ha just nu!!!!!

I'm back

Efter ett litet uppehåll heheh... Har bara inte orkat sitta och blogga då jag haft såå mycket annat för mig.
 
Igårkväll var jag iallafall i Örgryte med Cornelia, Lovisa och Andrea. Där var även flera andra men gud, det var verkligen tråkigaste kvällen i mitt liv... kom iallafall hem vid halv 12 för jag mådde så himla dåligt och var sjukt trött så somnade med en gång.
Nu ligger jag nyvaken i sängen, skall snart gå upp och äta frukost och sen skall jag ut och springa. Efter det skall mamma och jag till stan för att titta på lite nya höstkläder samt köpa present till en kompis som har middag ikväll, laga hennes telefon och ta en lördagsfika!

Evening...

Hej på er! Har suttit med plugg konstant idag därav dålig uppdatering. Men nu är jag äntligen klar och kan allt som ett rinnande vatten, så imorgon kommer jag inte ens behöva ha pappret, fast dock kan de vara bra att ha ändå;)
 
Mammas mobil gick sönder idag och jag har fortfarande hennes gamla sedan min hamna i toan på midsommar, men imorgon skall jag äntligen ta tag i det och åka och hämta den hos killen som fixat den, den var liksom klar samma dag som jag lämna i den i somras men jag har inte orkat hämta den haha. Sen lördagen den 5:e oktober skall både mamma och jag in till 3butiken och hämta varsin ny telefon då vårt abonemang gått ut, så varsin 5:a skall välkomnas in i familjen. Orkar inte vänta tills 5Sen kommer ut, dock en månad längre men vill ha en ny nu!!!!! Nu är frågan.. svart eller vit iPhone 5?

Antingen eller.

Drömjobb? Modell/skådespelerska/sångerska? Skådespelerska! Skulle varit sååå kul och modell vid sidan om, alltid velat bli och kommer bli xD haha nej men det är ju verkligen en dröm
Kenza/Blondinbella? Kenza alla gånger
Gossip Girl/Sex and the City? Hmm, svårt att välja! Båda tror jag

Starbucks/Espresso House? Espresso House
Hemmakväll/Utekväll? Hemmakväll, iallafall just nu, under hösten osv. Det var roligare att gå ut/vara på fest i somras.. Nu är det mest ruggigt ute och då vill man bara vara hemma med en kompis/pojkvän
Bada/Sola? Bada, blir lätt uttråkad när jag solar men gör allt för en schysst bränna
Shoppa/Fika? Shoppa! Fast ibland tycker jag det är jätte jobbigt att hålla på och prova saker hela tiden, sjukt jobbig process att behöva ta på och av sig 24/7 haha, men att pausa mellan shoppingen är underbart mysigt. Men trots mina dissar så säger jag nog shopping!

Sminkad/Osminkad? Helst osminkad men gillar mig själv med lite puder och mascara
Pojkvän/Singel? Pojkvän alla gånger
Rosa/Blå? Rosaaaa
Havet/Pool? Pool i Sverige och havet utomlands

Glass/Tårta? Glass, tårtor kan bli för 'maffigt' för min del
Sova/Vaken? Sova ut länge och vaken på dagarna haha, när man är vaken så händer ju saker liksom..
Blogg/Facebook? Blogga såklart, det är det jag brinner för, jag tycker facebook är jätte tråkigt, eller det har blivit det, är nästan aldrig inne
Ful och rik/Snygg och fattig? Snygg och fattig hehe

Julafton eller Födelsedag? Olika myskänslor på olika firanden. Måste säga både Julafton och Födelsedag här, två helt olika grejer
Sova naken/Med pyamas..? Naken är hur jävla gött som helst haha, men annars en stor t-shirt och trosor
Shoppa/Blogga? Shoppashoppashoppa! och blogga.. hehe
Smsa/prata i telefon..? Beror på, hur mycket det är man skall säga och vilket humör man är på. Oftast blir det att en kompis ringer mig så säger man några saker till varandra medans man t.ex är inne på datan/iPaden och så blir det att man är upptagen med det och är helt tyst i telefonen och sen ba: men du jag ringer sen puss! Hahah...

VÄRLDSBÄST

 

BLUE/RED?

Åker äääntligen utomlands på höstlovet med min familj, men mer om det en annan dag. Ska bli helt uuunderbart skönt att få komma iväg. Och dessutom att få komma iväg till VÄRMEN. Sist jag var i ett varmt land var förra sommaren i Marbella, vi har tyvärr inte hunnit med mer.. Men gud så jag längtar!!!
 
Iallafall så vill jag gärna ha ett par nya glasögon tills dess och mamma och jag satt igårkväll och kollade på solisar på internet och hittade dessa. Några av mina kompisar har dem, de blåa och jag är själv sugen på ett par. Men tror faktiskt jag vill ha de röda, eller vad tycker ni? Tänk på alla härliga bilder man kan ta med dem på stranden osv, vilka hade ni valt? Behöver veta nununuuuuu! 

Höstens måsten:

Nu är äntligen hösten här och iallafall jag tycker att det blir så mycket roligare att pyssla ihop sina outfits nu. Det är liksom nu man kan lägga till alla snygga och simpla accessoarer, de fräcka bootsen kan plockas fram och sandalerna kan plockas undan. Älskar att ta ut och ta in sommar och höst kläder i både klädgarderoben samt ytterkläd/sko garderoben, det är en sån känsla på något vis.
Men vad är det då man behöver plocka in i garderoben? Vad är det som bör finnas där?

SKINNJACKA
Är nog höstens absoluta måååsten. Jag vet verkligen inte vad jag hade gjort om inte jag hade införskaffat mig min älskade och mest mainstreamade jacka ifrån Zara, den gör verkligen alla mina outfits och snygg är den dessutom. Det är typ det ända ytterplagg man använder under hösten, och bomberjackor typ. Men en fräck skinnjacka är höstens måsten. Lägg till en härlig sjal och ett dussin accessoarer så blir din outfit complete.
MÖSSOR/BEANIES
Nu är det verkligen något jag fallit för, och det är typiska sådana här mössor som ni ser på den övre bilden men också sådana pösiga mösser som hänger lite slappt på huvudet, beanies tror jag man kallar dem, eller? Tycker iallafall att det är så jäklans snygg till en slapp men snygg outfit. Såg en leopard beanie på Tara häromdagen som jag skall köpa när som, sjukt snygg till t.ex en svart skinn/vinterjacka och bruna uggs t.ex.. Mmmmm love it!
STICKAT
Nu under hösten samt vintern blir det lätt att vissa lätta och käcka sommarplagg hänger kvar i garderoben vilket leder till att man under månarna slänger på sig en slapp tisha och skinnjackan över, men det blir tyvärr väldigt kallt för sådant. Så varför fyller man inte på garderoben med affärernas nyinkomna stickade plagg?? De kan ju göra en hel outfit: ett par bootcut jeans, en boots och en beige stickad tröja som hänger snyggt mot kroppen, dessutom håller den dig varm och är samtidigt snygg, what can be better?
BOOTS
Något som verkligen är ett måste nu i höst är ett par riktigt balla boots. Det är verkligen något man kan använda varje dag under höstdagarna, de passar seriöst till allt. Och dessa fräcka populära bootsen ifrån Ash är ju bara to die for. Tycker verkligen de är så himla fräcka, skulle inte säga nej till dessa. Själv har jag ju mina Primeboots och jag är mer än nöjd med dem. Bruna boots, perfekta!

SOLGLASÖGON
När höstsolen tittar fram kan det verkligen inte bli snyggare än ett par snygga solglasögon till sin höstoutfit. Tänk när det är en kall men solig dag, vinden blåser starkt men solen bländar, då är det perfekt till ett par solglasögon, helst ett par 'mörka' då och inte ett par så ljusa. Är det höst så får man ju gå all in, eller hur? Hehe

VÄSKA
Skolan har ju faktiskt satt igång, no shit haha. Och vad är då bättre än att införskaffa sig en ny väska? Detta är min favoritväska just nu som står längst upp på listan, iih. Dock i svart eller marinblått hehe.. Favoritmodellen på Balenciagaväskorna är Giant City 21, med de stora 'nitarna' och den lite mera 'påsiga' versionen på väskan, de andra är så fasta, om ni förstår vad jag menar. Men vad skulle inte sitta bättre än en ny, fräsch och galet snygg skolväska nu i höst?

Frukost




My day....

Har legat hemma exakt hela dagen, legat i sängen, kollat på filmer/serier, handlat mat med mamma och myst. Kollade på även på skolväskor förut, iiihhh. I'm so happyy, måste dock få sålt min MBMJ först så att jag är med på betalningen lite iallafall;)
 
Imorse mådde jag iallafall som värst, var kallsvettig, frös osv.. Skönt att mitt rum är så mörkt hela tiden pga. mina persiener och mörka gardiner, så underbart på helgmånarna, sover till 12 typ, underbart! Idag hade skolan Sjölins stafetten vilket var skönt att jag inte kunde vara med på, skille inte funkat i detta kalla väder och en sjuk Vanessa.. Dock väntar skolan imorgon.. Har en skriftlig ekonomiuppgift som skall vara klar imorgon samt en muntlig ekonomiredovisning på fredag så har pluggat en del idag med, sköönt. Nu skall jag sova! Kramar
 

HJÄLP - BLACK/BROWN

Jag var i stan igår och provade dessa skor inne på YokoYap men kunde inte bestämma mig om jag ville ha de svarta megalåga eller de bruna? Jag skall förmodligen ha en svart Duvetica jacka iår och skall man då gå runt med en svart jacka, förmodligen svarta jeans någon dag och sedan svarta skor? Tycker att dem försvinner lite oavsett vad man har på sig... de är liskom svarta - inget speciellt...
Eller skall jag köra på dessa? De var huur fina som helst på och de kommer smälta in så mycket bättre till mina olika outfits nu i vinter. Jag provade även de mellanhöga i de olika färgerna men usch vad de är fula på mig, passar mycket bättre i megalåga. Jag fick typ jättetjocka ben i dem..... Haha, okeeej. Men dessa svarta eller bruna???

Budget training - H&M/GINATRICOT/VS

Satt och pusslade ihop ett tränings collage igår med olika outfits. Jag skall redan nu i veckan åka in till stan med pappa och kika lite efter nya träningskläder, det är oftast då motivationen till träningen kommer, tycker jag för så är det iallafall för mig.
 
Jag har sett att Ginatricot har sjukt snygga träningskläder, provade ett par svarta tighta shorts där inne som jag verkligen vill ha då mina andra är borta... så provade både dem och ett par svarta träningstights och shit va snyggt de satt! Vill även ha en snygg sportbh och ett tight samt pösigt träningslinne. Får se vad jag hittar.
 
Bilden nedan visar exakt det jag söker efter och det jag skall försöka köpa!
Den övre delen är ifrån H&M, den undre från Ginatrcot, till höger har vi Victorias Secret och längst ner ett par Nike Free Run som just nu står först på träningsönskelistan!

Leather skirt / H&M

Igår satt jag och kollade lite kläder på internet och hittade denna snygga läderimiterade kjol på H&M för endast 199:-, hur bra är inte det?? Skall in till stan i veckan och titta närmare på den, se hur kvalitén är, prova den m.m. Dock har jag sett ett X antal styckna som burit den och på dem sitter den som en smäck. 

Det positiva med denna är ju att man kan ha den både till vardags och kvällarna. Det handlar ju bara om hur man klär sig till den osv. Jag tycker iallafall att den är skitsnygg och skulle inte tackat nej till den.

I skolan

Sitter i skolan nu och har case. Vi skall ha gjort klart ett skriftligt arbete tills på torsdag och en muntlig tills på fredag och vi har typ inte börjat, eller jo vi har faktiskt kommit ganska så långt vilket är skönt.
 
Idag efter skolan skall jag hämta ut min skinnjacka från Zara som varit inne på lagning för andra gången (!!!), en gång till och jag ringer VD eller något, så jävla trött på detta och deras tykna och otrevliga kommentarer. USCH, sen skall jag iallafall hem och plugga.

Matte




Sjuk...

Idag har jag legat hemma då jag inte alls kännt mig bra. Ni har nog hört mig klaga på det en del nu i helgen. Jag vaknade 12 idag och har för det mesta dels legat i sängen med datorn sedan dess, ätit mat och sovit. Är helt öm i kroppen och både hungrig/mätt på samma gång. Dock åt jag nyss middag - Ruccolasallad med tomat, avocado och ruccola + balsamicovinäger m.m. samt grillad kyckling, mmm. Nu skall jag ta mig upp ur sängen igen, hämta lite isbergssallad haha och vindruvor och sätta på en supermysig film, imorgon måste jag gå till skolan oavsett hur jag känner mig. Joanna sa att jag missade en del idag som skall vara klart tills på torsdag.. Faan!

Skulle kommit upp 19.56


Ta dig!



Fyfan vad arg jag blev när jag såg denna kommentaren! Kändes verkligen som en pik mot mig och många andra! Sjölins är en sjuukt bra skola ska ni som inte går där veta. Det trodde jag verkligen inte innan, men nu när jag går där, gaash i love it! Ingenting är patetiskt, ingenting. Det är bara att fatta det lilla du. En killkompis till mig som går i Naturklassen på Sjölins nu gick ut med hela 285 poäng och hade Sjölins natur som första hands val, då det var denna skolan HAN ville gå på, som passade honom perfekt, alla vill olika.
Och med tanke på att Sams naturintagningspoäng är 285 poäng så valde han ändå inte det.Helt enkelt var Sam nog inte hans grej, hela grejen med Samskolan som han har berättat förstår jag precis, med tanke på att jag själv gått där och gillar Sjölins såå mycket mer. Häromdagen fick jag panik när jag mötte Samskolans folk, det blev för mycket för mig.För Sjölins är liksom så... så avslappnat så jag trivs dunderbra där, men när jag mötte Sam så blev det de vanliga kalla blickarna och allt annat jobbigt. Och det fattade han redan innan han sökte in.Många av mina kompisar hade skyyhöga poäng och valde Sjölins som förstahands val. Man väljer precis det man vill, det man känner för. Sen finns det säkert dem som inte kommer in på Sam/andra skolor som då väljer Sjölins som har lägre intagningspoäng men det ligger inget patetiskt i det hela. 

Min lärare sa till oss i klassen förra veckan, 'Många tycker och tror att Sjölins är en slapp skola och som aldrig har prov, och där kan jag säga till er alla att ni har fel, fel, fel!!! Går man på Sjölins får man vara beredd på att det är mycket eget ansvar, här har vi casemetodiken där man ibland har en dag på sig att göra klart ett casearbete som sedan skall lämnas in/redovisas, klarar man inte av sånt, då är detta nog ingen skola för er. Och självklart har vi prov, nästintill hela tiden - dock kallar vi det inte prov, men allt man gör i skolan är prov' Så kom inte och säg att det är patetiskt att man väljer Sjölins för att man inte kommer in på Sam, för Sjölins är ingen dålig skola, utan en skitbra skola då det t.ex är universitetsförberedande den är mångas förstahandsval.TACK

Part 1 - Frågestund

Resten utav frågorna kommer i ett videoinlägg, så fortsätt fråga, klicka HÄR för att komma till frågestundsinlägget!
________________________________________________________________________________________________________________
 
Hej! Kan man ha Belstaff jacka i vinter? En sådan med päls eller är det omodernt? Svara snabbt! Puss
- Jag tycker absolut att du kan ha den i vinter, dock tror jag inte att den är såå varm. Så bär den under vinterns skönaste dagar, då solen tittar fram tillsammans med en halsdduk och mössa, annars tycker jag en varm och gosig dunjacka är det utmärkta valet inför vintern. Finns ju dubbelt så snygga dun-vinterjackor än Belstaffen liksom..
 
Vart ifrån är din svarta stickade tröja?
- Den är ifrån märket Issue 1.3 och den beställde jag på Nelly.com, nu ligger den t.om på REA. In och fynda!!
 
Tycker du att det är viktigt att tjejer skall ha bra hållning? Har du en bra hållning? Jättebra blogg:)
- Tackar tackar! Njaee, man kan väl inte säga att min hållning är den bästa, tyvärr trampar jag väldigt mycket inåt med mina fötter vilket leder till att jag går böjt med ryggen, alltså är jag inte alls rakryggad, mina kompisar säger alltid att jag ser ut som att ha en puckelrygg och att jag måste sträcka på mig, men bara det är jobbigt. Dock är inåttrampningen med fötterna såå mycket bättre sen jag skaffade inlägg i våras!! Och om det är viktig? Asså man kan ju inte hjälpa hur man går så det är inget jag tycker är viktigt, man går som man går..
 
Cornelia Karlsson?
- Nej, tjejen som hade middagen heter Cornelia Carning
 
Vad tycker du om att det skall öppna en Frozen Yoghurt bar i Göteborg?
- Inget jag hört något om dock finns det väl redan en på Avenyn? Annars är det verkligen något som bör öppnas här hemma, efterlängtat!!!!!
 
Vilka språk kan du? :)
- Säger dem jag kan prata nästintill flytande nu:
Spanska - Har bott där
Ryska - Pappa är från ryssland engelska, under min uppväxt fram tills jag var 7-8 så pratade mina föräldrar engelska med varandra då pappa precis kommit hit från Ryssland och inte kunde ett ända svenskt ord - detta ledde till en extremt bra engelsk uttalning med mera för min del
Svenska 
Hebreiska
Liiite Italienska 
 
Vad heter modellen på RayBansen i collaget?
- RayBan CAT 5000 heter den, skitsnygga
 
Jag skall köpa mina första par Uggs snart och undrar vilka du tycker att jag skall köpa? Är mest inne på låga men jag är inte säker... Känns som mellanhöga är varmare till vintern? (Jag vill inte ha gråa)
-
Hmm... Låga eller Mellanhöga är liksom ingen big deal, det är inte så att de lägre är mindre varma, verkligen inte. Uggs är Uggs, jag skall köra på megalåga i år, svarta och jag tycker du borde köpa ett par mörkbruna eller svarta mellanhöga - stilrent och döösnyggt!
 
Varför skall du sälja din Marc By Marc Jacobs väska?
- För jag skall få en annan utav mina föräldrar nu vilket gör mig till världens lyckligaste tjej, ahh!!!! Och denna är jag personligen lite trött på nu när jag haft den ett tag.
 
Hej, vad tycker du om Daniel Wellington klockor? Hur matchar man en sån med ljusrosa/mörkblå band? 
- Tycker de är sjukt fina, stilrena helt enkelt och skulle inte sagt nej till en om jag blev erbjuden, dock är det inget jag går och strävar efter. Men men, här nedan ser du hur du kan matcha just den nu syftade på, hoppas svaret och bilden dög!
 MatchDW
 
Favoritplagg?
- Min skinnjacka från Zara och mina Vans
 
Favoritmat?
- Ceasarsallad, Tacos och mammas thaimat
 
Favoritgodis? 
- Äter typ inte godis längre men - Hallon/lakrits döskallar, fruktnappar och surisar
 
Favoritmärke?
- Dsquared, Zara (det är ett märke) American Vintage, Maison Scotch & Second Female
 
Favoritaffär?
- Zara, TARA, Fiorucci, BikBok och NK
 
Favoritrestaurang & favoritcaféer i Gbg?
Restaurang - Hello Monkey, Mikado, Bon, Caleo och Spice
Caféer - Da Matteo, Espresso House, Le Pain Francais (speciellt det nyöppnade på Avenyn) och Bar Italia
 
Trivs du på Sjölins?
- Jag trivs huur bra som helst, en perfekt skola för mig
 
Känner du någon på Hermods? Vet du om det är en bra skola?
- Min fina vän Sandra skulle egentligen börjat där samt Tilde tror jag, men det slutade med att båda började på Hvitfeldska istället och nu går t.om Sandra på Sjölins, wiee:):) och skolan.. hmm, ingen aning faktiskt. Det är ju en ny skola som kommit hit ifrån Stockholm och då går ju bara 1:or där med heelt nya lärare så ingen aning..
 
Kan man ha bruna mellanhöga primes och svarta jeans? Har fått för mig att brunt och svart inte är så snyggt...
- Mm, har också läst det och varför skulle man inte kunna ha det? Ett par svarta jeans till ett par bruna primes eller svarta jeans till en brun väska. Herregud vem fan klär sig. Du kan ha precis det du vill ha på dig, ingen dömer dig! Usch... ta på dig precis det du vill :):)
 
Vilket gymnasium går du på? Var det lätt att komma in i klassen? Tror du det är lätt att komma in i klasen om man inte känner några?
- Jag går somsagt på Sjölins där jag stooormtrivs. Att komma in i klassen var superenkelt då jag redan kände hälften utav alla i klassen (Frida, Joanna, William, Zid, Hannes, Axel m.m) som jag umgåts med tidigare så jag blev mer än nöjd:) Och var bara dig själv, visa att du vågar och vill så kommer allt gå utmärkt och du kommer redan efter första veckan ha hittat nya vänner, kram

Liebeskind - Fiorucci

Hela tiden slängs det in kommentarer angående Liebeskind skärpen som just nu är extremt populära osv. Vart de finns att köpa, vilka jag tycker är snyggast osv.
Och nu såg jag precis att Fiorucci fått in sina populära Liebeskind skärp igen så in och fynda i veckan!!!! Och jag tycker faktiskt alla deras skärp är snygga, fräcka och livar upp en hel outfit helt enkelt. För 399:- är de ditt!!! In och fynda hos Fiorucci på Vallgatan!
 Liebeskind

VOTE FOR ME - MissGlossy

Nu kan ni rösta på mig till att vinna en exklusiv makeover med L'Oréal Paris kända stylingteam, representera Casting Créme Gloss i populära tidningar och att jag också kan få chansen till ett modellkontrakt!!! RÖSTA PÅ MIG HÄÄÄÄR, ni trycker på LIKE nedanför min profilbild, via FB eller Twitter, vad jag vet! Ni är underbara om ni gör detta

Film och mys

Har legat hemma exakt hela dagen, legat på samma ställe i soffan med mitt underbara duntäcke, inte haft någon aptit alls och bara kollat serier och filmer.
 
Victor och Catrin kom precis hit och nu har vi precis ätit middag, fick endast i mig en liten laxbit och isbergssallad och har precis gjort i ordning dipp med grönsaker nu åt alla, så ska vi sätta på The Notebook och massa andra filmer och mysa!!! Skall även kolla en ny skolväska till mig, aaahhh lyckligast!!!!!!!

Myssöndag

Vaknade runt 11 idag och låg då kvar i sängen en stund, kollade instagram osv. Känner mig lite halv kass idag vilket jag faktiskt gjort de senaste dagarna.. får se hur det blir med skolan imorgon.. 
 
Iallafall så ligger jag nu i soffan här nere med min hund och myser, tagit ner mitt duntäcke och dator och ligger och kollar på The Blind Side, min favoritfilm. Ville egentligen gå ut och springa idag men träningsverken är inte snäll mot min kropp idag, det värker som bara den + att jag känner mig dålig och vädret erbjuder ingen sol, så det blir en myssöndag helt enkelt. Nu skall jag äta omeletten mamma precis gjort till mig sen fortsätta mysa + lyssna på Nicoles och Chloés andra podcast, love them!

Marc By Marc Jacobs - Säljes

Igår fick ni ett inlägg här på bloggen där jag sålde min MBMJ väska. En kompis köpte den först men ångrade sig lite sen så vi bytte tillbaka. Så nu säljer jag min Marc By Marc Jacobs väska då jag skall köpa en ny och jag är sååå himla lycklig just nu!!!!!! 
 
Iallafall så är denna väskan köpt i USA och kommer ifrån märket Marc By Marc Jacobs. Nypris var 4200 kronor och jag säljer den för 2000:- eller mer, beroende på vem/vilka som vill köpa den och vad ni själva kan tänka er, men jag går inte under 2000:-. Den är i normalstorlek som är Medium tror jag och den rymmer hur mycket plats som helst - A4 papper/mappar, 11-13 tums laptop och mycket mycker mer. Perfekt skolväska och har verkligen njutit alla gånger jag haft den. Fick den förra året i November och det ända som är fel på den är att en guldknapp lossnat ifrån brickan. Men vad gör det?
 

Xmas wishes

En tjej frågade mig här på bloggen vad jag önskar mig i julklapp haha och jaaa, det är väldigt lång tid kvar tills dess men tänkte att jag iallafall kunde visa min önskelista, hur den ser ut än sålänge då jag redan bestämt lite saker jag önskar mig. Men fler saker lär trilla in.
Xmas
 
Fiorentini Baker - Först och främst står ett par Fiorentini Bakers på listan, har velat ha dem såå länge nu och ångra nästan att jag inte önskade mig dem i födelsedagspresent så att jag kunde gå runt i dem nu i höst, men då kan jag lika gärna inviga dem till våren. Vill ha precis denna modellen. Tänk till ett par slimade jeans och en pösig t-shirt, så blir även dessa skor lite 'pösiga' och skrynkliga när man har på sig dem, åhh så snyggt. Bad Lovisa kolla på dem åt mig när hon var i New York men får ta en titt själv på dem!
 
Kamera - Nu känner jag att jag behöver en ny kamera, en smidig, en liten och en som tar sjukt bra bilder så att den kan hänga med mig på dagarna. Har ju bara min systemkamera och laddaren till dens batteri är borta så skall beställa en ny laddare så snart som möjligt, sålänge får jag låna pappas stooooora systemkamera som väger en del! Men sjukt bra bilder tar den, men känner att en lite mindre och smidigare kamera hade suttit perfekt just nu.
 
iPhone - Som jag tidigare berättat så vill jag såå gärna ha en ny mobil. Min 4S hamnade i toan på midsommarafton hahah mm, undra varför ;) och nu har jag mammas gamla 4. Hon själv skall köpa en iPhone 5C (den med färger) men jag själv vill ha en vit med guld bakgrund, mm så fint. Hoppas hoppas!!! Min mobilkamera nu suger, telefonen suger och allt suger haha.....
 
En resa - En resa hade heller inte suttit fel att få i julklapp, så har tänkt önska mig en till New York eller Californien till våren/sommaren. Hur underbart hade inte det varit. Vill iallafall till USA vilket det också kommer bli, iihh!
 

FINALLY

Nu har jag precis städat klart rummet - damsugit, hängt in alla kläder, sorterat smutstvätt och rent, tagit ut alla sommarkläder (klänningar, toppar osv) och in skall det nya, rensat lådor, torkat av, sprayat doftspray osv. Så himla skönt! Äntligen är det gjort och nu skall jag verkligen försöka hålla det såhär!!
 
Var ute och sprang förut, 13.30 - 14.15 sprang jag, alltså 45 minuter och jag har aldrig känt mig såhär duktig. Stannade inte en gång, bara körde, till Oxsjön och tillbaka och sista biten körde jag 30 utfallssteg och 15 jumpingsquats och jag kan säga att det verkligen känns, i heeeela rumpan och låren nu. Gaaaash!
Nu skall jag duscha och vänta in kvällens gäster, efter middagen bär det av mot Cornelia där det ikväll är Sjölins tjejmiddag!

Saturday

Godmorgon på er. Vaknade klockan 10 idag och kände verkligen hur jag behövde/ville gå ut och springa men hittar inte mina joggingskor så får ta det senare. Har precis ätit frukost och gråtit av lycka :') och nu skall jag börja städa mitt rum som jag aldrig blir klar med då vi får gäster hit ikväll då det är en judisk högtid. 
 
Senare skall jag duscha, fota lite mer bloppis, fixa inlägg åt er idag och fixa här hemma!

Vampire Diaries

En annan serie jag också är toookig i är Vampire Diaries som jag började kolla på i vintras(?) hur som helst så är jag heelt besatt utav den och längtar som en idiot tills de nya avsnitten skall komma ut, eller ja, de nya säsongerna. Följer nästintill alla VD karaktärer på Instagram och hela tiden skriver dem: Are you excited? 1 month left osv osv... och jag får paaanik haha!
 
Vampire Diaries handlar för er som inte vet om en skolfklicka vid namn Elena (Nina Dobrev) som bor i Mystic Falls där en kille i samma ålder som henne snart flyttar in. Han heter Stephan Salvatore och självklart förstår man redan nu att dessa två blir kära. Men vad Elena inte vet, än, är att Stephan är en vampyr och har en låång bakgrund som sedan tar spel i fortsättningen utav serien. 

Hur sitter Nolita byxorna på som du säljer?

Såhär sitter Nolita jeansen som jag säljer på. De är sjukt sköna i materialet om man säger så, de är mjuka och sitter som en smäck, dock inte på mig som ni ser. Det är storlek 28 på dessa och jag har 26/27. Säljer de pga att de är förstora för mig vilket de inte var i början tyvärr.. Annars är de skitsnygga tycker jag, älskar tvätten de har.
 
För 400:- är de dina, eller högre. Hör av er: KIK - vanessawilsons, Facebook: Vanessa Wilson eller kommentera i detta inlägg med namn och kontakt info :)

ATM

Just nu ligger jag i sängen och gör absolut ingenting. Ska fixa i ordning rummet och sedan gå ner och duscha. Sedan åker jag hem till Anna där hon passar sin lillebror under kvällen så ska vi mysa med honom, prata oså. Har inte varit med Anna på år och dar känns det som så det skall bli underbart att träffa min bästis igen, saknat henne.
 
Annars har jag bara legat hemma hela dagen sen jag kom hem från stan. Lämnade in min skinnjacka idag på Zara för andra gången då det blivit ett hål i sömmen, stod och skällde på dem i butiken. Fyfan va dålig stil. Är trött på detta.

Grey leopard

Igår när mamma och jag var på Frölunda Torg så hittade jag denna koftan inne på Ginatricot. Tycker verkligen de har blivit betydligt mycket bättre än vad de tidigare varit och detta var verkligen en Vanessakofta haha. Vill ha liknande sådana här i määngder i höst/vinter. Dock inte bara enfärgade utan gärna med lite mönster som t.ex denna, så slipper outfiten bli så deppig.
 
Jag är iallafall hur nöjd som helst och för 299:- blev den min

Någon som är sugen?

Säljer min Marc By Marc Jacobsväska nu för 2000 kronor! Någon som är sugen? Ni hittar mig på KIK: vanessawilsons för mer info! Kan träffa er i stan alla dagar i veckan! 

Rast


Studentfesten

Ligger i sängen nu med datan färdig med alla kvällsrutiner och skall nu sätta på filmen Studentfesten som kom ut i år 2013. Vet inte om den är gammal eller ny men såg på swefilmer att den var på 'senast kollade' så jag ger den en chans.
 
Har annars precis bäddat rent på sängen vilket var oerhört behövligt och gud så gott jag ligger nu, fräscht och nytvättat luktar det med. Skall förbereda lite inlägg åt er inför morgondagen, sätta på filmen och sen sova! Fredag imorgon, äntligen!!!!

Long day

Guud vilken lång dag jag haft framför mig idag, är helt trött i kroppen nu. Ryggen värker, fötterna värker och jag vill bara sooova.
 
Slutade iallafall skolan halv 4 idag, vår senaste dag men jobbade med case hela dagen så det var en ganska så skön dag trotts allt. Sedan blev jag hämtad från skolan av mamma och pappa så åkte vi och köpte med oss sushi hem och när vi kom hem åt vi den och sedan fortsatte mamma och jag vidare mot Frölunda Torg där vi kikade lite, så mysigt att bara få vara med mamma. Hittade en sjuukt snygg cardigan som följde med mig hem, den sista utav de alla. Tur jag hade! Sen köpte vi lite saker inför helgen och var sedan hemma efter 1-2 timmar ungefär.
 
Nu skall jag bädda rent på sängen, fixa i ordning rummet och gå och lägga mig. Är galet trött då jag fått för lite sömn de senaste, vi hörs!

Mot torget:

Nu åker mamma och jag iväg till Frölunda Torg, ska kolla kläder och köpa saker inför helgen då hela tjocka släkten skall hit på en judisk högtid. Hade på mig detta idag med, dock utan tjocktröja + min skinnjacka och missoni sjal, var så himla trött så en slapp och snygg outfit är aldrig fel!
 
Haremsbyxor: Lindex // Vit t-shirt med gulddetaljer på axlarna: Zara // Tjocktröja: Issue 1.3 // Skor: Converse // Klocka: Michael Kors

Spring Breakers

Igår kväll innan jag gick och la mig satte jag på Spring Breakers som jag alltid velat se men aldrig orkat. Och med tanke på att swefilmer ändå inte har några bättre filmer att erbjuda så fick det bli den.
 
Vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker om den. Många dissar den, andra inte. Jag gillade den, men dem sa samma saker hela tiden i filmen, gjorde samma saker om och om igen och var allmänt 'osköna'. Fick verkligen en dålig bild utav James Franco (my love), Ashley Benson, Selena Gomez och Vanessa Hudgens som alla är mina favvisar inom 'kändisbranchen'.
Men jag tycker absolut att ni själva skall kolla på den, så att ni inte tar till er det jag säger om den, utan gör en egen uppfattning.

Simple - Jag i höst

 
SimpleJeans: True Religion // Tröja: Weekday // Skinnjacka: Zara // Skor: Converse // Väska: MBMJ
 
Precis såhär vill jag gå klädd i höst. Tycker det är så galet snyggt med ett par fräscha snygga jeans till en svart basic outfit. Det blir så stilrent på något sätt, och liksom inte för mycket. Vill såsååsååå gärna ha True Religion jeansen, mamma har ett par och de är döösnygga. De står högst upp på önskelistan nu iallafall!
 
De slimade jeansen kan man ju byta ut mot t.ex bootcut eller varför inte boyfriend? All my favourites, sen kan man även variera lite med alla tröjor men skinnjackan och skinnväskan skall iallafall vara på plats. Lägg till ett par fräscha sneakers, något smycke - kanske en silver/guld klocka och en sjal som ger din outfit en spark i baken! Voila, you're now ready for autumn!

Mot skolan

Måste gå hemifrån om 10 minuter, har sovmorgon till halv 10 idag nämligen men har inte ens klätt på mig så måste snabba mig nu. Satt uppe och fixade två inlägg åt er igår som kommer upp idag mellan 12-2, sen bloggar jag mer när jag är hemma! 

Trötter

Kom hem från Joanna nyss, eller för en timme sen och har sedan dess hunnit äta middag - stekt lax med sallad och nu ligger jag i sängen med en skål vindruvor. 
 
Vi var ju på Kickoffen igår kväll vilket förövrigt sög men det var kul att träffa alla ändå, men mer om det sen. Kom hem 3 inatt och somna halv 4 och sen skulle man upp halv 8, jappjapp jag mådde skitbra i skolan idag haha. Satte på mig mjukis kläder och bara gick dit, orkade inte tänka på det så mycket mer. Dock slutade vi 12 idag som vanligt på onsdagar och då åkte jag och Joanna hem till henne, stekte ägg&bacon, gick ner och köpte godis, satte på Friends with Benefits och somnade i soffan till den med ett gott duntäcke, mmmmm. Sen åkte jag hem!
Love this

SamVsSjölins




Condeco

Sitter på Condeco nu med Hampus, Lisa och Axel. Vi har ett arbete att göra om JC osv, så vi sitter här och förbered oss tills vi ska ner och intervjua de anställda i butiken. Detta är alltså i vårat case arbete. Sen skall jag vidare på Sam&Sjölins fotbollsmatch då Joanna spelar!!!!!! Ska möta upp Vickan och Nellie innan


Goodnight

Har känt mig kass hela dagen idag, dock har det blivit bättre. Ligger nu i min säng och har precis duschat och packat inför imorgon. Skall på Sam&Sjölins fotbollsmatch och sedsn på Samskolans kick-off på kvällen, därefter sova hos Joanna. Längtar såå!!!
 
Nu skall jag sova!
Bilder från Sjölins kickoff

KIK

Skriv till mig på: vanessawilsons på KIK!! Angående bloppisen m.m. Svarar på alla era meddelanden där!


5 vägar till en bättre blogg:

1. Ha en snygg design - Designen är nog det viktigaste med hela bloggen. Se till att ha en fräsch och tillfångad design. Det är ju trots allt läsarnas första intryck utav din blogg och har man en tråkig design blir det lätt att läsarna tappar intresset för bloggen då den är grå och trist att komma in på. Jag själv måste tänka på denna punkten och ta tag i min design, har väldigt nice planer, hehe.
 
2. Ta bra bilder - En blogg med bra bilder är något jag älskar. Förstod inte vad jag själv höll på med på min nattstad blogg, mobilbilder hit och dit. Usch, inte bra. Känner verkligen själv hur mycket roligare det blir att kolla in på min blogg då jag har vältagna bilder med en bra kamera. Så tänk på det, bra bilder drar till sig läsare.
 
3. Var ingen copycat, var dig själv - Visst, klart man kan få inspiration utav de andra bloggarna. Men ingen gillar en copycat. Går man in på sin blogg och sen in på en annans och ser att dem är twins är ingen rolig syn. Jag brukar oftast fråga de bloggar jag läser på Facebook osv om det är okej om jag lägger upp samma bild som de la upp osv osv.. då får man oftast också en bättre bild utav läsaren, att den frågar om lov osv, då blir allt så mycket mer självklart. Få inspiration utav andra kan alla få, men va ingen copycat!
 
4. Blogga om något intressant - Att gå in på en blogg som bara bloggar om deras vardag och kanske outfit bilder är inget roligt alls, lite Kenza över det hela som göra likadana inlägg varje dag.. Börja istället tipsa dina läsare om olika bra saker, visa snygga outfits du bär, ditt senaste köp, argumentationer kring saker du undrar över, videoinlägg, resor osv. Det drar till dig allt fler läsare och gör hela bloggen rolig i sig.
 
5. Visa vad just DU går för - Som jag berättade tidigare så är det inget roligt med en copycat, någon som gör allt som den andre gör, det blir aldrig kul. Så varför inte inspirera dig själv? Visa alla andra vad just DU går för, kom på egna bra inlägg - något som ingen annan tidigare bloggat/skrivit om, något som väcker stort intresse hos alla dina läsare där ute, något som får din blogg att spridas, något som ger din blogg ett gott uttryck. Kom på egna nya tips, snygga collage m.m. Sånt är alltid roligt och går alltid hem.

Must haves

 Musthaves13
Detta är på min önskelista just nu, inför hösten och vintern. 
Vinterjacka: Parajumpers/Moncler/Duvetica
Först på listan är iallafall en ny vinterjacka och väljer nu på denna från Parajumpers, en matt svart dunjacka från Moncler (ingen glansig utan matt färgad) eller en Duvetica, får se vilken det blir.
 
Skor: Uggs black mini
Sen skall jag också köpa ett par nya Uggs i veckan och det blir dessa svarta i mnimodellen, såå himla fina tycker jag!! Tänk till ett par slimade jeans eller varför inte ett par bootcuts? De är så söta och små haha, men de gör verkligen en heeel outfit. Längtar!!!
 
Väska: Michael Kors/MBMJ
Skall även sälja min nuvarande skolväska och köpa en ny, gillar denna ifrån Michael Kors men vem vet, det kanske blir en ny MBMJ, får se. Har ni några tips på snygga skolväskor där mycket saker får plats? Help needed!!!!!
 
Solglasögon: Ray-Ban
Vill så gärna ha ett par nya solglasögon. Har redan två par från Ray-Ban, ett par Wayfarers och ett par Outdoorsman men saknar dessa i min samling, tycker de är sjukt snygga och passar bra till hösten/vintern då solen ibland vill titta fram. 
 
Mobiltelefon: iPhone 5
Min tidigare iPhone 4S ramlade i toaletten så ska hämta den idag från en kille som lagat den, haha den har legat där i säkert en månad, eller mer, har bara inte orkat hämta och betala den, men idag så!!!! Så i nuläget har jag mammas gamla iPhone 4 och kan beskriva den med ett ord - Sämstaochlångsammastemobilenjaghatarden. Haha, vill verkligen ha en iPhone 5, pappas känns så himla fräsch och min är så klumpig och gammal. Ska önska mig en i julklapp.... långt kvar.....
 

Bloppis del 2 - Tröjor

Jeane blush t-shirt - Strl. S - Säljes pga. för lite användning - Använd 2-3 ggr - Säljes för 70:-
 
Brun festblus ifrån Tessie - Strl. S - Säljes pga. för lite användning - Aldrig använd - Säljes för 100:-
 
Grå tröja från Zara - Strl. S - Säljes pga. för lite användning - Använd 2-3 gånger - Säljes för 70:-
 
Jeane Blush linne - Strl. S - Säljes pga. inte min grej, men skitsnyggt ändå - Aldrig användt - Säljes för 70:-
 
Strandtunika från H&M, missoni inspirerad- Strl. 34/36 - Säljes pga. inte min grej - Använd 1-2 gånger - Säljes för 50:-
 
Zebra tunika ifrån Tessie - Strl, One Size - Säljes pga. för lite användning - Aldrig använd - Säljes för 150:-
______________________________________________________________________________________________
 
Om ni är intresserade utav någonting är det bara att höra av er till mig på KIK: | Facebook: Vanessa Wilson | Mail: [email protected] | Kommentera detta inlägget. Om två personer vill ha ett plag är det budgivning som gäller. Hoppas ni hittar något ni gillar!

Natti

Nu har jag precis städat klart på mitt rum, packat väskan för imorgon, lagt fram kläder, bäddat rent på sängen och förberett inlägg åt er till imorgon. Bra va? Känns sjukt sköönt.
 
Skall nu ta och lägga mig i sängen med datorn en snabbis sen stänga ner och sova. Skall upp halv 7 imorgon och med tanke på att det är måndag (!!!) så orkar jag inte vara trött i skolan, så sömn behöver jag allt. Hoppas ni alla har haft en fin söndag, glöm inte bort frågestuden, svarar på allt. Klicka HÄR för att komma till den. Godnatt!

PODCAST

Ligger i sängen med lite gott och lyssnar på Nicoles och Chloés podcast, shiit va bra dem är!! Skitkul att ligga och lyssna på när man kollar bloggar, facebook, bloggar osv.. Loveit!
Ni hittar den HÄR

Dinner

Kom nyss hem och satte mig precis och åt middag! Stekt lax i tärningsform med örtkrydda samt isbergssallad! Mmmmm


J4

 
Dessa otroligt snygga byxor fick jag utav Noelle, Ebba, Josefine och Frida på min födelsedag och jag äälskar dem!! De är ifrån märket J4 och finns att köpa på Fiorucci. Dock är de en storlek försmå, de är 25 på dem och jag behöver 26.... Så jag skall ha åkt in å bytt dem i dagarna vilket jag aldrig gjorde och det leder till att det kanske är försent att byta dem nu(?) Så får se hur jag gör med det....
 
Älskar dem iallafall. Till en basic tröja och primes eller megalåga uggs nu i höst, mmm. Tack tjejer, I Love You!

Pretty Little Liars

Pretty Little Liars - PLL
 
En serie jag är ett stort fan utav är verkligen Prette Little Liars, fy så bra den är!
Började kolla på den för typ 1-2 år sedan och sedan tröttnade jag, men när jag nu var i Sälen med Beatrice i våras så började jag kolla på den igen och nu är jag helt fast. Längtar till de nya avsnitten heela tiden då jag sett klart ett.
 
Serien, för er som inte följer den handlar iallafall om 5 tjejer - Alison, Spencer, Hanna, Aria och Emily som är bästa vänner men en dag försvinner Alison. Då börjar de resternade 4 tjejerna bli 'blackmailed', alltså få konstiga och hotande meddelanden från en anonym person/personer som kallar sig A, A för Alison....
 
Tycker verkligen att ni som inte följer den bör göra det, man blir helt fast! Sen händer massa mer än det jag precis skrev, åh den är såå bra! Ni kan se den på b.la Swefilmer.com där jag kollar på den.

Wohoo


Söndag

Godmorgon! Nu ligger jag och Cornelia i sängen och har alldeles nyss vaknat så snart skall vi upp och äta lite.
 
Igår var vi hemma hos en tjej från Hvitfeldska vilket ledde till kaos. Usch aldrig mer. Men vi kom hem vid 12 och då åt vi kvällsmat med mamma, satt och prata oså.
Dagens planer är iallafall att vid halv 2 tiden åka in mot stan med två utav mina kusiner för vi skall gå på Cirkus, ska faktiskt bli roligt trotts att jag hellre vill vara hemma eller åka och träna/gå ut och springa osv, men det kan jag göra ikväll! Ska byta min skinnjacka idag med, fy fan för kvalitéen.

Getting ready

Sov hos Melina inatt tillsammans med Cornelia, Melina, Stephanie och Yasmin. Hade det hur mysigt som helst, åt massa gott och kollade film hela kvällen. Åt även en jättegod middag tillsammans.
 
Imorse vaknade vi alla vid 11, gick upp, kollade på film och sen åkte jag och Cornelia hem till mig, bytte om och åkte sedan till gymmet där vi var i mer än en timme. Gud så skönt det var, att få komma tillbaka till de vanliga rutinerna, nu skall jag fan köra! På morgonen innan skolan, eftermiddagarna efter skolan osv, skall alltid ha ombytet i skåpet så kan man träna de dagarna man känner för det direkt efter/innan skolan. Super!
 
Kom hem vid 5 tiden då vi handlade med pappa innan på Willys, kom hem, åt middag - lax med sallad och duschade sedan. La oss sedan i sängen och kollade på Kalle & Chokladfabriken och nu skall vi börja göra oss i ordning för att antingen åka in till Bar Himmel eller till en tjej här i närheten.. får se..

Moi

* Jag säger alltid till mina kompisar att jag skall höra av mig vilket jag aldrig gör haha, dålig vana *
 
* Jag kan nästintill alla låtar jag har på min spotify playlist utantill och varje gång de spelas på radion är mamma alltid lika faschinerad att jag kan de så bra *
 
* Min nya skinnjacka var helt klart höstens bästa köp, hitills. Älskar den och den har redan kommit till stor användning *
 
* Som jag och min familj har planerat nu så skall vi utomlands varje lov nu fram till årets nästa höstlov haha *
 
* För något år sedan fick jag för mig att göra mitt hår ljusare vilket ledde till att det blev mer oranget från mitt gamla mörka istället för ljust/sandrée. Sen dess har jag färgat det ett par gånger till ljusare/mörkare men det röda försvinner aldrig, oavsett om det är färg så tvättas det lätt bort och det är sedan back to ginger haha, jätte irriterande så skall låta det vara nu tills jag får tillbaka min original hårfärg *
 
* Det är ganska så sjukt hur många nya vänner jag fått sedan jag började på Sjölins och hur många man slutat umgås med *
 
* Zara är min favorit klädbutik, men det msåste ni nog ha förstått hehe, de har ju verkligen allt man letar efter *
 
* Jag har ett fotografiskt minne vilket leder till att jag nästan aldrig glömmer bort saker, jag vet oftast vilken väg vi tog till en speciell fest för ett år sedan liksom, alla mina kompisars bilars registreringsnummer och alla mina kompisars föräldraras mobilnummer, ganska så sjukt haha, har alltid haft det. Inom allt som sker runt mig *
 
* Om ca. 2-3 år bor jag i New York då det är något jag vill och något jag ska!!!! Längtar såå *
 
* Vill att hösten skall komma på riktigt nu, tar jag på mig en skinnjacka på morgonen samt jeans blir det för varmt för det på eftermiddagen, blöö orkar inte mer pendel bland vädret *
 

Jag vill resa. Jag skall resa.

Nu är det ju inte så långt kvar tills höstlovet, eller jo.. haha!
Men jag längtar som en galning, oavsett hur lång tid kvar det är. För jag skall resa utomlands med min familj. Solsemester. Äntligen! Jag har önskat Maldiverna och de kollar resor till Israel och Dubai, så vi får se vad det blir. Men vad skönt det ska bli, en vecka eller mer ledigt ifrån allt här hemma. Isak ska troligtvis följa med. Gud så skönt det ska bli, och roligt för den delen. Ta härliga och fina bilder, äta god mat, njuta längs kvällarnas strandpromenader, varm och fuktig luft och bara få vara ledig. Höstlov. Nu. Tack!

++ CYCLE ++


Get ready with me

Här har ni en 'Get ready with me' video från när vi skulle åka till våran släkt och fira det judiska nyåret vilket var superkul!!! Enjoy!!!!!!


Frågestund

Nu när jag startat upp en ny blogg så får jag in kommentarer hela tiden som jag lätt blandar ihop. Så nu kör vi en frågestund fram tills någon gång nästa vecka. Jag kommer svara på ALLT ni frågar och undrar. Sedan väljer ni om de skall besvaras i ett videoinlägg eller skriftligt inlägg. Så fråga nu allt ni har på hjärtat. Desto mer frågor, desto mer svar!

One day.


GREY | ZARA

Fortsätter somsagt med mina födelsedagspresenter, så här kommer ett till!
Utav snälla Emilia och Pauline fick jag denna gråa fina scarf ifrån Zara samt en parfym ifrån Bodyshop som luktar mer än gott!!! Älskar denna sjalen, så himla stilren och funkar perfekt till vintern då det blir kyligt, denna lär passa skitbra till vinterjackan och skorna jag skall ha!
 
Ni hittar den på ZARA

Fredag!!!

Nu är jag hemma vilket jag varit i någon timma nu. Slutade skolan 12.20 idag som vi gör varje fredag och då gick jag, Melina, Adam och Steph till EH och tog en fredagsfika och satt och snacka, så himla mysigt. Vädret var ju underbart det med. Superhärligt!

Sedan tog jag bussen hem och när jag kom hem började jag och mamma kolla höstskor och höstkläder. Nästa vecka när hon är ledig ska vi ta en shopping dag och köpa nya snygga höstkläder till oss båda, hon ville ha lite hjälp, haha sötis! Har verkligen inga kläder så det skall bli sjukt skönt. Men nu skall jag packa en väska, ta något snabbt att äta och sedan åka hem till Melina där resten utav tjejerna är, skall sova där ikväll och ikväll skall vi äta en god middag tillsammans och ha filmmys och tjejsnack!!!!!!

Topp 4 bloggar - famous

Kenzas.se - Kan ni väl inte ha missat?? En utav mina favoritbloggar, slutade dock läsa den ett tag men nu är jag tillbaka. Älskar hennes snygga outfitbilder och övriga bilder. Det ger mig verkligen inspiration!!!! Hon är ju galet vacker och har sjukligt snygga kläder och väskor! Hon bloggar iallafall om sin vardag, outfits, shopping och resor. Men det kan ni väl inte ha missat?
 
Nyheter24.se/modette/chloeschuterman - Ägs utav tonårs tjejen Chloe som just nu bor i London tillsammans med hennes mamma, tidigare från Stockholm. Har följt hennes blogg/bloggar så länge jag kan minnas och älskar den verkligen. Fina outfits, bra shoppinginlägg, fina bilder från hennes alla resor m.m. Hennes kläder och väskor/skor skulle man ju kunna döda för!!!
 
Nickys.se - Ägs också utav en tonårig tjej vid namn Nicole som är bosatt i Stockholm. Började läsa hennes blogg i somras och tycker bara den blir bättre och bättre. Hon bloggar, som alla andra om sin vardag, shopping, skitsnygga outfitbilder, resor, videos m.m. Jätte läsvärd blogg och hon har nu bytt bloggportal till nyheter24.se där Chloe också bloggar och just nu har de ett sammarbete tillsammans, spännande!
 
Zarish.se - Är Zara Larssons blogg som jag också läst huuur länge som helst. Om ni inte visste det så är hon och Chloe bästa kompisar och Zara är nu sjukt stor i USA och är där just nu, i New York med sin mamma i 30 dagar och skall turnéa, hur coolt är inte det? 16 år liksom... WAOW. På hennes blogg hittar ni iallafall väldigt mycket bilder, hennes olika turnéebilder och videos, shopping, outfits, vardag m.m. Skitbra blogg!

CRAVING - KENZO SWEATER

 KENZO
Något jag veeerkligen vill ha är en KENZO tröja! Har sett dem på både Chloe och Kenza och jag kan inget annat än att älska dem!!! Hur snygga är dem inte? Till ett par boyfriend jeans och ett par Nike Air Max eller varför inte till ett par shorts, en skinnkjol eller slimade jeans?
 
Denna står på önskelistan inför Julafton, kommer säkert önska mig andra och bättre saker än detta men vill verkligen ha en!!! Och en tröja för 3-4000 går man inte och köper en vacker dag, så den får hamna på önskelistan.. Sålänge;)

Myskväll

Sitter framför tv:n nu med datorn i knät, familjen bredvid mig, en kopp te, bra program på tv:n och snapchat friends. Så himla mysig kväll. Detta behövde jag!
 
Skall alldeles strax ta en dusch och sedan lägga mig, imorgon vill jag såå gärna in till stan och kolla efter ett par jeans men tror att jag skall direkt hem till Melina med massa tjejer där vi ska vara och sova, beställa hem mat osv. Wie!!

Haha stackarn....

JAG VILL.

Åh vad jag vill, jag vill, jag vill, jag vill. Jag vill komma tillbaka till träningen, jag vill sluta med allt onyttigt, jag vill vara nöjd med min kropp, känna sig fin i vad man än tar på sig. Åh vad jag vill....
 
Nu på det senaste har det blivit gott om onyttigheter för min del, allt från kakor till popcorn till vitt bröd m.m har slunkat ner i min magsäck och det är inte bra någonstans. När jag äter nyttig och fräsch mat, mår hela jag bättre själv. Det är något jag märkt, jag är inte lika hängig på dagarna, jag orkar mycket mer och mår liksom bra. 
Jag skall ändra på allt nu, jag vet att jag sagt det femtiioelva gånger innan men nu fan!! 
 
På höstlovet åker jag iväg på solsemester med min familj och kanske Isak. Då fan vill jag känna mig bekväm och snygg i det jag tar på mig, om det nu är en bikini eller ett par shorts. Jag vill kunna säga WOW, vad jag har varit duktig, vilken förändring. Som jag vet är jag redan smal (inte för att låta sån nu utan försöker förklara) och det är inget jag vill bli mer, jag tänker inte gå och banta för att se ut som alla smala weheart it tjejer, utan jag vill få min slappa kropp till en fast och snygg kropp. Ett halvt markerat sixpack på en platt mage och lite muskler här och var. Liksom, varför inte? Nu skall jag köra gärnet!!!
 
Har någon månads träning på Nordic Wellness nu då Träningsverket är under 'progress' och det ligger ju bredvid skolan så skall försöka hinna med lite träning några dagar i veckan innan/efter skolan. Åh perfekt!

Gårkvällens:

Igår var vi som sagt iväg med släkten för att fira det judiska nyåret. Egentligen behövde man inte vara såå uppklädd, en enkel klänning eller ett par jeans med en blus funkar. Hade det otroligt mysigt som vanligt med god mat, alla barn, en skräckfilm för oss tjejer och trevligt snack! Men detta tog jag iallafall på mig, bara Zara, haha:
 
Shorts: Zara // Blus: Zara // Skinnjacka: Zara // Skor: VOX

3 svar:

Vad är en 'kick-off' för något?
Det är när alla 1, 2 och 3 på skolan hyr en nattklubb och 'firar' med varandra, en inspark för skolan. Svårt att förklara men fy fan vad kul det var! Längtar tills nästa torsdag då det är Sams kick-off!!!!
 
Lägg upp vad du hade på dig på kick-offen!
Med tanke på att jag gjorde mig i ordning hos Sofia och att kameran låg hemma så blev det tyvärr inga bilder, men satte iaf ihop ett litet collage. Skorna är liknande men inte just de jag hade och jackan jag bar var en leopard jacka som är lik den på bilden, dock kommer den jag bar ifrån Grace medans denna är ifrån Moschino.
 
Vem klär sig mest inspirerande i din klass? Eller asså finns det någon som klär sig fint och modeinriktat?
Alla klär sig skitsnyggt:)

I skolan

Sitter i cafeet nu i skolan, har precis varit och köpt en Ramlösa och frukt på Hemköp och sitter nu här! Börjar 14.30 igen så ska plugga fram tills dess, det vi har att göra i caset. Skulle egentligen lunchat på Wasabi idag med några tjejer men gud så trött jag är! Nöjer mig med att sitta här i cafeet!


Which one? Model & colour

Om någon vecka skall jag beställa hem ett par Uggs till vintern. Och just nu är jag galet sugen på ett par megalåga uggs, alltså de kortaste. Har tidigare haft mörkrosa mellanhöga, mörkbruna mellanhöga och nu har jag ett par gråa mellanhöga som verkligen ät utslitna. Så nu skall ett par nya in i samlingen.
 
Kan dock inte bestämma mig.... Gråa, svarta, blåa, beiga, bruna?? VILKA skall jag välja. Väljer bland de megalåga och glitteruggs, och när det kommer till glitteruggs vill jag såå gäena ha de blåsilvriga, mmm i love them! Ni är underbara om ni kan hjälpa mig lite på traven.

Thursday

Nu är jag vaken vilket jag varit sen klockan 9, har suttit och fixat lite inlägg åt er som skall komma upp under dagen och nu skall jag upp och äta. Om en timme skall jag gå hemifrån till bussen för att åka till skolan. Börjar 12 idag då vi först hade sovmorgon till halv 10 då gympa lektionen egentligen börjar och håller på i en timme och sedan har vi långrast, så då börjar vi 12 så får man äta sin lunch hemma, lika bra!
 
Idag efter skolan skall jag träna så skall packa ned träningskläder i en påse nu, börjar om på 0 nu. Hälsosamma Vanessa, mer om det sen! 

Iväg

Slutade skolan 12 idag, då åkte jag direkt hem och somnade i 3 timmar, hur skönt som helst!
Nu skall jag börja fixa mig i ordning, kom precis hem från grannen där jag varit barnvakt och skall nu hoppa in i en snabb dusch sen klä på mig och lägga på lite smink. Ikväll är det judiskt nyår haha som vi ska fira med stora feta släkten as usual... Ska bli skitkul! Älskar att vara alla samlade, äta sjuukt god mat och bara sitta och prata!

Nej nu måste jag bestämma kläder och duscha! Ska åka om 30, ha en bra kväll alla!

Topp 4 bloggar - friends

Hejsanalexs.se - Ägs utav en tjejkompis vid namn Alexandra. Hennes blogg har jag läst ända sedan hon började blogga på den har jag för mig, gillar den starkt och det är alltid den första bloggen jag besöker. Alexandra bloggar om sin vardag, grymma tips, intressanta videos, bra shoppinginlägg/bilder och snygga outfits. Hon tar även sjukt bra bilder och är noga med att få sina inlägg så bra om möjligt vilket jag tycker är viktigt när man driver en blogg. Tror ingen kan ha missat hennes blogg? Annars är det bara att klicka er in
 
Nattstad.se/juliamalmsten - Är en utav mina bästa vänner som driver en blogg på nattstad där hon verkligen har kommit lång. Ett tag bloggade hon inte så mycket och då tyckte jag aldrig att det var roligt att klicka sig in där (no offence baby) men nu är den i fullgång och jag älskar att gå in på den, se hennes grymma tips, shoppinginlägg och fina outfits. Henne kan ni heller inte ha missat!!!
 
Nattstad.se/jennifersandsjo -  Jennifer, en tjejkompis bloggar hon med på nattstad där hon ligger hela 2/3 plats på bloggtopplistan!!! Hur sjukt är inte det? Det är kanske dock inte så konstigt då hennes blogg verkligen är värd det, som jag märker det känns det som att hon lägger grymt med tid på sin blogg. Ni får läsa om allt inne hos Jennifer, hennes vardag, resor, tips, shopping, outfits, inspiration m.m. Jättefin blogg och varje gång man klickar sig in är det alltid ett nytt inlägg, superbra enligt mig!
 
Lovisavk.blogg.se -  Är också en utav mina bästavänner som dock bloggar på blogg.se. Hon har varit lite till och från kring bloggandet men har nu bestämt sig för att ge bloggandet en chans och faktiskt stanna på blogg.se. Älskar hennes design, så himla stilren och fräsch, väldigt enkel men snygg. Alla bloggar är ju väldigt lika kring inläggen man gör och även hos Lovisa får ni läsa om grymma tips, shopping, outfits och hennes vardag. Imorgon åker hon till New York och är där till måndag, varför inte följa hennes resa då? Klicka er in, så värt!

ZARA BIKER JACKET

Nu äntligen blev denna jackan min, som ni vet har halva Göteborg den men jag som är så mainstream kunde inte hålla mig. Pappa tyckte att jag skulle vänta tills jag hittade någon annan ny och snygg som ingen har men nej nej nej. Jag älskar denna! Den är perfekt.
 
Nu under hösten tycker jag verkligen att det är ett måste med en skinjacka, den piffar liksom upp en hel outfit och gör den... hmm jag vet inte, höstigare? roligare? fräckare? jaa, you name it. En sjal till skulle heller inte sitta fel. Är iallafall mer än nöjd och denna skall användas flitigt!

Funnier to workout, right?

 Training
Är det bara jag eller blir ens träning så mycket roligare om man har en snygg outfit?
Jag går verkligen all in då, när man trivs med det man har på sig och kan röra sig lätt i. 
 
Topp 1 är ju ett par bra skor, det är dina fötter som gör 99% utav jobbet under ett träningspass och med fel skor kommer man ingen vart, dels att de hjälper dina fötter på 'traven' och t.om att om man tränar i fel skor förstör man sina fötter och kan åka på skador för livet, så investera alltid ett par bra träningsskor damer och herrar, det går alltid hem!
 
När skorna är avcheckade kan man ju köpa de små accessoarerna som 'bygger upp' outfiten. På sommaren tränar jag alltid i snygga sportshorts, har både pösiga och tighta och båda funkar prima för mig. Starka färger är också något som gör träningen roligare, allt blir så glatt då haha. Sen brukar jag också köra på slappa/pösiga linnen då det är hemskt med åtsittande toppar när svettet rinner, usch då får jag bara panik! 

Best makeup

Här är mina topp 3 tips tills er inom kosmetik, sånt jag b.la använder/användt/hört om. Sånt som är bra för hyn samt ger en snygg och fräsch look.
Bare Minerals: använder
Jag använder just nu Bareminerals ID smink sen några veckor tillbaka. La ner ELFs smink helt och hållet, de kändes för copycat om ni förstår vad jag menar, vet inte ens om det var bra för just min hy? Jaja, jag använder mig iallafall utav ett foundation-puder som heter Fairly light NO.10 MATTE som jag alltid har som en grund över min primer som jag lägger i hela ansiktet. Sedan har jag också ett bronzingpowder från BM vilket heter Faux tan som jag använder till att framhäva kindbenen, duttar även på det på pannbenet, näsryggen och hakan. 
Too Faced: hört talas om
Detta märke har jag sett lite till och från på olika bloggares sminkvideos och jag vill verkligen ha ett eget. Vill ha bronzingpowdret jag sett de använda, ser så himla snyggt och fräsch på när det väl sitter på plats och själva förpackningen är ju skitsnygg haha.. Detta puder är skonsamt mot hyn och ger även en fräsch solbränd makeup look, har jag hört.....
Benefit, Hoola: hört talas om/prövat
Benefits kosmetik är något jag hört talas om länge och även provat då en del kompisar äger deras populära bronzing powder samt rouge. De populära bronzingpowdret heter Hoola (ni ser det en bild ovan) och är det bästa brunpudret som finns. Man får en neutral och snygg look och med hjälp av en grym borste kan man få det på bästa sett. Finner inte ens ord för hur mycket jag älskar detta pudret (sök på youtube - benefit hoola makeup tutorial, mmmm i like). Nästa gång jag är i Stockholm/Danmark skall jag köpa detta inne på Sephora, annars beställer jag hem det. Rouget skall också vara grymt!

The end of the day

Har precis tagit en dusch och lagt mig i sängen, skall kolla ett avsnitt utav OTH, läsa egeneom engelskan och sedan sova. Har varit en fullspäckad dag idag, glömde helt av att göra inlägg igår åt idag så därför har bloggen stått tom, och jag ursäktar det. Har precis gjort klart 4 inlägg nu som kommer upp imorgon, det blir väl bra?
 
Slutade iallafall skolan 15.30 idag och då åkte jag in till stan och mötte upp pappa och gick och åt på salladsbaren, standard!!!! Sen gick jag och köpte en jacka (!!!!!! äntligen !!!!!!) och sedan åkte vi och hälsade på farmor, sedan hem.
Denna bilden togs förra veckan, har bildbrist men imorgon skall det tas nya!!!

Idol

Titta om ni ser mig!! Sökte ju dit!!!!!
Är med Isak nu!!


2 september

Nu är jag hemma efter ännu en skoldag. Slutade skolan vid halv 3 idag och då åkte jag och Joanna direkt hem till mig. Förresten så började hon i min klass idag då hon tidigare varit reserv på ekonomi och gått samhäll, så himla kul verkligen.
 
Mamma är just nu och handlar och när hon kommer hem skall Joanna åka och då kommer Isak som skall sova här ikväll, så skall vi äta middag och kolla Idol, myysigt!
Me and my muummyyyy

Bloppis - jeans

Tänkte köra igång en bloppis nu där jag säljer tre par jeans som jag slutat använda/aldrig användt.
Om ni är intresserade utav något så är det bara att kontakta mig:
Mail: [email protected] | KIK: | Facebook: Vanessa Wilson
Om två vill ha plagget blir det budgivning!
Nolita jeans - Strl. 28, passar en normal 27 - Säljes pga. fel storlek - Använda 1 gång - Pris: 500:- 
Hängrumpsbyxor från Tessie - Strl. M - Säljes pga. aldrig använda - Pris 100:-
Leopardbyxor från H&M - Strl. 36 - Säljes pga. försmå - Aldrig använda - Pris 100:-

Match: 'Zara mini skort' - B/W

Zaraminiskort
Tröja: Cichic.com // Shorts: Zara // Clutch: Balenciaga // Skor: Vans
Zaraminiskort#2
Tröja: Weekday // Shorts: Zara // Väska: Louis Vuitton, Neverfull // Skor: Nike Air Max
 

Kvällsinlägg

Bion var huur bra som helst tycker jag!! Hade det supermysigt med min bästis, hela kvällen! När jag kom hem vid halv 10 var Isak hemma hos mig, ensam.. Haha lillen. Så satt vi och prata läänge och sen sjöng vi karaoke och sen gick han.
 
Har nyss duschat och ligger nu i sängen och förbereder inlägg inför morgondagen, skönt att ha det gjort!
My new love......
 
 
 
 
 
 

Winterjackets - This winter

Winterjackets
 
Hej Vanessa! Kan inte du tipsa om snygga vinterjackor? Man vill ju vara förberedd;) Vad ska du köra på iår? Kramis
- Men självklart! Jag velar lite nu, just nu står det iallafall mellan en Långräfflad svart/militärgrön Parajumper (den ni ser på bilden ovan) eller en dunjacka från Duvetica, då pälsen är i likadan färg som själva jackan, tycker de jackorna är skitsnygga. Men gillar oftast när jackorna går över rumpan, så att det blir varmt och ifall man t.ex sitter och väntar på bussen i kylan så fryser inte rumpan, haha! Så jag får se lite, kanske hittar en heeeelt annan som jag vill ha, dessa är ju lite 'last year' men jag gillar dem. 

HOLLISTER - Crescent Bay

Har helt glömt av att fortsätta med mina fina födelsedagspresenter, egentligen tänkte jag visa de 'stora' grejerna men kan lika gärna fortsätta med vissa saker.
 
Utav min fina kompis Emma fick jag denna underbara bodysplash ifrån Hollister. Köpte en sådan förra året i Marbella men den glömde jag hos några kompisar så det var helt perfekt att jag fick en ny, blev såå glad. Älskar att få parfymer, finns inget bättre, och jag som är parfymsamlare, perfekt ju!!

Bio

Har inte haft ork eller tid till bloggen de senaste dagarna, vilket jag tror att ni märkt!
Igår efter bion mötte jag Cornelia i stan så gick vi runt osv, fikade med Anna, Sara, Lovisa och Andrea och efter det åkte jag hem. Sedan vid 10 åkte jag in till stan igen, mötte upp Lovisa och drog på fest i Långedrag, sedan gick jag, Emma, Ellen och Lovisa hem till Nils alldeles i närheten och var där fram tills 2 då vi åkte därifrån.
 
Imorse vaknade vi runt 11 och sedan blev det donkenhäng med Lovisa och Andrea fram tills jag åkte hem. Nu har jag varit hemma ett tag och skall snart in till stan igen, för bio haha. Jag och Lovisa ska se Snabba Cash - Livet Deluxe, älskar de filmerna! Favoriterna! Skall bara ta och städa rummet först.
Saknar detta....

RSS 2.0