Topp 4 bloggar - famous

Kenzas.se - Kan ni väl inte ha missat?? En utav mina favoritbloggar, slutade dock läsa den ett tag men nu är jag tillbaka. Älskar hennes snygga outfitbilder och övriga bilder. Det ger mig verkligen inspiration!!!! Hon är ju galet vacker och har sjukligt snygga kläder och väskor! Hon bloggar iallafall om sin vardag, outfits, shopping och resor. Men det kan ni väl inte ha missat?
 
Nyheter24.se/modette/chloeschuterman - Ägs utav tonårs tjejen Chloe som just nu bor i London tillsammans med hennes mamma, tidigare från Stockholm. Har följt hennes blogg/bloggar så länge jag kan minnas och älskar den verkligen. Fina outfits, bra shoppinginlägg, fina bilder från hennes alla resor m.m. Hennes kläder och väskor/skor skulle man ju kunna döda för!!!
 
Nickys.se - Ägs också utav en tonårig tjej vid namn Nicole som är bosatt i Stockholm. Började läsa hennes blogg i somras och tycker bara den blir bättre och bättre. Hon bloggar, som alla andra om sin vardag, shopping, skitsnygga outfitbilder, resor, videos m.m. Jätte läsvärd blogg och hon har nu bytt bloggportal till nyheter24.se där Chloe också bloggar och just nu har de ett sammarbete tillsammans, spännande!
 
Zarish.se - Är Zara Larssons blogg som jag också läst huuur länge som helst. Om ni inte visste det så är hon och Chloe bästa kompisar och Zara är nu sjukt stor i USA och är där just nu, i New York med sin mamma i 30 dagar och skall turnéa, hur coolt är inte det? 16 år liksom... WAOW. På hennes blogg hittar ni iallafall väldigt mycket bilder, hennes olika turnéebilder och videos, shopping, outfits, vardag m.m. Skitbra blogg!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Läste på din förra blogg att du skrev att din idol var chloe shuterman och att du och joanna skulle åka upp till stockholm och träffa henne. Är hon fortfarande din idol och åkte ni upp och träffade henne? haha du var så söt när du skrev inlägget du blev så glad när hon la upp en bild på insta till dig typ haha! kram

2013-09-06 @ 15:29:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0