God morgon

Vaknade för ungefär en halvtimme sedan och tänkte gå upp nu och äta frukost.
Dagens planer är att jag tillsammans med mina två yngre kusiner skall gå på bio och sen äta i stan. Perfekt en sådan här dag, deras föräldrar (min moster och hennes man) åker nämnligen iväg på Spa idag så därför tar jag hand om de två äldsta killarna under dagen medans den lille åker till mormor. 
 
Vi skall iallafall se Dumma Mig 2, jag älskar sådana filmer. De får inte vara för barnsliga utan de får liksom ha en gräns haha, och såna filmer som den vi ska se idag slutar man aldrig gilla, det finns fortfarande ett litet barn inom mig. Så dagen idag tror jag kommer bli hur mysig som helst!

My day:

Vaknade hos Sofia imorse, sjukt trött och sliten haha. Var hemma runt 3 inatt och då somnade vi direkt. Imorse gick vi upp vid 11 tiden och gjorde frukost, scrambeled egg & bacon stripes, mmmmm. Sen satte vi oss i soffan och kollade på tre olika filmer, såå himla mysigt hade vi det. Och roligt för den delen. 
 
Sen bestämde jag mig för att gå ner och köpa lite sallad, så en isbergssallad följde med hem samt en godispåse, det får man alltid äta dagen efter;) Blev hämtad runt halv 7 tiden och åkte sedan och handlade med mammi, gjorde god middag och nu ligger jag nyduschad i sängen med en film som buffrar och är på g, naturgodis och mysbelysning, kan inte bli bättre en kväll som denna!

Torsdag 29/8

Godmorgon, gick upp för typ 5 minuter sedan och skall nu börja göra mig i ordning. Idag har vi 'fadderdag' i Slottskogen, i typ Azeadalen? Ingen aning faktiskt, men man ska mötas vid Linnéplatsen så jag skall börja fixa mig nu och sedan gå till bussen.
 
Slutar 12 idag och då skall jag köpa en biljett inför ikväll och sen hem till Sofia där jag även sover ikväll!
Här får ni sålänge en snapshot bild från gårdagen haha, har en såån bildbrist så denna får duga. Nej nu måste jag skynda mig! Ha en bra dag sålänge. 

Min dag idag:

Idag började jag skolan 08.30 och slutade 14.30, hade en jättebra dag! Fixade klart allt inför kickoffen idag osv, hur skönt som helst! Efter skolan mötte jag upp Sofia i stan och så köpte vi en outfit för imon, dock köpte jag bara en tröja och ett armband för har redan shortsen och klackarna hemma, wiiee!
 
Sedan gick vi och åt och sen åkte jag hem. Skall äta nu sen vidare till Brottkärrs tennis med Isak och spela lite tennis, såå längesen!

Todays

Jumpsuit: H&M // Bomberjacka: Maison Scotch // Skor: Vans // Väska: Marc By Marc Jacobs

7 Answers

Vilka hamnade du med i din klass? Kände du några sedan innan?
Jag fick en toppenklass verkligen, den bästa ekonomiklassen. Dem jag kände innan som jag kom med var Frida, Kajsa, Victor, William, Zid, Axel D, Maksi och Hannes. Men har redan börjat lära känna alla så det är såå himla kul att vara i skolan, älskar det!
 
Videon är privat 
x10 flera likadana kommentarer
Jag veet att outfitvideon är privat och skall fixa det ikväll, så det är inget att oroa sig över. Ni kommer att få se den, håll ut!
 
Skall du på Sam/Sjölins kickoff?
Japp, skall på båda!! Ska bli såå himla kul!!
 
Hej Vanessa! Fin sjal! Vet du om den finns i fler färger? Vart kan man köpa den och hur mycket kostade den?
Tack så mycket, aa hörde att den fanns i rosa med... men det är ingen färg jag vill ha! Ingen aning, fick den i present!
 
Vem umgås du mest med i din klass?
Frida tror jag:) Sedan Kajsa, Julia och Amanda! Och killarna oftast, när jag tappar bort tjejerna haha
 
Vart ifrån är den gråa pälsjackan från?
Hitta den på polyvore..
 
Vartifrån är mascaran som du använder?
Den är ifrån märket Telescopic och finns att köpa på Kicks, Åhlens, H&M, Lindex osv, you name it! Det finns några olika varianter utav den, den jag har gör fransarna längre och det kan jag verkligen säga att den gör, den guldiga färgen är det. Den silvriga färgen separerar fransarna superbra och sen vet jag inte med resten.6

WANTIE - ZARA CROSSOVER PRINTED TOP


En tröja jag länge spanat in är denna ovan ifrån Zara, ofcourse haha. Tycker den är så gaalet snygg. Och den har liksom alla höstens färger i sig så det blir en perfekt match nu i höst, skall köpa den i veckan bör bara veta vilken storlek jag skall ha. Small eller Medium, vill ha den ganska så pösig på, såsom modellen har den på bilden.
 
Tänk denna i en pösig variant då och inte tight, till ett par slimade eller bootcut jeans och converse/primeboots. ME LIKE! Lägg till en svart skinnväska till detta och en hög toffs och vipps så är outfiten kirrad! Lätt som en plätt!
 Outfit1camoflauge
 

Hollister bootcut jeans

 hollister
Ett par jeans jag såå gärna vill ha är dessa bootcut ifrån Hollister. Har ju redan ett par ifrån Lee som jag är mer än nöjd med och som kommer användas flitigt nu i höst, men ändå så vill jag ha fler. Ett par ljusa och ett par till mörka. De jag har nu är ganska så höga i midjan vilket jag inte alls tycker är speciellt skönt, men det funkar liksom. Så dessa från Hollister skall jag absolut köpa nästa gång jag besöker deras butik.
 
De ligger runt 500 kronor uppåt tror jag, men de är värda varenda penning man lägger på dem. Mina jag har nu är värda de dubbla priset liksom! Här får man 2 för 1. GRYMT! Inget sitter bättre än ett par sköna och snygga jeans!

Nighty

Nu är jag hemma och sitter med mamma, pappa och Adrian i köket och pratar. Mamma och pappa kom hem från St. Tropez idag så vi har såå mycket att snacka om! Fick även en present ifrån VS från dem när de var på flygplatsen, litet men blev så glad ändå. VS är VS liksom;)
 
Sitter iallafall och snackar om Sjölins kickoffen nu och nu har vi gått igenom allt och jag har visat dem lite saker oså haha, bättre att vara ärlig. Så nu är allt kirrat! Är så himla taggad!!!!!
Nu skall jag ta en dusch, lägga fram kläder till imorgon och sedan somna till ett PLL avsnitt. 

Min helg:

Sorry sorry för lite halv kass uppdatering, har bara inte orkat!  Har njutit varje sekund utav de fantastiska vädret vi fått i Göteborg de senaste dagarna. Men jag tänkte ändå berätta lite om min helg!!

Fredag: I fredags slutade jag skolan halv 2 och efter det kommer inte jag riktigt ihåg vad jag gjorde haha.... Men på kvällen var jag iallafall med Anna och vi åkte tillsammans till Lindås till en fest där flera personer var som vi kände vilket var skitkul! Sen åkte vi hem vid halv 2 till henne och sov där.
Lördag: Vaknade av ett samtal utav Johnny där han frågade om jag ville jobba i kiosken i Näset och det ville jag, hade ändå inga bättre planer så han hämtade mig hos Anna runt halv 11 och jag öppnade kiosken 11. Sen slutade jag jobba vid halv 5 och då körde han mig till bussen och så åkte jag in till stan och mötte upp mormor och Adrian på LIPP så blev det en middag för tre där, supermysigt och såå himla gott verkligen! Sedan åkte vi hem och myste.
Söndag: Vaknade upp hos mormor, gick upp och följde sedan med Anna till Ica så köpte vi massa gott för brunch och sedan kom Bea till oss så hade vi det mysigt på Annas terass med massa god mat. Sedan gick vi ner till havet och badade (nakenbaaad, haha) vilket var otroligt skönt, att få svalka sig i det jumna vattnet efter en varm dag, mmm. Sen gick jag hem och då åkte jag och mormmor hem till mina kusiner för middag - grillat och sedan åkte vi hem och åt grönsaker med dipp, vattenmelon och jordgubbar!!!!
Hafte en toppenhelg!

I skolan

SItter i skolan nu och gör ett case arbete. Har inte bloggat på jättelänge men har fixat två inlägg till idag tror jag. Idag slutar jag halv 4 och då skall jag direkt hem och ta det lugnt, plugga lite osv.. Vi hörs senare!

Just nu:


Jobba

Nu har jag precis gått från Anna, sov där inatt. Lovar att berätta mer om de senaste dagarna senare idag, för nu skall jag åka iväg och jobba! Fick precis ett samtal så håller på att fixa mig nu hos mormor som bor alldeles vid Anna!


Go visit my TUMBLR

Vanessawilsons.tumblr.com

A new day

Godmorgon på er, har lite småbråttom men blev redan klar med min outfit så då kunde jag lika gärna blogga lite. Skall börja gå mot bussen om 15 min ungefär, njaee 20 min hehe så måste hinna lägga på lite smink innan.
 
Idag slutar jag halv 2 och då måste jag tydligen direkt hem för att gå ut med min hund osv, sen skall jag till mormor ikväll:) jag och min bror.

Night

Har inte haft någon tid till att blogga idag.
Slutade skolan 14.30 och då gick jag och Joanna hem till henne, sen vidare till Thai Food Arkaden och gick sedan runt och kollade lite i stan, sedan åkte jag hem.
 
Påvägen hem hände något med mitt knä så kunde knappt gå hem, ställde mig och grät helt ensam haha och sen när jag hade torkat tårarna ringde jag Bea, var helt ensam och ville prata med någon. Det tog 20 minuter för mig att komma hem, vanligtvis tar det 6...... Har så ont så vet inte vad jag skall göra!
Nu har jag precis kollat klart på det senaste PLL avsnittet och skall nu sova, godnatt!
 
P.S, ska fixa med outfitvideon, fått tusen kommentarer om att den är privat and i know... 

Outfitvideo - yesterdays

 
Om kvalitén är dålig så får ni välja HD. Tänkte börja köra med sådana här outfit videos. De är väl roligt, hoppas ni uppskattar det med. Jag tycker det är skitkul att filma åt er, älskar allt som har med bloggen att göra! Vill ni se mer sådana här videos? Vad tycker ni om denna?
 
Jeans: Dr Denim // Tröja: American Vintage // Jacka: Maison Scotch // Skor: ? // Väska: Mbmj

Missoni - Bday #3

 

En gammal favorit - Höst som vår


Godnatt

Har varit med Anna hela kvällen som kom hit vid 8 och så bakade vi kladdkaka och kollade på Idol tillsammans, missed my bestie. Fixade även lite saker inför Sam och Sjölins kickoff, och som det ser ut nu så kommer det bli grymt bra! Snart är allt checkat! Sköönt, det är ju om en vecka!! Iihhh, nu skall jag kolla på en film och sooova!

Raglady bag - Training? Sleep over?

Denna påsen fick man med när man köpte något från Raglady och jag tycker den är jättefin så ville faktiskt blogga om den. Jag har alltid varit en påssamlare och då menar jag inte H&M och Zara påsar, utan mer sådana här, ex. Juicy Couture, A&F, Raglady, TARA, Fiorucci, UGG's, Versace for H&M, Marc By Marc Jacobs osv.. De flesta fick jag med mig från New York när jag var där.
 
Har hur många som helst från dem och använder de oftast vid gympa/gym tillfällen, eller varför inte när man ska sova över hos en kompis? Hur käckt som helst, och denna påsen är ju dubbelt så bättre. Den är ju 'mjukare' i tyget om man säger så och mycket roligare och finare på något sätt, vilket gör att den kanske håller längre? De andra jag har är enfärgade och tråkiga i 'pappersmaterial'.
Så att samla på snygga påsar är inte alltid så dumt;)

'Something extra'

Kom hem från skolan/stan runt halv 4 tiden och då började jag direkt fixa en outfitsak, something extra;) tror det kommer bli skitbra så såfort jag är klar med det så kommer det upp här. 
Nu sitter jag och fixar lite inlägg, skall alldeles strax gå ner och äta, är så himla hungrig verkligen.. Skolan idag var iallafall rolig, som vanligt.
Längtar verkligen tills dagen efter varje dag, tycker det är skitkul att gå till skolan nu, ny miljö, nytt folk, personer man träffat innan på fester och så som står och snackar med en, få ta på sig nya outfits osv. Är supernöjd med min klass med, vi har redan kommit så nära varandra och alla pratar i mun på varandra, inget är stelt längre. Ååh!
 
Iallafall, efter skolan åkte jag in till stan med Frida och Julia. Gick runt och åkte sedan hem!

ME


Släktkalas:

Häromdagen firade ju jag min födelsedag med släkten. Åt god mat, satt och snacka, lekta med ungarna och fick presenter. Dagarna som 16 åring hade inte kunnat bli bättre! Är så otroligt glad!

This fall ++

Exakt såhär vill jag gå runt under hela höstens månader. Hur snyggt? Bootcut jeans har jag ett par utav, men fler ska det bli med tanke på att de är så grymt sköna (iallafall de jag har), snygga och ANVÄNDBARA som bara den nu i höst. Mmmmm me like. En pälsjacka skall jag försöka införskaffa mig, och om inte så lär en snygg skinnjacka och vinterjacka hänga fint i garderoben!

Påväg till skolan..

... Med Cornelia! Satte oss precis på vagnen från Linn och vi är framme om bara någon minut, det ligger ju så nära med vagnen. Idag slutar jag halv 3 men fram till 4 idag så är ni uppdaterade med inlägg. Ha en bra dag


Min dag:

Kom nyss hem, eller ja, för drygt en timme sedan. Har varit i stan idag ända sedan jag slutade. Haft en riktigt bra dag, men mycket och långa raster och roliga stunder på skolan, älskar redan Sjölins. Härligt folk, bra salar och själva grejen bara. Vi ligger ju i centrala stan så vi gick till en kiosk under rasterna och köpte med oss lite saker, sen hem till Andrea under lunchrasten m.m. Skitkul!
 
Efter skolan åkte jag till stan med Melina, skulle köpa ett par Nolita byxor från TARA men tänkte över det hela och kom fram till att jag faktiskt aldrig skulle använda dem. Så vi åt sushi istället, sedan en McFlurry och fick även med mig lite smink hem. En ögonbrynspenna och ett puder. Köpte puder igår med tillsammans med Joanna med;) Jaja, man kan aldrig ha för mycket!

Dagens:

Jeans: Ginatricot // Blus: Zara // Skor: Vans // Jacka: Nolita // Väska: Marc By Marc Jacobs

Topp 4 - Nicholas Sparks

Dessa 4 filmerna är mina favoriter, skrivna utav Nicholas Sparks. Det är filmer man aldrig tröttnar på, som är så himla romantiska, mysiga och fina. Man ser verkligen när det är en Nicholas Sparks film man kollar på! Dessa är iallafall mina favoriter, har bara Dear John (har aldrig orkat se klart på den), Message In A Bottle och A Walk To Remember kvar att se.
THE NOTEBOOK - DAGBOKEN
SAFE HAVEN - FRISTADEN
THE LUCKY ONE
THE LAST SONG

First day - CHECK

Nu är jag äntligen hemma efter en jättebra dag!
 
Gick upp runt 10 tiden idag, fixade mig och åkte sedan vid halv 12 tiden in till stan för en frukost på Condeco, där var jag med Joanna, Andrea, Julia, Anna, Ida, Frida, Moa, Ebba, Julia och Emma. Så satt vi där i ungefär 45 minuter och bara pratade och åt frukost, såå himla mysigt. Sen gick vi allesammans mot skolan tillsammans där vi satte oss i aulan med alla andra och fick klasserna, kom i en sjuukt bra klass. Är så himla nöjd verkligen!
 
Sen gick vi runt lite och kollade 'frivilligt' och satt med alla andra vid sofforna och gick sedan hem. Men då åkte jag till stan tillsammans med Joanna, Sofia och Cornelia för att äta - Thai Food Arkaden och gick sedan runt och kollade lite. Hittade ett par jeans som jag skall köpa imorgon och sedan åkte vi hem till Joanna.
Nu skall jag äta och sen tillbaka till Joanna, ska sova där inatt men just nu är hon på friidrott!

+ Fiorentini Baker +

 
Fiorentini
Ett par skor som jag tycker är så jäklans snygga är dessa ni ser ovan - Fiorentini Baker. Många kändisar äger just dessa skor och hur de matchar dem är döösnyggt! Höstigt och snyggt.
Perfekta höstskorna faktiskt, är riktigt sugen på ett par men för dem pengarna kan man få flera andra skor eller en jacka osv.. Så får se hur det blir..
 
Men hur de sitter på är såå nice, de är lite pösiga och viker sig lite, tänk det till ett par slimade jeans och en skinnjacka. Mmmm så nice!

Bra om ni läser

Jag vill inte att någon tar detta fel nu men jag är trött på knäppa kommentarer, så jävla onödigt helt enkelt.
Jag gick in på min blogg nyss och ser att jag fått 5 nya kommentarer, 4 stycken var snälla medans 1 var onödigt skrivet. Ni ser exakt vad jag menar på bilden ovan.
 
Jag vill bara att ni ska förstå rätt nu: Vi säger att 10 tjejer i mitt 'kompisgäng' bloggar, ungefär så många är det. Alla bloggar ser likadana ut, varesig man bloggar på nattstad eller blogg.se. Designena, inläggena osv. Det är inte så att Alexandra är bloggens drottning som kommer på allting (missförstå mig inte vill bara få ut detta på rätt sätt) utan alla skriver precis olika saker och vipps som det är så blir det nästintill likadant som den andre skrivit. Jag kan däremot erkänna att jag får grymt med inspiration från Alexandras blogg, hur väl hon gör sina inlägg, hennes bilder och hela bloggen liksom. Det är faktiskt en utav mina topp 3 bloggar som jag läser varje dag och jag tycker bara att den blir bättre och bättre. 
Om man jämför såhär: Är jag en copycat klädmässigt för att halva Göteborg klär sig i såna Primeboots jag har och såna byxor jag har? NEJ NEJ NEJ, jag inspireras utav folk men jag är verkligen ingen copycat/wb eller vad ni nu kallar det och mina inlägg är inte kopierade eller tvillingar med Alexandras inlägg för fem öre. Ibland blir det bara att texterna blir sig lika, men hur många tjejer skriver och gör inte som andra? Detta inlägget blev väldigt rörigt men hoppas ni förstod vad jag menar och jag hoppas också att ni tog detta på rätt sätt!

Preparing

Har precis mailat klart med tre olika 'företag' angående olika sammarbeten jag ska ha här på bloggen, kommer bli skitbra! 
Nu skall pappa och jag åka iväg och handla, ska ju somsagt ha släktkalas här hemma idag! Ska köpa med oss massa go frukt hem, drickor, tårtingridienser osv. Tror det kommer bli hur bra som helst! 
 
Annars har jag bara legat hemma idag, somnade från 1 till halv 3.... efter att jag hade bloggat förut. Städade nyss mitt rum och nu ska vi åka. Ville bara uppdatera lite

Vans OFF THE WALL - Bday #2

 
Utav mina snälla kompisar fick jag dessa Vans när jag fyllde år, dock fick jag ett par med tiger mönster men det var inte riktigt min grej så i tisdags bytte jag dem till svarta, enkelt men snyggt, lätt att matcha med.
 
Dock får de in svarta med glitter snarast och då skulle de ringa mig så skall jag in och haffa dem med, annars kanske man kan pynta dessa efter ett tag?? De är ju så sjukt snygga och bekväma dessutom!! Är iallafall så himla glad att jag fick dessa, finaste kompisarna!!!!

5 beige ++

Något jag tycker är så fruktansvärt snyggt nu i höst är beigea färger. Beiget och ljus brunt, så jäklans snyggt. Tror det kan blir riktigt 'inne' nu i höst, en mörk outfit med ljusa beiga/hudfärgade detaljer som väcker allt i liv. Personligen är jag helt förälskad i allt som har med beiget att göra, något jag vill ha mycket utav nu i höst. Sett en snygg brun/beige tröja i stan som ska med mig hem i dagarna, verkligen något man kan ha, året om!

TACK TILL ELSA!!!

Nu är min design äntligen klar och allt mitt tack har jag att ge till snälla Elsa som har hjälpt mig! Hon var först med att kontakta mig och på bara några dagar var allt klart! Jag är hur nöjd som helst, den blev somsagt väldigt snygg, men enkel. Precis så som jag ville ha det. Och nästa gång man skall ändra design så kan man ju utgå lite från den man har nu, dock får jag se lite hur jag gör med headern, är inte heeeeeelt nöjd med den! 
 
MEN TACK ELSA! (Klicka på bilden för att komma till Elsas söta blogg)

En outfit - igår

Igår när jag åkte in till stan för att möta upp Joanna så tog jag på mig detta. Jag tyckte att vädret ändrades från grått till blått ganska så snabbt, så först var tanken ett par vita jeans och leopard blus men det blev ju helt tvärtom. Iallafall så frös jag ingenting i denna outfit, sköönt, då kunde jag njuta av sommarlovets sista soliga dag.... kanske!?
 
Shorts: Ginatricot // Linne: Zara // Sjal: Zara (ny) // Påsväska: GANT // Solisar: Rayban // Skor: Vans

Godmorgon

Godmorgon på er! Jag vaknar verkligen alltid så himla sent, gud.. Har vaknat 12 den senaste veckan nu.. Jaja!
Idag är det min sista dag på sommarlovet, gud vad jag vill börja skolan nu haha, längtar faktiskt till imorgon!
 
Idag ska vi fira min födelsedag tillsammans med släkten. Mormor&Morfar, farmor och min moster + hennes familj kommer hit! Myyysigt, sedan så är jag bara hemma och tar det lugnt ikväll inför morgondagen. Vi har inte skola förrän klockan 13.00 så innan dess skall jag och ett gäng tjejkompisar hem till Andrea på brunch som bor i samma hus som Sjölins, amaaazing.
Nej nu skall jag upp ur sängen, duscha och snabbt in till stan + Ica! Har grejer att fixa inför dagen, när mamma jobbar är jag den nya mamman;) med pappas hjälp såklart

Hemma

Är hemma nu!
 
Åkte somsagt in till stan förut tillsammans med pappa, Adrian och James. De skulle kolla på Vans så jag mötte upp Joanna så gick vi runt, fick med mig en tröja hem och även skolsaker, YES, då var det klart! Haha, men då slipper man liksom tänka på det.
 
Sen satte vi oss i en park och bara myste och pratade om allt, drack cola och njöt! Vädret var ju underbart idag. Sen gick vi hem till henne, tog det lugnt i 20 minuter och tog sedan moppen hem till mig där vi direkt gick lite längre upp mot gatan där allt var framdukat med bord och stolar från alla grannar, vi skulle nämnligen ha Kräftskiva. På vår gata är det en tradition att vi alltid har det varje sommar i Augusti månad, så de var verkligen såå mysigt och ännu bättre att Joanna var med.
 
Sen tog vi moppen hem till Gustav där Axel, Gustav, Erik och Simon var. Där var vi från 8 till 12 ungefär och då fick jag skjuts hem utav Erik och hans pappa. Haft en jättebra sista sommarlovs kväll! Nu skall jag somna till en film, godnatt!

36 minuters frågestund - svar

Gjorde videon som ja lovat er att publicera från min nattstad blogg då ni hade 36 minuter på er att fråga frågor, så here you have!!


Detta vill jag bära:

Leooutfit
 

Saturday

Godmorgon, vaknade runt 11 idag och låg och drog mig fram tills nu, som jag alltid gör haha.
Men nu skall jag upp och göra i ordning lite frukost och sedan åka in till stan där jag skall möta upp Joanna så ska vi kolla lite. Ska försöka få med mig en del fina och fräscha HÖST kläder hem idag inför skolan osv, för just nu hänger det bara massa toppar i min garderob, allt för somrigt haha!

Changed plans

Det blev aldrig stan för mig idag utan jag stannade hemma istället, åt god lucnh med pappa och kollade på massa PLL avsnitt jag missat samt OTH. Det började ju regna här hemma med så tyckte att det kunde vara ganska så mysigt.
 
Snart är iallafall Joanna här och då ska vi snabbt fixa oss och sen möta Anna och Andrea så ska vi sen vidare hem till en tjej om vi först inte åker till Anna och fixar oss lite mer där. Så jag tror att kvällen kommer bli jättebra!

Myself

 
Jag älskar isbergssallad, vi köper hem det varje dag och såfort vi är och handlar. Skär upp det och lägger mig framför en film, bäästa som finns
 
Jag måste sluta köpa så mycket onödigt, har femtioelva likadana tröjor som bara hänger i garderoben efter en gångs användning och sedan är pengarna sluuuuut
 
Min 16-årsdag var den bästa födelsedagen jag haft på åååååår
 
Såfort jag hör en bra låt i en film pausar jag och tar fram min mobil för att Shazama låten och sen lägga till den i min Spotify
 
Lugn musik från romantik filmer är det bästa som finns att lyssna på
 
Jag är galet taggad inför Sjölins, kommer ha de tre bästa åren i mitt liv känns det som. Ny miljö, nytt folk, nya lärare och en ny jag!
 
Vi äter nästan bara stark mat i min familj, ligger det inte massa chilli och annat starkt i pastan så ligger det i salladen haha... Har ätit det sen jag var liten så det gör dock inget då jag älskar det och är van vid det här laget
 
Jag har lovat mig själv att ta tag i träningen och köra hårt som fan fram tills nästa sommar då jag ska vara utomlands det mesta
 
Jag är en tidsoptimist
 
Jag måste lyssna på musik när jag sitter vid datan eller iPaden, går inte annars...
 
Jag har aldrig varit full och vill aldrig någonsin bli det, mina föräldrar har för bra förtroende för mig så skulle aldrig vilja svika dem pga drickandet.. Tänk va pinsamt att komma hem full, usch!!!!
 
Efter varenda fest jag varit på sitter jag alltid dagen efter med mina föräldrar och berättar allt, det är inte dem som vill veta utan det är jag som vill berätta haha, tycker det är skitkul att de får veta vad vi gör, när vi kom dit, vad som hände då, när jag kom hem, varför jag kom hem för sent osv och de blir aldrig arga för 5 öre, så länge jag sköter mig kan jag liksom komma hem när jag vill och ha hur kul jag vill!

I NEED THIS - Biker jacket

Ända sedan Lovisas födelsedag i våras då hon fick en sådan här jacka har jag varit lika sugen på en med. 
Den kommer ifrån Zara och är så jäklans snygg, dock har en del den nu men halva stan går ju ändå runt med likadana kläder så det hindrar inte mig till att köpa en.
 
Nu när skolan börjar skall jag ta en sväng in till stan och titta och prova så att det blir rätt, sen hoppas jag på att få kunna köpa den, dock står det nu mellan den och Rock N' Blue........

7 answers

Det stämmer att man ska vara på Sjölins klockan 13 på måndag va? Eller är det helt fel? Låter ganska sent haha
- Yes det stämmer, vad jag vet iallafall haha. Aah ganska sent men det kan vara skönt med, då är sommarlovet inte slut försän 12.59 haha och man kan träffas ett gäng tjejer innan och äta frukost osv!
 
Jääääklar vilken snygg outfit
Shiit vad snyggt, vart köpte du haremsbyxorna?
- Tack så mycket, de är köpta på Ted Bernhardtz
Vilken tycker du är snyggast av Marc By Marc Jacobs Hiller Hobo eller Classic Q?
- Tycker båda är lika fina :)
 
Vad har du för Vans? Vilken färg?
- Jag har den vanliga låga modellen i svart, bilder kommer
Hejhej! Skulle behöva ett svar väldigt fort. Ska till Göteborg imorgon och vill gärna veta i vilka affärer man kan hitta haremsbyxor, du har ju en del så du vet säkert det :)
- Haha jag har typ 4 stycken men aa.. Har köpt mina på BikBok, H&M, Design Only och Ted Bernhardtz, så kolla där!
 
Gav du din mormor de haremsbyxorna som är på bilden?
- Jappsi, kände att jag aldrig skulle använda dem...
Hur många unika läsare har du nu per dag sen du bytte portal?
- Har haft ca. 500 varje dag vilket är skitkul!! Hade runt 6-700 innan så det är bara minus några få liksom, jätteroligt! Men fler ska ni bli!

Godmorgon

Imorse vaknade jag runt halv 11 men låg kvar fram tills nu ungefär, var galet trött.
Nu skall jag upp, fixa i ordning lite frukost och sen åka iväg till stan för att möta upp Andrea, så ska vi gå och köpa lite grejer och sen möta upp Anna så ska vi äta/fika tillsammans, så mysigt.
 
Detta är vad jag vet än så länge, de kommer upp lite inlägg under dagen så ni får ha en himla bra dag så hörs vi nästa gång såfort jag har tillgång till en dator.
 
Ni får så länge bli bjudna på en bild på mig och mammi:)

Home

Nu kom jag precis hem. Har varit med Anna hela kvällen, som jag saknat henne!!
 
Hämtade Adrian vid halv 6 på centralen, han har varit på världens underbaraste läger i 3 veckor som jag nu är för stor för att åka på och han hade haft det såå bra. Så kom vi hem och då var det dags för middag - grillat samt lite presenter till Addeman eftersom han varit borta så länge. 
Sen väntade jag på Anna i några minuter och när hon kom åkte vi nästan direkt mot Ica med moppen och köpte massa gott, sedan blev det ett stopp på Brottkärrskolan där Amanda, Tilde och Isak var.

Nu åkte Anna precis hem då hon har skola imon heheheh... så jag skall sätta på en film och äta lite gott. Imorgon skall jag möta Anna i stan efter hon slutat skolan så ska vi gå runt och köpa lite grejer, sen hem till mig och fixa oss inför kvällen!

Fixar...

Sitter tillsammans med söta Elsa nu på Facebook och trixar lite med designen, som det ser ut nu så kommer det bli jättebra! Enkelt men snyggt, är som ni ser långt ifrån klara men lovar er att det kommer att bli bra!!
 
Hur som helst så hade jag tänkt att sätta på en film, jag vet att det är strålande sol ute men jag är så himla trött och nere på något sätt, känner bara för att ligga instängd i mitt rum med min dator och kolla på filmer och blogga, tycker det är såå mysigt. Vet att jag bara har 4 dagars sommarlov kvar men imorgon skall jag till stan så då tillbringar jag dagen ute istället och tar vara på de sista dagarna som lover har att erbjuda.. Men guud så taggad jag är inför Sjölins!!! 

First day - Outfits

 First day of school
Jag fick en fråga häromdagen om jag kunde göra ett collage där jag visar vad man kan ha på sig första dagen i skolan, och självklart!! 
 
Bilden ovan visar lite vad jag hade tänk att ha på mig. Tänkte bära mina nya Vans som redan är lite skitiga, men ska tvätta dem, till dessa skall jag ha ett par boyfriend jeans eller ett par nya byxor jag fått utav ett gäng tjejer på min middag som inte är med på bild.
Och jag tänkte matcha det till min vita blus från Zara som bara blivit hängandes i garderoben ända sen jag köpte den, ni ser den på bilden ovan. Sen kan det ju bli så att jag ändrar mig helt och vill ha ett par andra jeans eller kanske ett par shorts (se bilden nedan) men det lär ni ju märka!
 
Men här har ni lite andra tips på vad ni kan ha på er första skoldagen, själv skall jag också lägga till lite smycken.
Varianter/first day
 

Maison Scotch bomberjacket

Här har ni bilder på jackan som jag köpte häromdagen inne på Ted Bernhardtz med pappa. Visst är den snygg? Har länge velat ha en bomberliknande jacka och nu hitta jag en!!! Ingen har den (än) vilket gör den ganska så unik och jag bara älskar den!!!! Minns att Odd Molly gjorde liknande jackor för några år sedan, dock tycker jag denna är finare. Den är även fodrad med päls vilket gör att jag kan använda den nu i höst!!
 
Maison Scotch, Ted Bernhardtz - 1800:-

Hos Andrea

Har varit med Andrea hela dagen, berättar mer imorgon med lite bilder med, om vi tog några bra!?

Nu har vi precis skypeat med några och ska nu sova, är jättetrött! Vi hörs imorgon! Har inte orkat blogga idag som ni märkt, fick dock hjälp med designen nyss utav en jättesnäll läsare, men den är inte klar! Godnatt


Birthday gift #1 - Macbook

Macbook Air
 
Äntligen fick jag min drömdator som just nu är min lilla bebis, haha!! Är så rädd om den va, har inget datorfodral än så lägger tillbaka den i datorboxen såfort jag användt den, tvättar händerna innan jag ska hålla på med den osv, haha.
 
Är iallafall så himla glad att jag fick den, äntligen alltså!!! Så länge jag behövt min egna (!!!) dator med mina egna saker på, fick även med en hårddisk till så att ja kan ha fler saker på den. Dock lägger jag över alla bilder på den stora datorn och lägger sedan in bilderna på bloggen via den stora så att jag sen kan pilla med det på min dator, så slipper man ta upp så mycket minne hos den, lite synd.. Perfekt nu när gymnasiter har sin början och Case startar igång, lär komma till användning extremt mycket då. Är iallafall såå nöjd!! Tack mamma och pappa

Todays


Haremsbyxor: SecondFemale (nya) // T-shirt: Zara (ny) // Jacka: Maison Scotch (ny) // Klocka: Michael Kors // Skor: Gienchi
 
Haha idag kände jag att jag kanske heller inte matchade mina kläder riktigt, rött med rosa... mmm. Jaja, bar iallafall mina nya harems och den nya jackan idag i stan. Älskar de, båda plaggen är såå himla snygga och sköna. Lätt favoritplaggen i höst!

13/8

Åkte in till stan med mamma vid tre tiden, det var verkligen såå mysigt! Hämtade först ut en ny bettskena hos tandis och fortsatte sen till Ted Bernhardtz där mamma köpte lite grejer och sedan åkte vi och bytte mina Vans, fick tiger mönster utav mina tjejkompisar men bytte till svarta, enkelt men snyggt!! Älskar dem, så sjukt balla.
 
 
Nu skall mamma och pappa iväg till några gäster medans jag stannar hemma och väntar på Andrea som förmodligen kommer hit innan vi drar vidare till Carl.

Dagmar - Irena tank top

 
Dagmar
Detta linne från Dagmar tycker jag är så galet snyggt. De säljer de inne på Ted Bernhardtz och jag provade det faktiskt igår, det satt så jäkla snyggt men jag orkade bara inte köpa det för jag visste att de bara skulle bli hängandes i garderoben som allt annat och jag behöver inget sånt, har liksom ett precis likadant ifrån Zara. Men ack så snyggt det är, får jag chansen att köpa det igen lär jag inte tveka en sekund.
 
Så jäklans snyggt och det funkar ju perfekt både till vardags och fest!

Bloggdesign? Någon?

Finns det någon söt liten person där ute som kan tänka sig att hjälpa mig med en design åt min blogg? Den jag har nu är självklart tillfällig och behöver därför en ny. Så enkel och snygg som möjligt, men den får ändå se proffsig ut. Skulle vara tacksam för varenda lilla hjälp ni kan ge mig, jag gör vad som helst!!!
Kommentera här, eller skriv till mig på Facebook: Vanessa Wilson ifall ni kan hjälpa mig!
 

Tisdag

Hej på er! Idag vaknade jag runt 11 tiden, mamma väckte mig dock tidigare och frågade om jag ville med henne och mormor och träna men kände att jag behövde få vila ut, så nu har jag fått min utvilan samt ätit en good frukost och tagit en dusch. 
 
Så snart som möjligt skall jag åka in mot stan för att hämta en ny bettskena hos tandläkaren då min förra gick sönder, åka till Ted Bernhardtz med mamma för hon vill kolla lite idag och sen möta upp tjejerna i stan för att byta mina Vans samt gå runt under Göteborgskalaset! 

My day:

Idag runt halv 12 åkte pappa och jag in till stan, lämnade av mamma på jobbet och gick och åt lunch på ett jättegott indiskt ställe.
Sedan lämnade vi in bilen på tvätt och började promenera mot stan, gick in på Ted Bernhardtz som jag inte varit inne i på huur länge som helst. Fick med mig en jacka och ett par haremsbyxor med mig hem samt lite grejer till mammi, pappi och min bror som snart kommer hem. 
 
Sedan mötte vi upp pappas kompis så satte vi oss på Le Pain Francais och fikade och sedan mötte jag upp Joanna som jag saknat en del! Sedan mötte jag upp pappa igen och så gick vi och hämta bilen och åkte hemåt.

Idag hade jag på mig:

Shorts: Zara // Linne: Zara (nytt) // Jacka: Nolita // Skor: Saucony // Solisar: Rayban
 
Såhär såg jag ut idag när jag var i stan med pappa, hade 10 minuter på mig att göra mig i ordning så tog snabbt på mig favoritshortsen från favoritbutiken haha. Sen slänge jag också på mig ett nytt linne som jag fick i födelsedagspresent utav mina fina tjejer. Till detta fick ett par blåa sneakers åka på fötterna som matchar linnet samt min fina jeansjacka eftersom det var lite kyligt idag...
 
Kanske inte matchade shortsen med linnet men ville helst ha på mig ett par vita shorts till detta men det hade jag inte så tog dessa, hehe...

F/S

Vet dina föräldrar att ni dricker?
- Yes det vet dem. De var förberedda på allting och kom hem på natten med glatt humör. De visste att 90 pers skulle hit och de var bara glada för min skull sålänge de inte kommer hem till en påverkad dotter.
 
Kan du visa bild på dina naglar?
- Det är egentligen vanliga lösnaglar som jag satt på och sen applicerat lite glitter på tipparna, inga svårig eller konstigheter. Orkar faktiskt inte fota dem, hehe..
 
Åh vad snygga haremsbyxor!! har letat överallt efter ett par harems med leopard tryck! Hur mycket kostade dem?
Din blogg är sååå braa, läser den varje dag + att designen blev skitfin, så du ska vara glad att du bytte till blogg.se. Kram
- Först och främst - tack såå mycket, söt du är!! Leopard haremsbyxorna har jag gett till min mormor som blev helt förälskad i dem haha, de var väldigt stora på och inga som jag alls rekomenderar att köpa. Men ni hittar dem iallafall på Design Only för 399 kronor
 
Vet du vart Annas klänning är ifrån?
- Yes, BikBok är den ifrån
 
Vad gjorde ni för lekar?
- Kröklekar ;)
 
Kan du inte göra en video där du visar alla dina presenter?
- Hmm, kanske!! Får seee. Isåfall presenterna från middagen men inte presenterna från familjen & släkten för det vill jag visa med fina bilder :)
 
Visa dina presenter!!!!!!
- Jag skaaaaa

Myskväll

Runt halv 8 förut åkte pappa och jag iväg för att handla, köpte med mig massa god frukt hem och isbergssallad, ofcourse;)
När vi väl kom hem städade jag rummet och sedan började mamma laga mat, det blev mammas terryakimarinerade lax med sallad, såå gott! Sen satte jag mig vid datan och fixade med lite bilder från gårdagen och kollade kläder med pappa som vi nyss beställt!!
Nu skall jag sätta på en film och sova.

Yesterday

Igår fyllde jag som sagt år, hade en huur bra födelsedag som helst!!
Hade en hur bra och mysig morgon som helst, sen vid 12-tiden när mamma är på jobbet, pappa ute och fixar i trädgården och jag inne och förbereder maten så hör jag hur massa skrikande barn sjunger, lät det som ;) Men det var Anna, Andrea, Beatrice, Suzana och Ingrid!! Då kom dem och sjöng 'Ja må hon leva' med massa smällare och såna tutor som man blåser i så åker en sån lång grej ut och kladdkaka. Världens finaste vänner!!
 
När de sen gick fortsatte jag med maten osv och vid 18.00 var alla tjejer här! Då åt vi god mat, satt och snacka, körde lekar, tog foton osv. Vid 21-21.30 började fler folk rulla in och precis innan alla gick vid 01-01.30 tiden var vi 90 pers!! Haha... helt sjukt! Men exakt varenda människa igår gjorde min dag! Tack till alla er som syntes hemma hos mig, ni är underbara!

Birthday Girl!

Idaaaaag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag!!!
Blev väckt runt halv 9 imorse utav mamma och pappa som sjöng och tog sedan med mig ner till köket. Där låg ett stort fyrkantigt paket på bordet och en stooor rosa ballong med mitt namn på samt: Sweet 16! Öppnade paketet och blev sååå himla glad!!! Sen åt vi en god frukost tillsammans och bara njöt, tyvärr saknades Adrian som är på läger... Nu håller vi på att fixa där ute inför ikväll!!!!!!

Leopard

Haremsbyxor: DesignOnly // Topp: Zara // Skor: Primeboots // Klocka: Michael Kors
 
Idag när jag åkte in till Frölunda Torg satte jag på mig detta. Haremsbyxorna köpte jag igår tillsammans med Anna inne på Design Only. Har ju redan ett par leopard harem men jag gillar verkligen dem, så ett par till satt inte så fel. De är dock inte i samma material som mina andra ifrån H&M, de är i typ bomull men dessa är typ silke? De är iallafall hur sköna som helst att gå runt i, älskar dem!
 

LIME

Detta linne fick jag med mig hem ifrån stan häromdagen. Har kollat på det jättelänge och tycker verkligen att det är skitsnyggt. De finns i flera olika färger, skulle inte sitta fel med några till då man kan ha dem till både vardags och fest. 
Kommer kunna matcha det till både shorts och långbyxor, tycker verkligen att det gör så himla mycket. Skitsnyggt!
ZARA - 129:- REA


Börjar om på nytt

Har ju tidigare bloggat på Nattstad, sen ett år tillbaka, lite mer t.om. Men nu är jag färdig där och vill nu ge blogg.se en chans. Här kommer jag att stanna resten utav mitt 'bloggliv' nu, skall få upp en fräsch och snygg design, bra med inlägg och bilder osv. Tror detta kan bli riktigt bra. Skall ge gärnet nu!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0