Kom igång med träningen

Jag vet själv hur svårt det kan vara att komma igång med träningen men jag tänkte ge er lite tips så att det förhoppningsvis blir lite lättare för er, för träning i sig är ju så himla kul, det gäller bara att hålla motivationen uppe.
 
Snygga och bekväma träningskläder 
Ett stort plus i kanten inom träning måste nog vara träningskläderna man använder. Det hela blir ju så mycket roligare om man tränar i ett par sköna och färgglada skor, ett par snygga träningstights och ett fräckt linne, så att man själv blir 'glad'
 
Gör upp ett schema
För att slippa vandra runt på gymmet och leta maskiner eller tänka ut nått man skall göra så är det såå mycket lättare om man gör upp ett schema dagen innan med vad man skall göra på gymmet. Det brukar jag oftast göra. Så om jag vet att jag skall träna måndag, onsdag och söndag så skriver jag upp alla övningar jag vill göra, dag för dag så när man väl kommit till gymmet så vet man att nu skall jag köra 30 min på bandet med lutning 6, sen är det dags för 50 situps och 50 pushups osv... Ni förstår?
 
Köp en träningsdagbok
Det är något jag själv skall försöka göra så fort som möjligt. Detta är ju lite som att 'göra upp ett schema' men istället för att ha papper omkring sig här och där så kan man nu ha allting samlat, och sen titta tillbaka och kolla vad man gjort och se hur resultaten såg ut då jämfört med nu
 
Ät rätt
Oftast när man tränar och verkligen går in för det så blir det detsamma med maten. Ibland är jag seriöst skitnyttig under min träningsperiod medans jag en lördagskväll kan lika och trycka i mig ett paket gifflar och ett kallt glas oboy. Så nu när man tränar, och går all in - för att se skillnad, så kan man göra likaså med maten. Att sedan se ett resultat gör att man hela tiden vill träna och äta nyttigt, och då blir det hela en rolig och bra grej
 
Skippa gymmet 
Jag kan ibland tycka att det är skittråkigt att bara träna på gymmet. Jag har t.ex jättesvårt att springa på bandet då jag inte ser något roligt med det. Och träning skall ju vara roligt, eller hur? Jag tycker alltså att det är sååsåå mycket roligare att springa ute, i skogen osv. För där kommer man fram till sin 'slutdestination' och påvägen ser man massa roliga saker, inte ett tråkigt program på den lilla tv:n framför sig.. Så gör din träning mer utvecklad, gör något roligt utav det!

Ralph Lauren No. 2

I söndags kom pappa hem ifrån Marbella då han hade varit iväg och jobbat i en vecka, och när han kom hem hade han b.la med sig denna parfymen till mig. Blev verkligen jätteglad då jag velat ha den jättelänge! Nu äntligen!
 
Den luktar väldigt sött och fruktigt och jag älskar det. Perfekt nu i Kanarieöarna, lite sommarkänsla över det hela haha! 

MY DAILY INSPIRATION


2 från idag





Free wi-fi

Sitter just nu på ett internet café med mamma, pappa och Adrian och dricker varsin Mojito. Avslutar denna dagen bra, så mysigt! Dagen har varit grym. Var på stranden klockan 11 och vid 12 kom solen fram riktigt så har fått en del färg idag, happyyy! Nu skall jag smsa klart med lite vänner, ringa Joanna och sen går vi vidare till hotellet där vi ska spela en biljard match - mamma och jag mot pappa och Adrian! Sen blir det läggdags, imorgon har jag och min bror vindsurfingslektion 10.00 fram till 12.00 - min drööööm! 

5st JAG

Jag älskar att resa och har turen med mig att ha växt upp i en 'resegalen' familj utan att det ska låta fel haha. Sedan jag var nyfödd har vi sett och upptäckt flera olika platser men där jag varit mest (typ 50 gånger) är Marbella, my favourite!
 
Tycker det känns jättebra att komma till skolan varje dag och att liksom vara där. Jag har nästan aldrig söndagsångest längre eller ångest över huvudtaget av att behöva gå till skolan
 
Jag är BEROENDE av isbergssallad, såå jäkla gott!
 
Jag älskar att ta outfit bilder och fina shopping bilder, tycker sånt är skitkul
 
När jag blir äldre vill jag jobba med något inom mode - ha ett eget märke (bo i NY och LA) och bara leva livet, köpa nya väskor hela tiden och nya skor, ta streetstyle bilder osv hihi. Sedan vid sidan om vill jag fota, funderat länge på att bli fotograf, nog fått det av pappa (han är ej fotograf men en grym!!! fotare)

bästis blogg

Har ju redan länkat joannas blogg här en gång. Men nu ska hon börja uppdatera bra, med massa inlägg, outfits osv. För er som inte kommer ihåg vad hennes blogg heter tryck häääääääär då. 
 

To te beach

Nu har vi precis varit nere och ätit frukost! Det bästa med hotellet måste vara frukosten, nu när det är All Inclusive också så finns det ju sååsåå mycket att välja mellan!! 

Men har precis satt på mig min bikini nu och vilken sekund som helst skall vi pallra oss ner till stranden! Skall försöka ta en del bilder idag som kommer att komma upp ikväll! Har internet fram till 18.40 ikväll sen får jag se när jag köper det igen, annars kommer massa tidsinställda :) 

Fuerte Ventura

Nu äntligen är vi här!!!! Sitter just nu i lobbyn med internet men kan tyvärr inte dela det till min dator så fram tills imorgon på kvällen så kommer jag bara att 'live blogga' med mobilinlägg, jaja. Bättre än inget? 

Hur är det med er då? Här är det helt amazing! Vi kom fram halv 2 svensk tid idag som här är halv 1 och kom inte från hotellet förrän vid halv 4 då vi badade i havet och sedan ett sista dopp i poolen! Hotellet vi bor på är helt sjukt fint, så stort och fint! Snart är det dags för middag så skall upp till rummet och fixa mig nu! Imorgon väntar en hel dag på stranden! 
Tagit jätte mycket bilder med pappas mobil idag från stranden men kunde inte skicka över dem nu så dessa är de ända jag kan bjuda på ifrån min telefon, imon hänger kameran med och för hoppningsvis vill då datan sammarbeta med mig! 

Varför jag vill bort - Los Canarios

Regnet
Jag vill först och främst bort från regnet. Är redan trött på det trots att det då och då kan vara mysigt, beroende på vad man gör och hur ens humör är.. Men nu, vill jag se sol varje dag, och bara njuta. Inget. Mer. Regn!
 
Göteborg
Jag vill även bort från Göteborg, från mitt hem. Vill bort. Vilket jag nu skall. Vill se nya platser och ställen (trots att det är tredje gången för mig i Kanarieöarna). Jag vill ligga dagarna in och dagarna ut på en strand med hög musik i öronen och låta solen nudda min kropp med värme, vill äta sena, goda middagar med min familj och bara prata om hur bra man har det för stunden. Vill bort från Göteborg, en vecka för mig är perfekt!
 
Kylan
Sist men inte minst, vill jag verkligen bort från kylan vi fått på besök här hemma. Har inte köpt mig en vinterjacka än så hatar att gå till bussen på morgonen eller gå ut med hunden på kvällen, för det är så himla kallt då. Vill verkligen till värmen nu, ta bort det gråa och kalla och byta ut det mot det varma och ljusa. Det bästa som finns är att resa på solsemester under de mörka och kalla tiderna vi har här
Havet/Poolen
Men nu äntligen skall jag i 7 dagar få se klarblått vatten med vita snäckor på bottnen, jag skall få ta ett morgondopp i poolen efter en timmes träning på hotellets gym. Jag skall få ligga på stranden hur länge jag vill under dagarna, utan att behöva passa någon tid och bara få njuta och få färg med en kall läsk i handen och hög musik spelandes i öronen. Jag skall bada och bara älska nuet.
 
Sola
Jag skall nu få ligga på en vit sandstrand med solen i ryggen. Jag skall gräva ner fötterna i stranden och få behöva springa in snabbt i havet för att sanden bränner minna fötter, jag skall ta härliga och minnesvärda bilder och verkligen fatta att jag ligger på en strand och veta att jag har fleera dagar kvar. 
 
God mat
Till frukost, lunch och middag i 7 dagar skall jag få fräsch mat i magen. Till frukost kommer det bli en massa frukt, till lunch en fräsch sallad och till middagen en köttbit med lite sallad vid sidan och en kall dricka. Jag skall äta mat som inte går att laga här hemma och jag skall njuta vid varje tugga. Shit, nu blev jag hungrig!

GO BLACK

 GOBLACK
Allra snyggast tycker jag det är när en outfit är helt svart och att man sedan bryter av med någonting. Jag själv ÄLSKAR svarta plagg och det består nästan hela min garderob utav. Det går liksom alltid hem. Att slänga på sig ett par svarta bootcut jeans och en fin topp, in med fötterna i de varma Uggsen och på med den snygga höstjackan. Lovelovelove!
 

RayBan Ocean Blue

Något jag också fick utav pappa när han kom hem ifrån Marbella var dessa RayBansen. Har suktat efter dem hela sommaren och som ni vet så bloggade jag om dem för inte så längesedan, och då stod det mellan dessa och de röda. Men jag tog den säkra sidan och valde de blåa. 
 
Visst är dem snygga? Perfekta nu i Kanarieöarna och till alla andra solsemestrar man åker på. Längtar redan till nästa sommar haha. Jag älskar dem iallafall och de kommer komma till mycket användning
(Bättre bilder kommer, snarast)

Vad kan man göra under höstlovet?

Bio/filmkväll
Nu under höstdagarna är det verkligen perfekt att åka in till stan med sin pojkvän/kompis och gå på bio. Hur mysigt som helst. Själv älskar jag det. Jag brukar oftast gå på bio i myskläder, då får man mer känsla för det typ haha. Men detta är verkligen ett megatips för er som är uttråkade nu under höstlovet.
 
Fika/Shopping
Om man inte är den typen som brukar vilja gå på bio så kan man ändå vara i stan. Sätta sig på något mysigt café och ta en fika och bara praaaata med sina vänner/pojkvän. Sen, om vädret tillåter kan man även springa in i lite olika butiker och hoppas på att fynda något fint. Men fika är verkligen perfekt nu under de ruggiga dagarna!
 
Träna
Visst är det aldrig fel att träna? Själv älskar jag det och känner att jag har kommit igång mer med det nu än tidigare. Men då en utav höstlovets dagar bjuder på dåligt väder - varför inte ta bussen till gymmet och släppa all energi där? Sedan komma hem och ta en kopp te och sätta sig i soffan, det är ju en underbar känsla. Styr upp ett schema, t.ex de dagar du skall köra kondition, styrka osv. Det gör alltid jag och då blir man mer motiverad, så att man inte bara går runt på gymmet och funderar över vad man skall göra osv.. 
 
Miniresa
Ni, som inte skall resa iväg på storstadssemester/solsemester kan ju faktiskt boka en tågbiljett till t.ex Stockholm/Danmark över dagen eller över en natt. Sådana spontana grejer går alltid hem, ta med dig din mamma, eller ditt äldre syskon och ha en heldag - bara ni. Fika, shoppa, gå runt, och ha bara en stund för er själva! Det är ju trots allt lov.

Packing for Spain

+ massa mer! Glömde ett par klackar, en kjol, en till klänning och några toppar/t-shirts! Annars går man ju för det mesta dels runt i samma kläder...


Min lördag 26/10

Slängde snabbt ihop en video på hur min dag sett ut hitills, är inte alls i ordning gjord men det är bättre än inget! Ska hoppa in i en dusch nu sen hem till Joanna, ikväll skall vi till Kullavik


Saturday

Sådär, då har jag äntligen städat klart rummet och packat väskan för att nu åka iväg mot Joanna. Skall göra mig i ordning där sedan åker vi tillsammans med Cornelia och Lovisa till Kullavik där en kompis skall ha fest, är jättetaggad! 
 
Idag har jag varit på lite ärenden med mamma, en video på vad jag köpt skall så småningom komma upp, sen var jag över hos mina kusiner en stund och när jag kom hem vid 5 tiden så har jag bara tagit det lugnt och planerat kvällen lite mer och nu skall jag åka! Ha en bra lördag allesammans!

My day + evening

Idag slutade jag vid 3 tiden, då åkte jag in till stan där jag mötte upp mamma och Adrian, så köpte vi varsin dricka och åkte hem, fast först svängde vi förbi mataffären och handlade lite, sedan direkt hem där jag gjorde lite mat till mig och min bror för mamma åkte nästan direkt iväg till ett klädparty hos en kompis och innan det var Adrian hos frisören.
Sedan åkte jag in till stan med Cornelia där vi gymmade på SATS, blev faktiskt positivt överraskad utav det gymmet. Perfekt lokalisering, grymt trevlig personal och ett härligt ställe att släppa all sin energi på, har fått en gratisvecka där nu så skall träna varje dag där fram tills jag åker, idag körde jag 15 min på bandet (sprang) och sedan styrka i 30 min då jag bara gjorde lår och rumpövningar. Har lagt upp ett schema för alla dagar nu fram tills måndag, känns oerhört skönt!
När jag kom hem vid halv 9 tiden(?) så stod detta på bordet till mig. Snälla mamma hade gjort min favoriträtt. Asiatisk kryddad lax med mammas sweetchili sås samt en tomatsallad gjord på tomater, balsamico vinäger och väärldens godaste olivolja, perfekt mat efter en timme på gymmet. Nu skall jag läsa igenom mitt tal, städa rummet, skriva upp det jag behöver köpa inför resan och ta en dusch. Imorgon skall jag upp 05.30 för att vara på gymmet lite efter 6, så att jag hinner träna innan skolan om jag orkar. Annars tar jag det när jag slutat halv 1.

BASIC

Bootcut jeans: H&M // Tröja: BikBok // Jacka: Zara // Väska: Dolce&Gabbana (mammas) // Skor: Uggs

Såhär såg jag ut idag i skolan, älskar att bara sätta på mig basic kläder, så skönt men samtidigt så snyggt, att liksom slippa klä upp sig. Älskar iallafall jeansen, dock är dem Lovisas som jag lånat men skall försöka hitta ett par egna, har sett tre olika jag väljer mellan, lovelovelove!!! Sedan älskar jag mina nya Uggs, de funkar till allt och är så finaaa!

THIS OUTFIT.....

.... is perf!!! Jag vill verkligen ha kappan ifrån Zara, den är såsåå fin! 
Autumn

TIPS - Neutrogena face wash + moisturizer

Måste bara tipsa er om denna ansiktsvätten jag använder samt moisturizern (moisturizern är ej med på bild). 
Dem båda är ifrån märket Neutrogena som jag förövrigt tycker gör sjuukt bra ansiktstvätter samt krämer m.m. De har alltid funkat på mig. Jag använder den första 'flaskan' ni ser på bilden som är en skrubb som luktar grapefrukt, så sjukt gott. Den använder jag dock inte för ofta, utan någon gång då och då, annars är det inte så bra för huden.
 
Sedan applicerar jag alltid en moisturizer från samma märke och i samma doft efter tvätten och detta gör att jag vaknar med en len och mjuk hy dagen efter, sedan tar jag alltid på lite Basiron över så vaknar jag även med en hy utan plitor, underbart! Har användt dessa produkter sen 8:an och jag meeegatipsar er om dem!!!
 

| LOS CANARIOS | V.44 |

Om 5 dagar sitter jag på planet påväg till Kanarieöarna tillsammans med min familj för att vara borta i en vecka. Så jag är alltså ledig två dagar från skolan veckan därpå.
 
Ni förstår nog inte hur mycket jag längtar. Sist jag var på en solsemester var förra sommarlovet då vi spenderade två och en halv vecka i mitt älskade Marbella! Men nu till höst, är det tredje gången vi besöker Fuerte Ventura på Kanarieöarna. Har tidigare åkt på påskloven, två år i rad men körde nu på hösten och vi är lika nöjda varje gång då de erbjuder grym All Inclusive, nära från hotellet till stranden samt in till stan m.m. Längtar så mycket att jag snart spricker!

Har lagt upp ett träningsschema nu innan jag åker, skall göra massa saker varje dag och träna på min träningsverk haha, men det är så värt det. Jag kommer att ta med min dator så att jag någon gång ibland kan uppdatera er, annars skall jag förbereda ett gäng tidsinställda inlägg åt er, för jag vill helst ha en internetfri vecka, dock lär det inte gå med alla instagram bilder jag lär posta hehe. Systemkameran hänger också med, shit vad jag är taggad!!!!!

Hotellet vi skall bo på heter ''SBH Costa Calma Palace'' och det är första gången för oss på just det hotellet. Men som ni ser på bilderna så ligger det PÅ stranden, så vi har 0 meter att gå till stranden varje dag, how good? Sen är det 300 m in till själva stan så lite mysiga kvällspromenader fram och tillbaka lär inte vara så fel. Ska även gymma varje morgon på hotellets gym och någon gång försöka gå ut och springa en tidig morgon innan ett dopp i poolen/havet väntar. Iiih!

Sovmorgon

Godmorgon på er! Guuud vad skönt, det är snart helg och om bara 5 dagar så åker jag!! Shit vad veckorna går snabbt, sjukt ju. Idag hade jag sovmorgon till 12 så jag skall snart gå upp och börja fixa mig. Sen skall mamma till jobbet vid 12 hon med så jag får skjuts som tur är, sköönt hehe. Mindre stress!!
 
Vill iallafall påminna er om vad ni tycker att jag skall blogga om under tiden jag är i Kanarieöarna under lovet, kom med massa förslag!!!! Annars lär bloggen stå tom... :/ 
Nej, nu måste jag hoppa in i duschen annars blir det att jag ligger här fram tills vi åker hehe.. Ha en bra dag!!!

TIPS PÅ INLÄGG

Nu när jag snart åker bort så måste jag veta vad ni vill läsa om här på bloggen, så att ni är uppdaterade dag för dag liksom. Kommer ju somsagt att ta med min dator men det är inte alltid jag vill sitta med den, men såklart någong gång då och då.
 
Men, vill ni att jag t.ex skall förbereda ett roligt videoinlägg? Massa tips? Senaste köpet/köpen? Gamla outfits? Senaste outfits? Dra igång en tävling? Ha en frågestund under tiden jag är borta? Svar på frågor - inlägg? Jaa, you name it. 
Kommentera, kommentera kommentera, varje förslag blir i sin tur ett inlägg som kommer upp nästa vecka, så kom med idéer. Blir glad utav varenda enstaka kommentar! Det är ju trotts allt ni som skall in hit och läsa var dag, inte jag..

Wanties right now:

 WANTIES
Svarta bootcut jeans - Hade på mig Lovisas svarta bootcut igår och jag älskar dem. Vill verkligen ha ett par egna och satt runt och kikade på internet och hittade precis dem har som hon köpte i New York, så skall beställa dem så fort som möjligt!!!
 
Svarta jeans(ginatricot) - Dessa byxor provade jag inne på Ginatricot förra veckan någong gång och de var såå snygga på att jag måste ta mig in till stan igen någon dag nu i veckan och köpa dem, sjukt snygga!
 
Fiorentini + Baker - Jag hade pengar till dessa skor, men jag valde att köpa kläder istället... FAN va onödigt, de hade precis fått in en strl. 38 på W19 samma dag jag gick in och provade dem men jag sket i det, såå onödigt. Skulle bara köpt dem, direkt. Fan!!! Köper dem till våren, punkt slut.
 
En ny väska - FIck ju sålt min MBMJ väska som nu för ett tag sedan skickades iväg, och nu är jag ute efter en ny, en svart. VIll såå gärna ha en Balenciaga, just nu är den det ända jag önskar mig i julklapp, av hela släkten typ hehe. CRAVING!! Ska. Ha. Den. någongång.... :/
 
Nya Raybans - Vill verkligen ha dessa Raybansen, tänk nu till Kanarieöarna, perfekt! Döösnygga
 
En ny plånbok - Just nu har jag mina pengar i min nyckelknippa från MBMJ eller i min sketna fula, bajsbruna plånbok. VIll såå gärna ha en ny och denna från Marc har jag kikat på såå länge, så stilren och snygg.
 
En vinterjacka - Har nu bestämt mig för att det blir en Woolrich iår, om mina päron går med på det. Vill isåfall ha en svart figursydd (blå på bilden ovan). Provade den igår och den satt som en smäck, perfekt till ett par Ugg till i vinter och en snygg, gosig sjal. Iihh
 

Studying

Slutade skolan halv 4 idag och tog bussen direkt hem. Somnade i sängen såfort jag kom hem, skönt de då jag var heeelt slut efter skoldagen. Efter ett tag kom mamma hem så åt vi middag, kyckling, mmm. 
Sedan dess (20.00) har jag varit hos min moster som bor här bredvid och pratat med hennes man angående ett tal jag skall förbereda tills på torsdag som handlar om företagens samhällsansvar, riktigt intressant och har fått en mycket klarare bild på det hela nu vilket känns otroligt skönt!

Måste dock återgå till pluggandet nu då jag nyss kom hem, har hunnit hälla upp en kopp med te samt gjort i ordning en surdegssmörgås, såå jäkla gott haha! Så nu måste jag fortsätta! 

TIPS - Argan Oil by PROFFS

Måste tipsa er om denna grymma hårolja som jag använder varje gång efter att jag tvättat håret. Den är grym! Mitt hår håller sig mjukt, tjockt och lent 24/7 efter att jag användt denna, eller vilken argan olja som helst egentligen. Moroccan Oil är också sjukt bra! Denna har också en otroligt god doft, älskar att applicera den i håret, den gör att jag känner mig fräsch haha och att håret känns så härligt.
 
Mina toppar är verkligen inte slitna och äckliga längre, de är mjuka och raka, just så som jag vill ha dem. Ni ser på bilden ovan att jag redana användt slut på en så häromdagen köpte jag en ny. Ni kan köpa den på b.la H&M för 49.50:-

ZARA BLOUSE

Denna fina blus fick jag med mig hem i torsdags precis efter gympa lektionen, då vi hade en och en halvtimmas rast tills vi började igen, så då tog jag och Joanna moppen in till stan och köpte med oss en blus till mig.
 
Tycker den är väldigt fin och simpel. Fräsch till ett par enkla, enfärgade byxor/jeans och en snygg jacka över. Enkel men snygg!
Den kommer alltså från Zara och kostade 279:- 

Sunday

Hej på er! Har tyvärr inte kunnat uppdatera idag då jag suttit med plugg heeela dagen. Har ett spanska prov imorgon samt en ekonomiuppgift där man ska opponera (??) varandras arbeten som vi jobbat med tidigare. Sedan skall jag även hålla ett tal på torsdag som ett avslut på vårat casearbete innan höstlovet, så har en del att sitta med.
 
Annars har jag precis kollat på Solsidan, är så glad att det har börjat igen haha. Längtar redan tills nästa avsnitt! Nu skall jag avsluta pluggandet och sedan ta en dusch och fixa inlägg inför imorgon, sedan, som vanligt skall jag somna till ett OTH avsnitt. Hoppas ni har haft en mysig söndag!

17/10

Underbart att det redan imorgon är helg, tycker verkligen att veckorna nu för tiden går såå snabbt, underbart!
Idag slutade vi iallafall klockan 4 och då gick jag och Joanna hem till henne och åt lite mellis och slappade, sen körde hon mig med moppen till bussen när hon ändå skulle till sin träning.
 
Kom hem runt 6 och då bytte jag direkt om till mjukis och la mig i sängen, sen gjorde jag i ordning lite snabb och enkel middag då mamma, pappa och Adrian åkte till stan för middag men jag var för trött, slängde ihop en ruccolasallad med rökt lax och feta ost samt balsamicovinäger i daddel smak (favoriten här hemma) och lite olivolja, mummmsss.
Nu har jag precis klippt och målat både tånaglarna och fingernaglarna, funderar dock på att sätta på lösnaglar och lägga på ett beiget nagellack samt lack på dem, nå väl, får se.

Slutar om 30




Ugg Classic Mini - BLACK

Igår köpte jag äntligen med mig ett par sprillans nya Uggs hem ifrån stan. Har velat ha dessa i något år nu och nu äntligen. Tycker just nu att dessa är de finaste, så enkla och snygga. Kommer matcha dem med slimade jeans eller en bootcut samt flera olika typer utav outfits. Men nöjd är jag iallafall! Ljuset är jättekonstigt, jag vet. Men orkade inte ta några andra bilder, dessa är ju bättre än inget, right?

Jag köpte mina på Fiorucci för 1799:-

EOS lipbalm

 EOS
 
 
Något jag läänge suktat efter är ett lipbalm ifrån märket EOS som jag ser har blivit ganska så populärt nu. Det finns, för er som inte vet att köpa på Kicks och Åhlens vad jag vet så skall in i dagarna och försöka få med mig ett hem. Har hört att det är jätte bra och att läpparna tydligen skall bli mycket lenare samt se fylligare ut, haha who knows.
 
Det finns iallafall i flera olika smaker/dofter och ligger på ca. 90 kronor tror jag per styck!

Nu säger jag godnatt

Joanna var här fram tills klockan 8 tror jag? Haha kommer inte ihåg men då körde jag ner henne till bussen på hennes moppe och sen hem igen, skall ha den här över natten och sedan åka in till stan imorgon med den, plocka upp henne och sedan fortsätta till gympan som börjar 09.30 i Vallhalla som vanligt.

Sedan har vi ett arbete som ska vara inne klockan 12 imon som vi precis blev klara med. Jag och William satt precis uppe och skrev klart det allra sista och nu känns det såå skönt att det äntligen är klart!
Nu skall jag sooova, är fruktansvärt trött. Imorgon vill jag hinna med en redig frukost innan jag åker in mot stan!
En bild från i måndags alldeles innan matteprovet startade igång

Town all day

Slutade skolan 12.15 idag och stannade då kvar ett tag med Joanna, så satt vi och snacka med lite kompisar. 
Sedan åkte vi hem till henne, tog det lugnt och sedan in till stan igen där vi gick runt, provade kläder och jag köpte ett par skor, ääntligen mina!!! (inte fiorentini baker skorna), det kommer upp ett inlägg imorgon om dem jag köpte.
 
Sedan åt vi en tidig middag på salladsbaren (Deli&Coffe) och tog sedan moppen hem till mig där vi är nu, nu skall vi sätta oss och finslipa ett arbete som är tills imorgon sen blir det lite mat!

In school

Veckorna går verkligen så himla fort, jag menar, det är redan onsdag. Imorgon är det torsdag och sedan fredag! Åh, ser fram emot helgen jättemycket. Vill hitta på något kul!
Sitter just nu i skolan och har case, så sitter just nu i datasalen med William, Zid och Lucas och jobbar. Idag slutar jag 12.25 och då tänkte jag sitta kvar i skolan en stund, köpa en kopp te i caféet och plugga lite på arbetet som skall vara klart imorgon, dock är vi helt klara vilket är grymt skönt men jag skulle vilja finslipa det lite. 
 
Är hur hungrig som helst nu så skall ta och springa upp till caféet, hoppas ni får en bra onsdag!
En bild från tredje veckan i skolan, precis när den börjat. Jag och Hampus på bilden

Nighty

Ursäkta min dåliga bloggning, men såfort jag kommer hem på vardagarna är jag så trött att jag somnar och sedan kommer allt plugg ivägen. 
Igår slutade jag skolan halv 3 och gick då till W19 och provade mina drömskor från Fiorentini+Baker som jag antagligen ska införskaffa mig i veckan, trevligt trevligt. Hoppas bara att pengarna räcker ur min plånka;) sedan åkte jag och åt sushi till middag med mamma och pappa på Avenyn.
 
Idag slutade jag skolan 15.30, då åkte jag och pappa till Sushi Yama och åt lunch/middag och åkte sedan och hälsade på farmor, sedan körde han hem mig och så åkte han och mamma och åt middag i stan, jag var så himla trött. När jag kom hem städade jag på rummet och tog det lugnt, nu ligger jag i en nybäddad säng i ett rent och fräscht rum. Detta har jag längtat efter. Åh!

Goodnight sunday

Nu säger jag godnatt efter att ha suttit fastspikad framför matteboken sedan 19.00. Gud så trött jag är på det. Har suttit 4 timmar i sträck och skrivit och läst, usch.. Tog dock lite mobilpauser och en middagspaus då det serverades hämtmat från Lai Wa - kinesiskt, mmm. Helt underbart gott!
 
Nu skall jag somna till ett avsnitt utav One Tree Hill, natti. Hoppas ni har haft en trevlig helg, det har jag!

BLACK/GREY/SILVER

Detta hade jag på mig idag i stan med pappa:
Vaxade jeans: Zara // Tröja: BikBok (ny) // Jacka: Zara // Skor: Jeffrey Campbell // Glasögon: RayBans

My day: Sunday

Idag var pappa och jag på stan, vi åt lunch på Deli&Coffe och gick sedan runt och tittade på stan. Skulle gått och provat mina drömskor på W19 men såklart hade dem stängt så skall dit imorgon med honom och fjäska lite, hehh... Sedan mötte vi upp Peter och så fikade vi tillsammans på Le Pain i Vasa och sedan åkte vi hem. Fick endast med mig en necessär idag till mitt smink, behövde en ny och lite mindre som får plats i väskan.
 
Nu skall jag ta mig i kragen och sätta igång att plugga lite matte, jag har prov imorgon och började plugga igår. Bra jobbat! Nej nu måste jag sätta igång. Hoppas att ni har haft en trevlig söndag!

ATM - pluggar

Sitter just nu och pluggar matte, har prov på måndag så det var dags att komma igång kände jag, har skjutit upp på det alldeles för länge! Såg iallafall klart det senaste Vampire Diaries avsnittet förut och det var verkligen jätte bra. Längtar som en galning efter de andra, vill fortsätta se!! 
Nej hörni nu måste jag återgå till pluggandet, hör av mig senare! 

Saturday morning

Heej på er! Idag vaknade jag runt 11 då Anna ringde och väckte mig. Så nu har jag precis varit nere och ätit lite frukost och skall alldelles strax sätta på ett avsnitt utav OTH. Mysigt!

Igår var jag, Lovisa och Cornelia hemma hos en tjej i Örgryte vilket var jättekul tills man var tvungen att gå, då åkte vi till stan med lite kompisar och sedan avslutades kvällen med Hampus, Cornelia och Lovisa på Valand. Kulkul.. Hoppas ni hade en trevlig kväll igår!
Bjuder på en bild på snyggaste Lovisa ifrån igår!!!

Till Lovisa

Nu skall jag fixa mig lite snabbt inför ikväll, sedan tar jag bussen in mot stan hem till Lovisa där även Cornelia är just nu, så skall jag slänga av mig grejerna där och sedan åker vi till en tjej i närheten. Sedan får vi se vart kvällen leder oss, ser verkligen fram emot denna kväll. Har inte varit ute på två helger så nu är jag taggad!
 
Men nu måste jag dock skynda mig om jag skall hinna med bussen vid 8, kraaam!

TGIF

Äntligen fredag idag! Som man har längtat. 
Idag slutade vi skolan 12.25 som vanligt, då åkte jag in till stan med Frida och Josse, så köpte jag en tröja. Sen mötte jag upp mammi så gick vi och tittade lite och även då fick jag med mig en tröja samt ett par harems, även hon. Sedan gick vi och åt vääärldens godaste sallad på Mezzo inne i Grandpassage, tipstipstips!!!!
 
Sedan åkte vi hem och nu är jag hemma, skall ta det lite lugnt nu sen packa väskan och åka till Lovisa, skall förmodligen äta middag där ikväll och sen fixa mig där, sedan blir det partyparty!

Guiseppe Zanotti

 GuiseppeZanotti
Ända sedan jag var i Rom under förra årets höstlov har jag varit helt galen i dessa skor. Såg dem via ett skylfönster en kväll då vi var ute och promenerade innan middagen, pappa och jag. De är ju verkligen drömmen och till våren vill jag verkligen ha ett par.
Ska spara några slantar nu så att jag kan betala en del på dem, annars kommer jag nog inte få dem då det finns så mycket annat jag hellre vill ha och behöver som mina föräldrar tycker är mer värt att betala. Som t.ex alla julklappar jag önskar mig, det är ju inte billigt att ha barn i denna generationen haha!

@ Home

Ligger just nu i min säng och gör absolut ingenting. Har precis tagit upp en kopp te till rummet och tänkte faktiskt börja göra mig i ordning för läggdags alldeles strax, dvs, ta bort sminket, städa på rummet, byta om och gosa ner mig i sängen med några avsnitt av One Tree Hill. 
 
Idag efter skolan mötte jag upp mamma i stan, vi spanade in lite nya höstkläder som vi skall köpa imorgon, fick dock med mig en tröja hem idag ändå samt ett puder, sedan tog vi oss en mysig höstfika på Condeco då vi beställde in en Branmuffin och en brownie, så mysigt i detta ruggiga väder. Där satt vi i lite mindre än en timma och bara pratade, hur skönt som helst!
En ganska så omysig bild på våran fika haha, brownien kom inte med och såhär äckligt såg det inte ut att vara, lol.

On my way

Har sovmorgon till 9.30 idag som vanligt och gck precis på spårvagnen mot Joanna där hon står klar med sin moppe så skall vi åka tillsammans till Vallhalla då vi har gympa nu på morgonen! Sjölins har ingen egen gympasal så vi är alltid där, men det är jätte stort så det är skitkul! 
Sedan har vi rast fram till 12 och då åker jag och Joanna tillbaka hem till henne där vi duschar, äter och fixar oss och sen tillbaka till skolan! 

I eftermiddag slutar inte jag förrän 4 och då skall mamma och jag skicka iväg lite grejer som jag sålt på blocket och även gymma som vi ska försöka göra tre gånger i veckan nu - tillsammans! Sköönt

Two alternatives this fall

 Two alternatives
Detta är ärligt talat en outfit som jag skulle kunna gå runt i varje dag! Älskar skinnjackan på bilden, det är ju den jag har ifrån Zara och den är superduper skön och väldigt snygg och stilren enligt mig.
Svarta bootcut jeans är något jag skall ta och leta efter, vet att de är slut i ganska många butiker i stan men får hålla ögonen öppna, har redan ett par bootcuts and i love them.

Sedan, för kanske 1-2 månader sedan så var jag inne på NK och kollade efter en ny skolväska och hittade då denna ifrån Stella Mccartney och jag tycker den är gaaalet snygg, både den och Fiorentini skorna ligger högst upp på önskelistan inför julen. Sedan kan man pimpa denna outfiten hur man vill, jag hade kört på en snygg sjal eller lite fräcka accessoarer. Love autumn! 

My instagram lately:

Tog med mig mina två kusiner på bio för att se Dumma Mig 2 // En å annan egopic haha // Fick hem mina finfina smycken ifrån Treasure Island och länkade då dem i en bild via instagram // Finaste Joanna hade födelsedagsbrunch för ett gäng tjejer, mysigaste söndagen på lääänge

Instagram: vanessawilsons

Mycket just nu...

Har en del i skolan nu vilket leder till att jag glömmer av bloggen. Skall fixa ett eller två inlägg tills imorgon och sedan blir bloggen som vanligt imorgon! Hoppas detta är okej för er men är verkligen galet trött när jag kommer hem på vardagarna från skolan och sedan stoppar plugget en från att slänga sig i sängen.
 
Idag slutade jag iallafall halv 4 och åkte då direkt hem, hungrig som bara den då jag inte hade ätit något idag. Hade glömt pengar hemma och bamba erbjöd ingen god lunch. När jag väl kom hem hämtade pappa mig ifrån bussen och vi kom hem och gjorde i ordning lite mat, sedan la jag mig i sängen med OTH på datan och somnade fram till halv 8, har precis ätit middag och skall nu plugga!
En bild på mig och JT ifrån idag <3333

Monday again

Då var det måndag igen och skolan är slut. Kom hem vid 3 tiden och fixade då ihop en outfitvideo lite snabbt som ni kan scrolla ner och se. Och nu ligger jag i min säng med datan och väntar på att mamma och pappa ska komma hem ifrån mataffären så att jag kan ta något att äta, hungrar ihjäl!

7/10 'My Outfit'

Jeans: Dr Denim // Tröja: Ginatricot // Jacka: Zara // Skor: Primeboots // Väska: Marc By Marc Jacobs


SÄLJER - J4

Är så himla ledsen att jag måste sälja dessa! Men jag fick dem utav några kompisar på min middag, dock hade de köpt en storlek för liten, så nu säljer jag dem då kvittot inte finns kvar och jag har alltså inte chansen att byta dem. Men dessa byxor sitter så jäklans snyggt på, jag kan bara inte knäppa dem. Såå snygga till ett par låga Uggs och en stickad tröja! (De ska sitta tight och liiite hängiga, men bara lite)
 
Märke: J4
Köpta på Fiorucci den 10 Augusti
Storlek: 25
Skick: Nyskick, aldrig använda (lappar hänger kvar)
Mitt pris: 750, dock kan priset diskuteras vid snabb affär!
 
Maila mig på [email protected] eller så nås jag på KIK: vanessawilsons eller kommentera detta inlägg, glöm ej era kontaktuppgifter!

FINALLY!!

Åh ni kan iinte förstå hur glad jag är att min favoritserie äntligen börjat! Satte på avsnittet igår såfort jag kom hem, somnade dock till det så fick kolla om såfort jag vaknade!!! 
 
Shit vad bra denna serien är! Och detta avsnittet var ju grymt!!!! Längtar redan till nästa!

Knitted turtleneck

Något jag verkligen fallit för är turtleneck tröjor, alltså stora polotröjor. Det var verkligen inte min smak för något/några år sedan men nu är allt jag har att säga WOW. De är så sjukt snygga och även bekväma, och de funkar liksom till allt - bootcut jeans som slimade, till tighta kjolar eller över en klänning. Jaa, you name it.
 
Köpte iallafall med mig hem en i torsdags ifrån Ginatricot, detta blir lätt inte min första, det skall krylla av dem i min garderob nu i höst/vinter, så himla käckt plagg. Bara att slänga på sig med ett par jeans eller någon annan nedre underdel samt lite accessoarer här och var, and voila, your outfit is done!
 
Min kommer iallafall från Ginatricot och kostade 199:-
 

VANESSAWILSONS.TUMBLR.COM


Svarar

Vad brukar ni ha på era bruncher?
- Det är olika. Brukar inte gå på bruncher så ofta utan det händer väl. Men det vanligaste som man bjuder på är väl färsk frukt, bakelser, baguetter/scones med pålägg, té, drickor m.m.
Hur matchar man bäst en svart pälsjacka?
- Släng på dig ett par svarta skor, en fräck sneakersko och en härlig topp med lite accessorer och en snygg skinnväska
 
Vart har Joanna köpt sin Zebra tröja?
- Den är ifrån Lindex
 
Vilken fin jacka hon till vänster har1 Du skulle inte kunna fråga henne vart den är köpt?
- Sophies jacka är ifrån märket Duvetica
Har du någon aning om Belstaff jackor säljs någonstans? För det känns som att det inte finns några allls iår, vet du om det kommer?
- Hmm ingen aning. Fiorucci lär väl ha några och kanske NK? Annars kan du ju alltid kolla runt på internet
 
Vad kostar Basironen?
- Ingen aning, tror runt en 100-lapp, men det är såå värt det
Vad hände med att du skulle få en moppe? Jag tänker är det inte väldigt onödigt att göra alla teorierna men inte köpa en moppe?
- Jag har än sålänge inte gjort moppe teoriprovet vilket inte är så konstigt till att jag inte har en moppe än. Är för lat. Men till våren skall jag köpa en samt börja övningsköra bil med pappa!

Repeat in my ears

Something I Need - One Republic
 
Counting Stars - One Republic
 
Come Undone - Robbie Williams
 
Sad - Maroon 5
 
Am I Wrong - Envy
 
I Don't Like To Wait - B Robin
 
My Love - Justin Timberlake
 
Russian Roulette - Rihanna
 
Everybody's Changing - Keane 
 
Preacher - One Republic
 
Hold On, We're Going Home - Drake
 
All The Right Moves - One Republic
 
In My Bones - Ron Pope
 
I Could Be The One Acoustic - Avicii VS Nicky Romero
 
Iris - The Goo Goo Dolls
 
Half-Life - Duncan Sheik 
 
Crushed Ice - MAM
 
Adorn - Miguel
 
Opposite Of Adults - Chiddy Bang
 
En Midsommarnattsdröm - Håkan Hellström
 
Liar Liar - Avicii
 
Addicted To You - Avicii
 
Best Of Titanium - The White Panda
 

So perfect

Jag vill ha både kjolen och tröjan! Sååå fashhhh

Samma sak, varje dag

Slutade skolan vid 3 idag, hade ekonomirpovet sista lektionen och det gick faktiskt bra. Bättre än vad jag trodde. Efter skolan åkte jag in till stan och lämnade ett par Palladium som en tjej köpt utav mig via blocket och sedan mötte jag upp Joanna, gick runt och myste och köpte med oss varsin tröja hem. 
 
Sedan åkte vi hem till henne och åt och därefter skjutsade hon mig på moppen till närmsta busshållplats då hon ändå skulle iväg till friidrotten, så därifrån åkte jag hem. Såfort jag kom hem började jag läsa ur en bok som ska vara klar imon och jag sitter nu och sammanfattar den, väldigt segt men det är sånt som behöver göras. Ska även packa inför helgen och fixa inlägg åt er....

My outfit today

Jeans: Zara // Tröja: American Vintage // Skor: Vans // Jacka: Zara // Sjal: Missoni // Väska: Marc By Marc Jacobs

DONE!

Godmooorgon kära ni. Ligger just nu i sängen, nyduschad och färdigpluggad. Trodde jag hade tandläkartid idag vilket jag inte hade så jag stannade hemma fram tills nästa lektion efter lååångrasten vi har idag börjar, vilket är 12. Gick upp 8.00 idag och satte mig direkt med plugget och mamma, samt lite frukost hon fixat. Mys. Vi gick igenom allt och pluggade in det rejält och nu sitter det faktiskt, dock kommer jag vara helt lost under provet men men.. Huvudsaken är ju att man har försökt och ändå lagt ner en del tid på pluggandet vilket jag gjort heeela veckan.
 
Nu måste jag börja fixa mig i ordning om jag skall hinna med bussen, kraamis!

Så mycket att göra...

FÖRLÅT MIG! För den extreeemt dåliga uppdateringen. Men dessa dagar har jag suttit inne efter skolan, stängt av allt annat och fokuserat på mitt ekonomiprov jag har imorgon, om företagsekonomi och privatjuridik. Guud, det är så mycket. Men idag har jag pluggat hela 6 timmar!!!!!! Kan allt nu, mamma har förhört mig och imorgon innan skolan kör vi en till gång där hon testar mig. Känns grymt!
 
Slutade skolan 12.15 idag som vanligt på onsdagar, då åkte jag direkt hem och sov i en timme. Sen satte jag igång med plugget och från klockan halv 2 ända fram till kvart över 7 har jag suttit och stirrat in i mina ekonomiböcker och anteckningsblock. När jag sedan kände att jag hade gjort ett bra jobb var det dags för yoga med pappa 19.30 vilket var såå underbart, att få släppa det stela och nervösa inför provet och bara slappna av. Skall gå varje söndag morgon med honom och varje onsdag kväll. Känns underbart!
 
Nu skall jag somna framför ett avsnitt utav...... can you guess? OTH!

Before the snow comes.

Detta är en perfekt höstoutfit för mig, helt klart.
 
Skinnbyxor/vaxade byxor är något som är sjukt snyggt till de ruggiga dagarna nu i höst. De är så mycket mer än bara ett par svarta byxor, de visar så mycket mer. Har själv ett par skinnbyxor från JoLou och ett par vaxade ifrån Zara, my favourites.
 
Stora pösiga t-shirtar är något jag börjat falla för allt mer och mer. Tycker de är skitsnyggt att slänga på sig, lite så som ni ser på bilden. Detta tillsammans med ett par fräcka boots, perfekt skoloutfit nu i höst. Denna t-shirten är ifrån Mango och tänkte åka in imorgon efter skolan och kika lite närmre på den, om den nu finns i butik. Supersnygg och användbar!
 
Skinnjacka. Att ha en skinnjacka är nog höstens måsten, men det kan ni nog inte ha missat. Jag tycker det är skitsnyggt och användbart nu i höst och jag är mer än nöjd med min ifrån Zara. Käckaste jackorna nu i höst, och är det kallt under dagen? Ja men varför slänger du då inte på en stor pälsväst över jackan och en snygg sjal?
 
Accessoarer gör verkligen såå mycket. Varesig det är en mössa, en sjal/halsdduk eller lite färg på naglarna. Eller varför inte smycken? Jag skall ha hundratals med smycken nu i höst/vinter för att pimpa upp de tråkiga dagarna såhär årstid. Sjalar/halsddukar och mössor dock är aldrig fel, funkar till allt. Mmmmm
 
Boots är också ett måste nu.. Matcha denna outfit på bilden nedan med ett par boots. Just dem ni ser på bilden kommer från märket ASH och just dem har jag, älskar dem. Helt perfekta. Skall använda dem mycket nu, de har faktiskt fått stå i garderoben en del sen jag köpte dem i våras, men de är perfekta nu dessa höstdagar, pimpar upp allt. Och snygga är dem. Tycker förövrigt att ASH gör skitsnygga skor.
 
The perfect bag, Balenciaga. What more can i add? Min drömväska och gör livet så mycket mer värt att leva. Hahah..... men denna väskan gör helt klart att man drar åt sig blicken mot dem som går med den på stan. Det går ju inte att INTE kolla, denna är perfekt. Helt perfekt. I want you soo bad.
Methisfall
 

School

Sitter i skolan nu med Joanna, Cornelia, Lovisa och Andrea. Har rast fram tills 10.45 så skall säätta igång att få något gjort nu. Slutar 12.25 idag och då skall jag direkt hem och plugga fram tills 19.30 då jag, pappa och Joanna har yoga. Gud så skönt, det behövs verkligen. Skall gå varje onsdag nu!

Tuesday

God morgon på er, gick upp för drygt en halvtimme sedan och det ända som nu återstår är att sminka mig. Idag har jag en väääldigt lång dag i skolan, men jag gillar att vara i skolan så det är lugnt. 
 
Slutar 4 idag och efter det skall jag direkt hem och plugga, inget gym för mig idag inte. Får vl ta en springtur på kvällen runt sjön, alltid lika mysigt. Jaja, nog om tjatet... nu måste jag skynda mig.

RSS 2.0