Dagens....

Dagens humör: Glaaaad

Dagens mående: Trött och seg

Dagens borde: Tidsinställda till bloggen efter en dålig uppdatering här men orkar inte..

Dagens frisyr: Utsläppt

Dagens smink: Puder, mascara och läppsyl xD

Dagens klädsel: Jeans och en blus 

Dagens planer: Jobba på en bazar sedan träffa kompisar ikväll

Dagens materiella vill ha: En ny telefon, min är den seeegaste

Dagens fundering: ...

Dagens tråkigaste: Att jag är stressad som bara den, det gör att dagen lär bli tråkig..

Dagens längtan: London!!!

Dagens superlängtan: Grekland i sommar!!!

Hittade denna på Julias blogg och det blev nästan samma svar haha lol, hoppas det var okej att jag lånade den


Saturday morning

Godmorgon på er, ligger just nu i sängen med Lovisa och har nyss ätit brunch tillsammans. Imorse fick vi verkligen sova ut vilket var dröööm, sov till 12. 
 
Igår var jag först hemma hos mina släktingar och firade judisk julafton med hela tjocka släkten, dock får inte vi stora barn presenter utan det var bara de små, får ju mina på julafton hehe :)) Vi var klara där runt 22 och då körde mamma och pappa mig till bussen så tog jag den in till stan där jag mötte upp Cornelia och Lovisa. Efter ett tag gick Cornelia och då fortsatte jag och Lovisa hem till Hovås igen där vi var hos en kompis och var inte hemma förrän halv 3. Hade iallafall en trevlig kväll vilket jag hoppas att ni också hade. 

Nu skall vi skynda oss in till stan, skall gå runt och mysa lite. Sen skall jag jobba men vill också hinna förbi det nya yoghurtstället som öppnat, verkar såå gott! 

My wishlist - Christmas 2013

 WishlistXmas
Såhär ser faktiskt årets julklapp ut för min del.
Jag önskade mig ganska så lite grejer till skillnad från förra året, detta året vill jag ha en ny väska (måste dock spara ihop lite egna pengar till Balenciagan så den får nog vänta till våren), två plagg, en resa och pengar.
 
Resa - Som jag berättade igår så åker mamma och jag till London efter nyår vilket jag verkligen ser fram emot, har aldrig varit i London vilket mamma tidigare haft så hon får visa mig runt lite hehe. Hade iallafall lite brist på idéer så tänkte att en minitrip med mamma skulle bli grymt, en julklapp för oss båda. Som ni ser nu så ser listan ganska tom ut men tänk hur mycket 'julklappar' jag kommer köpa i London, iih, dröm!!
 
Väska - Som jag tidigare berättat så vill jag såå gärna ha en Balenciaga väska och med lite egensparade pengar lär min dröm faktiskt gå i uppfyllelse, dock till våren då det tar sin lilla tid att spara ihop. Men det är just en Balenciaga jag vill ha så jag gör allt för att den ska bli min hehe..
 
Isabelle Marant pour H&M - Häromdagen när jag var inne i stan så hittade jag dessa haremsbyxorna ni ser ovan på bilden hängandes på en galje på kläder som blivit kvar sedan kollektionen släpptes för någon vecka sedan. Hittade iallafall dessa harems som ni ser ovan samt en tröja som ser ut precis som t-shirten ovan fast med långärmat då. Så igår ringde jag mamma och bad henne springa in och kolla och så nämnde jag att jag önskade mig det i julklapp och när jag sedan ringde upp henne igen lite senare lät hon så mystiskt hehe... Hoppas!!
 
Pengar - Det är ju alltid det bästa att önska sig, eller det tycker iallafall jag. Jag kommer vilja ha med mig lite egna pengar till London så det kommer jag önska mig för samt pengar för övriga saker och sparanden. Det går alltid hem och reaktionen att få det kan både vara negativ och positiv, för mig är det positivt!

Kommande resor:

London: 
 Strax efter nyår åker jag iväg med mamma till London, detta önskar jag mig i julklapp då jag hade brist på idéer till önskningar haha.. Då tänkte jag att en liten tjejresa med shopping och god mat inte lät så fel. Så strax efter nyår sticker vi iväg i 4 dagar, längtar så himla mycket!

För oss står shopping, lite kultur och goood mat på schemat. Skall se till att se så mycket utav själva London och dess affärer som möjligt med tanke att det är min första gång där, men mammas tredje. Så detta ser jag verkligen fram emot! Bara mamma och jag, under vintern. Åhh!
 
Cervinia:
V.7 skall ju en del utav mina vänner åka iväg till Val D'isare vilket jag också skulle, men mamma tycker det är bättre om jag åker i 2:an och 3:an istället, så istället sticker jag och min familj iväg till Cervinia i Italien under sportlovsveckan.
Dit skall även Adrians kompisar med deras familjer samt Annas familj då Andrea följer med henne, så skall få åka skidor i Italien med två utav mina bästa kompisar. Skall umgås på kvällarna, åka skidor under dagarna tillsammans, gå på Afterski m.m. Sedan även tillbringa myycket tid med min familj! Såklart!
+
Sälen:
Förmodligen, om Beatrice med hennes familj åker till Sälen under påsklovet igen så följer jag som vanligt med, det blir isåfall mitt tredje år jag är med dem. Men det är ju såå mysigt. De bor i samma stuga varje år som deras farfar har, den är så fin och mysig.
 
Så ligger man på kvällarna och kollar serier, på dagarna släpper föräldrarna av oss i backen så åker vi dagarna långa tillsammans, lunchar i backen och går sedan på Afterskin, sedan kommer vi hem och åker då längdskidor på spåret bakom huset i någon halvtimma runt och runt. Och vissa dagar åker vi till Experium som är ett stoooort vattenpalats mitt i centrum typ med utomhus pool osv, ååh!
Detta om inte familjen planerar en solsemester som vi annars brukar åka på under påsken.
Grekland: 
 Detta fick jag helt random reda på häromdagen, hade inte hört något om det innan. I slutet av Juni början på Juli till sommaren åker jag med min familj bort till Kreta i Grekland i två och en halv vecka för sol, bad och avkoppling. Riktig sommarsemester.
Där hyr vi ett hus som även två utav våra barn familjekompisar också hyr hus vid så är vi bortresta tillsammans med dem i mer än två veckor. Med tanke på att vi hyr hus där skall förhoppningvis Joanna följa med, ser fram emot detta såååså mycket!!! 
 

Pattern scarves

Något jag verkligen äälskar är halsddukar och sjalar. Det gör en outfit såå mycket snyggare och det är oftast väldigt varmt och gott att slänga på sig. Just dessa sjalar är eller liknar Missoni mönstret som är min favorit, helt klart. Tycker Missoni gör grymt snygga och stilrena sjalar/halsddukar, det finns verkligen nått för alla hos dem och jag skall lätt köpa fler därifrån, grymt utbud av sjalar. Ni hittar just MissoniNK, Raglady, TARA och på internet.
 
Här nere ser ni mina tre favoriter ur min mönstrade sjalkollektion, från vänster:
Missoni, Missoni By Lindex och BeLoved

LAST CHANCE - Treasure Island

Nu har precis Treasure Island fyllt på lagret med den kommande höstkollektionen och ger er därför 25% rabatt på sommarens sortiment så att det finns lite utrymme inför den nya kollektionen. Det kan ju vara perfekt att fynda på sig lite nu innan jul, eller hur? Så nu när ni beställer något från den gamla kollektionen så skriver ni in rabattkoden 'christmas25' i kassan då hela 25% avdrages från beloppet, how good? 
 
Nu är det bara att vänta tills vi kan fynda ännu mer smycken ifrån den nya kollektionen, vem mer än jag är taggad?

Godmorgon - 10.13

Godmorgon på er. Sitter just nu i skolan och lyssnar på min lärare som pratar lite om ett prov vi skall ha på fredag. Slutar om en timme och då skall jag ha en liten engelska redovsning inför en grupp där vi ska förklara och beskriva en bild vi fått och argumentera kring den, blev precis klar så detta känns jättebra!

Idag slutar jag skolan 12.15 som vanligt på onsdagar och då skall jag möta upp min bror i stan för en lunch och sen skall jag fixa nytt gymkort och kolla julklappar till alla familjemedlemmar, sedan måste jag hem och plugga en stund och senare ikväll skall jag vara med lite kompisar då vi har studiedag imorgon!
Jag, Amanda, Sophie och Emma i skolan just nu

Tuesday

Hej på er. Nu ligger jag i sängen och har precis ätit middag, godaaaste verkligen - mammas sweetchili marinerade lax med fetaost och ruccola sallad, alltså det där satt så bra va, guud. Mormor var även här och åt med då pappa är på någon kvällsgrej på Ted Bernhardtz, myysigt!
 
Idag slutade jag skolan 15.30 och mötte direkt upp mamma i stan för att prova en vinterjacka till mig, har bestämt mig för en Parajumpers Long Bear men pappa gillar inte den idéen.. provade den iallafall och den var helt perfekt, ååh. Sen köpte vi lite chanukka klappar (judisk julafton som börjar imorgon då man får ett litet paket varje dag i 8 dagar, sedan ett stort på själva 'slutdagen' för Chanukka), så köpte med oss lite tröjor, underklädesplagg osv från stan som jag, pappa, mamma och min bror skall få öppna varje dag, ett varje dag då.
Sedan visade jag henne vad jag önskade mig i julklapp inne på NK hehe.. Kan någon gissa vad? Hoppasss!!!
Träffade även på världens bästa Ingrid och Viveka påvägen hem, blev en lång pratstund där heheh...
Godaste och mysigaste fikan med mammi förut i vinterkylan, bästa jag vet!

13.36

Saknar Kanarieöarna såå himla mycket!!
 
Hej på er, hoppas ni hade en bra fredagskväll igår! Själv var min ganska så oklar. Var hos Elise i Billdal, väl där var alla mina kompisar så det var sjukt kul, men sedan var alla tvungna att gå runt 11 (!!!) och polisen kom för att det blev ganska rörigt, så jag kunde lika gärna ha stannat hemma.. Jaja, kom hem vid 12 och sedan kom Bea efter en stund så sov hon här.
 
Nu har jag varit vaken sen 11 och har även hunnit äta frukost. Skall packa en väska nu med sovaöver saker samt kläder och accessoarer för ikväll så skall jag om ca. 40 min åka in till stan där jag skall möta upp Cornelia och Joanna. Ska köpa present och fixa lite annat inför kvällen, skall nämnligen på middag ikväll till en kompis där hon lagt upp ett tema - Prinsessor! Vi hörs under dagen

Nu åker vi!!

Sådär, då var jag och Anna klara inför ikväll. Nu sätter vi oss vilken sekund som helst på mopparna för att åka till Elise i Billdal. Men hoppas ännu en gång att ni där hemma får en underbar fredag, vad ni nu skall göra! Nu skall även bloggen bli tipptopp!!

THANK GOOOD IT'S FRIDAY

Guuuud, så jag längtat!!! Ligger just nu hemma hos mig med Anna och väntar på att mamma skall komma hem med nyköpt mat så ska vi äta lite och sen ta bussen till hennes mamma, hämta hennes moppe, åka till hennes pappa, vila och sen fixa oss där inför ikväll!!!
 
Skall hem till en tjej i Billdal ikväll och sedan sover jag och Beatrice här hemma. Är så himla glad att det är fredag, förövrigt har min dag sett ganska så bra ut! Hoppas ni får en uunderbar kväll!

Let's Go Detroit City

Collagetröja: Acne | Vaxade byxor: Zara | Skor: SuperGa | Jacka: H&M

Recension: HUNGERGAMES 2 - CATCHING FIRE

Igår efter att jag och Ida hängt i stan så gick vi på bio. Vi planerade detta i tisdags då vi även bokade biljetterna, har inte varit på bio på jätte länge så det var hur kul och mysigt som helst. 

Vi såg iallafall Hunger Games andra film, Catching Fire som var huur bra som helst. Det var även premiär igår när vi såg den vilket gjorde det hela lite roligare! Har dock inte sätt 1:an än men skall ta och göra det snart, dock fattade man hela filmen ändå. Sjukt bra handling och bra skådespelare!
Såhär beskrivs filmen på SF:
Katniss trodde att en vinst i Hungerspelen var lika med framgång, lycka och berömmelse, men istället skulle det bara leda till fruktan. Huvudstaden är inte nöjd med henne. Hennes prestationer på arenan har gjutit mod i rebellstyrkorna - och i takt med att upproret växer sig starkare, ökar också riskerna för Katniss och de hon älskar - inklusive Gale och Peeta som slåss om hennes gunst. Varje val hon gör får ödesdigra konsekvenser. Och det är då huvudstaden blottar sin slutgiltiga fälla.
 
Utav mig får denna film 5 utav 5 stjärnor. Oavsett om jag inte hade sett den första filmen tidigare så hängde man med väldigt bra i denna. Som jag tidigare nämnde så var det bra skådespelare med, b.la min favorit Liam Hemsworth som även spelar Will i The Last Song. Tycker verkligen ni borde se denna film på bio, så in och boka biljetter nu!!!
 

BLACK FROM TESSIE

Igår efter skolan var jag tillsammans med Ida i stan, vi satte oss och fika och kollade i affärer. Fick med mig denna enkla svarta blus ifrån Tessie. Behöver fylla på blushyllan i garderoben och denna var så billig så kunde inte låta den hänga kvar där haha..
 
Denna blus var på REA så för ynka 100 kronor blev den min, kaap. Vill ha den beiga med så får se om den följer med hem någon gång. 

VICTORIA'S SECRET UNDERWEAR

I somras när mina föräldrar var i Nice så köpte dem med sig en liten sak ifrån flygplatsen till mig, dock har jag helt glömt av att visa det haha.
 
Jag fick iallafall ett par trosor ifrån Victoria's Secret utav dem. Tyckte de var jättesöta och ville bara visa er haha. Såhär ser dem iallafall ut:

FREDAG

Nu äntligen är sista inlämningen för denna veckan inskickad, känns såå skönt. Har suttit sedan 09.00 och skrivit klart den tillsammans med Sophie och Daniel men nu äntligen!! Känns verkligen jättebra så nu kan jag ha det kul i helgen utan någon som helst ångest för att något gått dåligt eller ett gäng läxor som skall vara gjorda till nästa vecka.
 
Idag slutar jag 12.25 som jag alltid gör på fredagar, underbart att sluta så tidigt. Så då skall jag hem, ta det lite lugnt och sedan göra mig i ordning för en tjejmiddag ikväll med mina vänner, skall bli så mysigt då det var ett tag sedan. Sen ser vi vart kvällen tar oss! Hoppas ni får en fin fredag så hörs vi mer framåt kvällen

Frågestund

Haha asså denna bilden....
 
Med tanke på att jag varit lite borta ifrån bloggen antar jag att ni har lite frågor att ställa, och det gör ni i detta inlägg! Det blir en kort frågestund så ni har fram tills på söndag på er att fråga, sedan kommer svaren upp söndag kväll. Fråga nu allt mellan himmel och jord, ni får svar på allt!

Skulle ni vilja ha det i ett videoinlägg eller skriftligt inlägg? Kommentera det med efter ni ställt era frågor!

Gårdagens - LEO close-up

Igår bar jag detta i skolan, tyvärr kunde ingen fota mig när jag kom hem så jag fick kämpa med mina egna bilder, vet tyvärr inte hur självutlösare fungerar på pappas kamera, får kolla det. Men annars är dessa de bilder jag kapade snabbt.
 
Shorts: Zara // T-shirt: Zara // Pälsjacka: H&M // Skor: Superga 

NEW YORK FASHION WEEK STREETSTYLE

Något jag verkligen vill 'uppleva' någon gång är Fashion Weeksen runt om i modestäderna. B.la New York!
Tycker det ser skitkul ut verkligen, och outfitsen de bär är ju dröööm. Måste ha Balenciaga väskan!!! BIGGEST CRAVING!!!
 
Annars är mina favoritoutfits den med den ena tjejen som bär en Kenzo tröja (som förövrigt också är en craving just nu) samt den lite mer mörkhyade tjejen som har en stram hästsvans tillsammans med en slitad kjol/shorts och en knyten skjorta runt midjan, gahhh så snyggt!
 

ISABEL MARANT POUR H&M

Detta inlägget skulle egentligen kommit upp medans jag var i Kanarieöarna men vet inte riktigt vad som hände. Iallafall så är ju inte jag ensam om att H&M idag släpper en kollektion tillsammans med Isabel Marant!!!! Har sett lite på deras nätbutik och man kan ju inget annat än att äälska det. Dock har jag gympa från halv 10 till halv 11 idag och sedan 1,5h rast tills vi börjar igen, men på den tiden hinner inte jag åka in och titta! Så skall be mamma som är ledig idag göra det. 
 
Tycker annars att det är skitkul när vissa butiker släpper kollektioner med kända designers, det är en sådan rolig grej! Mina favoriter hitills har varit Lanvin for H&M, Missoni By Lindex och nu Isabel Marant pour H&M.
 
Några favvisar...

Fur jacket

I torsdags var jag på stan tillsammans med mamma efter skolan. Väl där tog vi en mysig fika och gick runt och tittade i affärer, dock var ju vädret hemsk - det regnade konstant så vi blev mer sugna på att åka hem än att gå runt i stan. 
 
Men väl där fick jag iallafall med mig denna jackan b.la. Sen jag sålde min gamla pälsjacka har jag velat ha en ny jättelänge men har liksom inte direkt velat lägga några tusenlappar på en pälsjacka då jag anser att de pengarna bör läggas på annat. Så när vi gick in på H&M för att köpa en tröja så hittade jag denna hängandes längst fram i butiken och visste att det var den jag skulle ha, haha. Exakt den färg/modell jag letat efter, och priset kan man ju prata om...

För 299 blev den min, heelt stört billigt!!!!!

I skolan

Sådär ja, nu är jag tillbaka på riktigt! Har haft en del i skolan som jag behövt ta tag i och nu äntligen är det gjort. Så nu kör vi. Det har slängts in en del kommentarer att ni velat ha tillbaka bloggandet osv och då kände jag verkligen inte för det, men när jag såg att ni tog er tid till att kommentera och att ni fortfarande var kvar så kände jag att det inte var någon idée att sluta med bloggen.
 
Har dock endast förberett ett inlägg tills idag, har med datan till skolan så får se hur mycket mer uppdatering det blir härifrån fram tills jag kommer hem, annars hörs vi såfort jag är hemma. Ha en bra måndag!
Haha en bild från i fredags....

Till Ida

Sådääär ja, äntligen fredag. Sitter just nu på mitt rum och har precis städat klart här, även packat väskan så nu skall jag börja gå mot bussen då jag skall hem till Ida och vara hos henne innan vi åker vidare till Näset med massa kompisar, skall bli jätteroligt inte gjort något på nästan en vecka, är skittaggad!! Sen sover jag där, så har lite brådis nu, ha en braaa kväll alla!!!!!

Bloggar en massa i helgen!!!

Inte haft tid, förlåt mig! Har så mycket blogglust nu och massa idéer kring bloggen, vilka inlägg som skall publiceras, en ny design som är på G osv, kommer bli skitbra!
 
Sitter just nu i skolan och har Case så jag, Sophie och Daniel skall börja på vårat arbete nu, så måste fokusera. Pussar! Hoppas ni får en trevlig fredag så hörs vi senare när jag är hemma!

Skolan

Sitter i skolan nu och börjar snart, sen slutar jag 12.15 idag vilket är sjukt skönt. Då skall jag hem till Joanna och sedan direkt hem! 


Coming Home

Sådär, då går bussen från hotellet om ca. 30 min och planet lyfter 13.40! 
Är inte hemma förrän 19.55 ikväll, svensk tid (en timma tidigare här i Kanarieöarna då 'vintertiden' inte kommit) 

Har haft ett sjukt bra höstlov, avslappning, sol, bad, värme, underbar mat och att få umgås med min familj! Är verkligen laddad inför några veckors skola nu.
Såfort jag kommer hem väntar en låååång härlig dusch som jag verkligen ser fram emot, sen skall jag fixa massa inlägg! 

ATM - RAPA NUI

Sitter nu på favorit cafeet här i Costa Calma - RAPA NUI, som är en surfbar med fräck inredning och härlig musik! Sitter och snapchatar med lite vänner, smsar, kollar bloggar samt instagram! Idag har det regnat och varit grått hela dagen så det blev inomhuspoolen för oss, lite jobb på hotellets gym och hotellhäng! 

Imorgon skall vi tydligen få 29 grader och knallsol så ska se till att ligga vid havet hela dagen för att jobba på den sista brännan, sen på tisdag morgon bär det av hemåt, vill verkligen hem nu! 

Saturday

Gud vad jag har haft en bra dag!!!! Vädret ändrade sig helt!!!! De blev hela 27 grader å sol idag, jag somnade i solstolen med musik i öronen så idag har brännan verkligen kommit på plats! Sen kollade ja fel väderrapport förut, kollade i typ Palma(?) så här är det imorgon 26 grader och sol och på måndag är det 29(!!!!) grader och knaaalllsol, ååhhhh!!! 
Nu sitter familjen på en surf bar där vi satt häromkvällen och tog en Mojito om ni kommer ihåg, har kollat allt jag skall på internet så nu ska vi snart gå tillbaka till hotellet! Natti! 

AUSSIE - Shampoo + Conditioner

Som ni vet så köpte jag ju hem dessa två hårprodukter förra helgen när jag var iväg på lite ärenden med mamma. Och jag vill verkligen tipsa er om dessa!!! De är så sjukt bra, håret blir så mjukt och härligt efter en användning utav dessa och de luktar ljuvligt. 

Verkligen de bästa shampot + balsamet jag användt och skall nu förtiden alltid ha dessa hemma, grymma!
Finns att köpa på KICKS, Åhlens, internet och kanske hos eran frisör?? Ta själva en titt!

Sämre väder.....

Idag har vi en massa moln på himlen vilket gör mig på skitdåligt humör så jag gick bort till ett cafe och tog wi-fi. 
Imorgon skall det tydligen blixtra och sen skall vi få 26 grader och sol på måndag, men sen åker jag ju på tisdag... Vi har hitills haft EN solig dag, helt sjukt! Kommer komma hem likblek! 
Nu skall jag nog gå tillbaka till hotellet och lägga mig på balkongen, för kallt vid havet och måste göra det bästa utav situationen... 
En bild från första dagen här... Oxå moln...

N.A.F - WANTIES

Dessa skall jag verkligen se till att köpa så fort som möjligt. Helst precis efter höstlovet då jag kommit hem. De är så jäklans snygga och matchas lätt och snyggt till varenda outfit. Tänk dessa med ett par svarta harems eller ett par svarta slimade jeans. De är ju inte så farligt dyra heller, 699 har jag för mig. Love!!!

Right now - Tortuga

Sitter nu på en bar i MorroJable som heter Tortuga med mamma, pappa och Adrian! Har tagit varsin kall dricka efter en shoppingrunda här, så kul när allt är öppet till sent på kvällen! 
Har köpt med oss lite saker och sitter nu här, ska alldeles strax åka tillbaka till hotellet så måste njuta utav mitt sista Wi-Fi..... so saaad!
Kramar till er alla, hoppas ni har en bra fredagskväll! 


2 speciella Vanessa

Jag har alla kläder i min garderob i färgordning, svart längst bort/längst in, sedan mörkgrått - grått, blått, brunt, grönt, rött (och alla andra färgglada färger), beiget och vitt
Jag samlar på påsar och boxar/kartonger. Såfort jag köpt något då det tillkommer en snygg påse eller kartong/box så sparar jag den alltid på min speciella hylla, sånt är jättekul tycker jag haha. Så ser man vad man en gång i tiden köpt... :')

Mina favoritbloggar:

Chloé Schuterman
Zara Larsson
Victoria Källström
Nicole Falciani
Kenza Zouiten
Janni Deler
Emma Söderström 
Gertrude Tornvall 

Friday!!!

God morgon! Ligger just nu i sängen och skall alldeles strax gå upp, frukost om bara några minuter!

Igår hade vi en hel blåsig och kall dag men det hindrade inte mig från att testa på vindsurfingen som jag hade bokat in vilket var skitkul!!!!!! 
Idag är det 26 grader och knallsol här så nu gäller det att pressa pressa pressa, haha.
En bild ifrån lunchen igår :) åt godaste kycklingsalladen (ej med på bild) 

RSS 2.0